Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję za szablon!Wyślę PW do martki1982, to ona pewnie ten szablon uzupełni,bo ja nie znam odp na wiekszośc pytań szablonu:(
Na razie umieściłam na szybko na pudelkach i kudłaczach z Twojego podpisu.Jak mnie nie wyrzucą stamtąd to dobrze;)

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kazik132']Bardzo dziękuję za szablon!Wyślę PW do martki1982, to ona pewnie ten szablon uzupełni,bo ja nie znam odp na wiekszośc pytań szablonu:(
Na razie umieściłam na szybko na pudelkach i kudłaczach z Twojego podpisu.Jak mnie nie wyrzucą stamtąd to dobrze;)

Tutaj tez zamiescic trzeba...Koszyczek Niechcianych Staruszkow..

http://www.dogomania.pl/threads/190811-Koszyczek-niechcianych-staruszków-które-czekają-w-kolejce-na-śmierć-spis-str-1-i-2#post16404612

Posted

Dziękuje dziewczyny,że wchodzicie do Fiszki.Jakoś ciągle tu nie ma ruchu:(Mnie to bardzo marwti,bo jak nie ma poruszenia na wątku, to widziałam,że szanse są małe bardzo.Ja nowa jestem i tylko z Wami jest szansa na ratunek dla tej psinki.A zasługuje na dom przecież!Tyle już w swoim życiu przeszła:(

Posted

primaverca napisał(a):
ja mam takie pytanie: czy byłby możliwy zapewniony jakiś transport?

Akurat to schronisko jeśli dom jest sprawdzony,to dowozi psy w miarę mozliwosci, ale zawsze jest tak,że na forum też się pomaga w dowozie,jeśli jest taka konieczność.
A możesz przypomniec gdzie mieszkasz?

Posted

feliksik napisał(a):
jutro postaram się porozsyłać jeszcze wątek

może nie będzie takiej potrzeby ;)

jeśli jest faktem:
- że sunia jest po sterylce
- nie wymaga żadnego leczenia
to połowa sukcesu

poza tym nie mam samochodu i kasy na transport, ale jeśli znajdzie się gratisowy transport do Pabianic to ... biorę Fiszkę odrazu <jupi> :)
nie rozumiem tylko czemu ludzie przekreślają takie psiaki, które są "wybrakowane" lub/i starsze :(;(

Fiszka ujęła mnie za serduszko a mąż stwierdził że "dobrze jej z oczka patrzy" :)

Posted

A ja weszłam bo feliksik u chłopaków wrzuciła linka.
Fiszka jest cudna, jak będziecie dokonywać tych pomiarów to jeszcze ją zważcie, bo to istotne.
Kochana sunieczka, tyle przeszła, ona musi znaleźć domek.
W jakim schronie ona jest?

Posted

primaverca napisał(a):
może nie będzie takiej potrzeby ;)

jeśli jest faktem:
- że sunia jest po sterylce
- nie wymaga żadnego leczenia
to połowa sukcesu

poza tym nie mam samochodu i kasy na transport, ale jeśli znajdzie się gratisowy transport do Pabianic to ... biorę Fiszkę odrazu <jupi> :)
nie rozumiem tylko czemu ludzie przekreślają takie psiaki, które są "wybrakowane" lub/i starsze :(;(

Fiszka ujęła mnie za serduszko a mąż stwierdził że "dobrze jej z oczka patrzy" :)
Primaverco, byłoby cudownie,gdyby mała niunia zamieszkała u Ciebie. Musisz jednak wiedzieć,że aby tak sie stało, to z tego, co się naczytałam,dogomania rządzi się swoimi dośc twardymi prawami. Oczywiście wiem,że umowa adopcyjna jest do podpisania, wiem,ze najpierw jakas ankietę musiałabyś chyba wypełnić,ale to przez internet i na pewno przejśc przez tzw wizytę przedadopcyjną;)Wiem,że sie na taką wizytę zgadzasz,ale napisz to jeszcze raz, jeśli mozesz.
Jak znajdą się dziewczyny z okolicy chętne na wizytę,to umówicie się na jakis termin, dobrze?To chyba wszystko!Bagatelka,prawda?;)No i jak to wszystko przejdziesz pomyslnie, Fiszka jest Wasza,na zawsze!

Awit napisał(a):
A ja weszłam bo feliksik u chłopaków wrzuciła linka.
Fiszka jest cudna, jak będziecie dokonywać tych pomiarów to jeszcze ją zważcie, bo to istotne.
Kochana sunieczka, tyle przeszła, ona musi znaleźć domek.
W jakim schronie ona jest?
Fiszka jest jeszcze ze schroniska w Koninie;) A może już nawet znalazła dom?

Posted

Feliksik mnie ściągnęła z wątku innej suni. Widzę, że wszystko dobrze idzie:)
W razie czego znam trzy dziewczyny z Pabianic, są też z Łodzi, które znam i mieszkają od tamtej strony.

Posted

no też właśnie przybyłam na wezwanie ;)
czytam sobie wątek suńki, bo króciutki ci on, a tu taka niespodzianka :)
czyżby już domek się znalazł??
trzymam kciuki w takim razie, bo Fiszka śliczna jest i na dobry domek zasługuje :) (jak oczywiście wszystkie psiaczki :p)

Posted

kazik132 napisał(a):
Primaverco, byłoby cudownie,gdyby mała niunia zamieszkała u Ciebie. Musisz jednak wiedzieć,że aby tak sie stało, to z tego, co się naczytałam,dogomania rządzi się swoimi dośc twardymi prawami. Oczywiście wiem,że umowa adopcyjna jest do podpisania, wiem,ze najpierw jakas ankietę musiałabyś chyba wypełnić,ale to przez internet i na pewno przejśc przez tzw wizytę przedadopcyjną;)Wiem,że sie na taką wizytę zgadzasz,ale napisz to jeszcze raz, jeśli mozesz.
Jak znajdą się dziewczyny z okolicy chętne na wizytę,to umówicie się na jakis termin, dobrze?To chyba wszystko!Bagatelka,prawda?;)No i jak to wszystko przejdziesz pomyslnie, Fiszka jest Wasza,na zawsze!

jeśli wymogiem jest wizyta przedadopcyjna to nie pozostaje mi nic innego jak się na nią zgodzić :)
ważne żeby Fiszka miała domek :)

Posted

[quote name='feliksik']ooo, dziewczyny przybywają:multi::multi::multi: super dzięki

Ty masz dobra reke..Wtatara tez....a ja szukam zeby Gucia wyciagnac ze schronu (sliczny pudel) BDT mam ale transportu niet....Starogard Gdanski Tarnobrzeg...
No w sobote z Ciechocinka bedzie ale Starogard Gdanski-Ciechocinek...no i ktos musi wyciagnac ze schronu..Pudle w Potrzebie.

Dalam ja na Figi watek bo maja jakies domki, Figa bedzie miala domek ale sa panie co wszystkie chca Fige a moze Fiszka im przypadnie do gustu...nigdy nie wiadomo..

http://www.dogomania.pl/threads/199724-Młodziutka-jamnikowata-sunia-z-DT-w-Krakowie-cichutko-prosi-o-ogłoszenia?p=16407160#post16407160

Posted

"nie rozumiem tylko czemu ludzie przekreślają takie psiaki, które są "wybrakowane" lub/i starsze ;("

Bo niektorzy" liczą"... A starszy psiak, nawet jesli dzisiaj jest w formie to jutro może niezle zrujnować kieszeń.
Nie straszę, ale trzeba miec świadomośc częstszych wizyt u weta.

Posted

feliksik napisał(a):
o choroba a ja już porozsyłałam wątek - no ale może w takim razie jeśli wszystko pójdzie dobrze to transport może ktoś pomoże zorganizować

jeśli porozsyłałaś wątek to Fiszce on nie zaszkodzi :)
mnie czeka jeszcze wizyta przed adopcyjna i inne formalności
mam nadzieję że wszystko skończy się pomyślnie ale jeszcze nie zapeszajmy