Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam
narazie dobre wieści - dzwoniłam pod wskazany numer tel i wszystko jest na dobrej drodze :)
teraz tylko muszę poczekać na wizytę przed adopcyjną - jeśli pójdzie wszytko dobrze i sprawnie to ...
Fiszka przyjedzie do Pabianic :)

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super! mmd czy będziesz w stanie skontaktować się dziś z którąś ze swoich koleżanek z Pabianic aby odbyły wizytę? oczywiście wysłać ankietę też nie zaszkodzi. primaverca czy mogłabyś przesłać mmd swój nr kontaktowy oraz adres? będzie już czekał gdy znajdzie się osoba do wizyty:)

Posted

ojej, ja w nocy porozsyłałam a tu moje wszystkie dobre dusze się zjawiły - dzięki za pomoc, bo się przyda. I dziękuję że mozna na was liczyć. Już mówiłam na wątku Florki, że z tą ekipą to piszę sie do każdej pomocy.

Posted

primaverca napisał(a):
witam
narazie dobre wieści - dzwoniłam pod wskazany numer tel i wszystko jest na dobrej drodze :)
teraz tylko muszę poczekać na wizytę przed adopcyjną - jeśli pójdzie wszytko dobrze i sprawnie to ...
Fiszka przyjedzie do Pabianic :)

Jeśli tak się stanie,to naprawdę się upiję!Czyli teraz tylko zorganizować wizytę!
Nie mam słów na to co tu może się dziać!\
Juz nic nie gadam,teraz już tylko czekam;)

Posted

Jasza napisał(a):
Primaverca - a jakie masz już "stadko" w domu?
;-)
Pochwal się!

Wiem tylko,że w domku jest kotek.Ale niech sama może napisze wszystko, co się da,żeby zaspokoić naszą ciekawość:)

Posted

martka1982 napisał(a):
super! mmd czy będziesz w stanie skontaktować się dziś z którąś ze swoich koleżanek z Pabianic aby odbyły wizytę? oczywiście wysłać ankietę też nie zaszkodzi. primaverca czy mogłabyś przesłać mmd swój nr kontaktowy oraz adres? będzie już czekał gdy znajdzie się osoba do wizyty:)

Tak, już zaczęłam pytać i wieczorem mam nadzieję będę wiedziała co i jak :)

Posted

Na razie nie moge dopaść żadnej ani na PW, ani telefonicznie. W ostateczności sama się wybiorę, chociaż to ze 20 km ode mnie, więc wolę te pabianickie ciotki;) No i kroją mi się jeszcze dwie wizyty w Łodzi w tym tygodniu.

Posted

Jasza napisał(a):
Primaverca - a jakie masz już "stadko" w domu?
;-)
Pochwal się!

stadko to ja miałam :)
moje 2 pupilki (te co na avatarze) niestety już odeszły ;(
- śp. Brutusek (mieszaniec dobermana) odkupiony był od gościa za chyba 40 zł (chciał sie psiaka pozbyć) przeżył z nami 13 lat - odszedł w lipcu 2009 r.
- śp. Wikunia (mieszaniec sznaucera olbrzyma) wykupiona ze schroniska w Pabianicach za symboliczną 1 zł w Dni Pabianic - przeżyła z nami 10 lat - pochowaliśmy ją 5 dni przed Wigilią (19.12.2010)

z mężem stwierdziliśmy że narazie żadnych pupilków bo strata takich członków rodziny rok po roku bardzo mnie zdołowała :(
rany jeszcze świeże i strata boli
ale na stronę dogomanii trafiłam przez przypadek 4 dni temu
wtedy ujęła mnie historia suni o imieniu Bunia, która była "maszyną do rodzenia rodziła co pół roku" mix kaukazka
mimo straty ostatniego pupilka 2 miesiące temu ta sunia ujęła moje serce i chciałam pomóc
chcieliśmy dać jest DS ale niestety mieszkam w bloku a ona źle znosi zamknięcie w 4 ścianach i szukany najlepiej jest dla niej domek z podwórkiem - przestrzenią
potem dostałam link do Fiszki no i również nie mogłam przejść obojętnie :)

obecnie pod opieką mam 8-miesięczną kotkę mojej siostry, ale to nie stoi na przeszkodzie bo dowiedziałam się że Fiszka toleruje kotki, nawet sypia w kociarni :)

Posted

A ja nie wiem nawet co mam tu napisać!Serio!Zaciskam więc kciuki i czekam na wizytę,nic innego mi nie pozostało.Bo ja to już bym chciała skakać,serce rwie się samo;)
Polecę teraz na wątek coronaaj!To ona mnie poprowadziła przez ciszę na wątku!Ale dobra, nic nie mówię,jeszcze siedzę cicho;)
Ale jestem już rozmarzona jak cholerka;)

Posted

Skoro były dwa, to ja widzę szerszą perspektywę.
Mi też odeszły rok po roku psiaki, było bardzo ciężko. Dobrze, że się zdecydowaliście, bo dom bez psa jest pusty.

Posted

mmd napisał(a):
Mi też odeszły rok po roku psiaki, było bardzo ciężko. Dobrze, że się zdecydowaliście, bo dom bez psa jest pusty.

Ij,zdecydowanie!nawet sobie nie wyobrażam żyć bez psa!A najlepiej z dwoma oczywiście, o trzech,nie wspomnę;)

Posted

mmd napisał(a):

ten kto zaznał tego szczęścia to rozumie..
u nas dziś mija właśnie rok od kąt odeszła nasza Sabinka :-( ,była z nami 8 lat,wspaniała łagodna , mądra sunia ech..:-( została Adelka, gdy wracam z pracy a ona szaleje w drzwiach z radości to mówię"moja dziewczynka "..i uświadomiłam sobie że brakuje mi słów: "moje dziewczynki..":-(:-( i teraz czekam na spotkanie z naszą nową sunieczką:multi:
i znów będą dwie,tak jak za dawnych czasów, i pod opieką mam od czasu do czasu taty psiaka i kota-damy radę;)

Posted

mmd napisał(a):
A w tym samym czasie z pabianickiego schronu stary dziadunio ni to pudel ni to grzywacz, znalazł domek w Krakowie. I tak sobie podróżują psiaki :) Dobrze, że mają dokąd.

nooo jeszcze nie znalazł...póki jest w schronie to wszystko się może zdarzyć....