delfy2000 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Jak Fiszulka królewna ma się do nowej śnieżnej konkurencji? Quote
primaverca Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 witamy po przerwie u nas były remonty i pełno pracy bo w niedzielę komunia chrześnicy na czas odświeżania wszystko po wyłączane i brak dostępu dlatego nadrabiam zaległości :) tak znalazłam saszetki, ale po małych przekupstwach smakołykowych puszki znikają :eviltong: dorzucam jej gotowana wątróbkę, inne podroby, kurczaka i wcina :) co do towarzyszek to Fiszunia woli bawić się tylko piłka :diabloti: Tekilka trochę ją zaczepia ale Fiszka nie jest nią zainteresowana z kolei Śnieżka przebywa w innym pokoju bo jest jeszcze za mała/ młoda na spacery i siusia więc lepiej żeby to robiła w jednym miejscu poza tym Śnieżka ma inna opiekunkę czasami spotkają się w przedpokoju i wtedy Śnieżka lata za Fiszką i poszczekuje za na nią ale Fiszka też nie jest zainteresowana jak już ma dość "jazgotu" Śnieżki to odpowiada jej jednym porządnym szczekiem i Śnieżka przerzuca się na ganianie Tekilki albo zaczepianie innych co są pod ręką :evil_lol: z obserwacji wynika że Fiszuni nie jest potrzebne towarzystwo w postaci innych zwierzaków tylko rączki do miziania i piłeczki rzucania :eviltong: a oto dzisiejsza fotka pozdrawiamy :loveu: Quote
kazik132 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ależ królewna na tym dywanie! I jaka dumna:) Dziekuje primaverka za super wieści od Fiszki! Wymiziaj ja od nas jak najdłużej! Quote
martka1982 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 bardzo ładna sierść się jej zrobiła, to widać:) Quote
asiek.l-g Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 http://www.gryfow.pl/male-kundelki-do-adopcji,a628.html Prosze zajrzyjcie na chwilke. oto Olo i Krysia )) bite, zagłodzone i porzucone przez jakiegos .... dwa kochane szkieletorki....blagam jak ktos ma znajomych na dolnym sląsku czyli np okolice jeleniej góry , lubania , lwówka sląskiego, gryfowa sląskiego niech to roześle, czas nam sie kończy gmina jutro wywiezie je do shroniska a tam to juz....koniec dla nich. Parka trzyma sie razem i najlepiej jakby ktos wział je razem , chociaz to graniczy dla mnie z cudem, od poniedziałku szaleje, rycze z bezsilnosci szukam wszedzie i nic ...gmina placi za sterylke i kastracje!! sa bardzo terytorialne u mojej mamy sa dwa dni i bronią podwórka zajadle, bardzo mądre w drugą noc juz prawie nie nabrudziły. Mama dala tymczas aby nie siedziały w kojcu w zakladzie budzetowym, ale jej dwa psy nie toleruja maluchów i dochodzi do spięć,moje dwa schroniskowe zazdrosniki to samo. Nie umiem zakladac watków wiec taka informacjie wysyłam. moj nr 607878480 Quote
delfy2000 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Pozdrawiam Was Primaverco i przesyłam długie mizianka dla Fiszulki... ;) Nie bywam już na dogo prawie wcale, ale gdybyś chciała to możesz mnie złapać mailem przytulasik@gmail.com Quote
martka1982 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 od dawna tutaj cichutko, jak sie ma Fiszulka? Quote
primaverca Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 witamy :) U Waszej i przede wszystkim MOJEJ :eviltong: Królewny wszystko w jak najlepszym porządku :) jest zdrowa, radosna i zrobiła się małym łakomczuszkiem :) Jest z nami już pół roku :multi::multi: i jak dobrze pójdzie to Nowy rok przywita z nami nad morzem :) Przesyłamy wszystkim pozdrowionka i buziaki :loveu::loveu: Quote
martka1982 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 super! dzięki za wieści:) Quote
Mysza2 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 primaverca napisał(a):Jest z nami już pół roku :multi::multi: ależ ten czas leci Quote
primaverca Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Witamy :) tak wyglądałam do wczoraj a tak wyglądam po wczorajszej wizycie u fryzjera ;) unikała dziś aparatu, tzn, odwracała głowę albo wykręcała się tyłkiem :diabloti: ale ja ją jeszcze upoluję :eviltong: Fiszka zmieniła fryzurę z dredów na jeżyka :) u fryzjera strasznie się wierciła, dyszała, wyrywała ale po 40 minutach była już wolna przy okazji jeszcze podcięliśmy jej trochę pazurki, bo szponki miała długie i co niektóre wykręcone teraz przynajmniej nie ma kołtunków i nadstawia się do kiziania częściej bo przy dłuższej sierści czasami sama jak się drapała to popiskiwała bo ją ciągło a teraz ... sama radość no i od razu lepiej oczko widać :loveu: jak Wam się Kochani podoba nowa Fiszulka? Poznajecie ją jeszcze :eviltong: Pozdrawiamy :multi: Quote
martka1982 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 bardzo, bardzo się zmieniła. oczywiście na plus!! :) Quote
delfy2000 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Primaverco - śliczna ta Fiszunia, chociaż ja lubię troszkę dłuższe kłaczki, ale przecież one odrosną ... Cieszę się, że wszystko u Was w porządku... Pozdrawiam bardzo serdecznie :) Quote
Mysza2 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 cioteczki, bardzo proszę chociaż zajrzyjcie do Maciusia http://www.dogomania.pl/threads/211503-%C5%9Alepek-Maciu%C5%9B-straci%C5%82-oba-oczka-%28-Ka%C5%BCda-POMOC-potrzebna.Szukamy-domowego-DT-POMOCY!! Quote
primaverca Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 witamy jesiennie :) u nas wszystko w porządeczku - wczoraj minęło 8 miesięcy :) pozdrawiamy ciepło Quote
martka1982 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 dzięki za fotki, piękna Fiszulka, śliczne ma te kudełki na uszach:) Quote
primaverca Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 witamy chwalimy się, że dzisiaj 10 marca mamy pierwszą rocznicę - Fisia jest z nami już roczek :) oby takich roczków jeszcze ho ho albo i dłużej ;) u nas wszystko w najlepszym porządku odpukać - Jubilatka mała nie choruje, ma apetyt i jest radosna pozdrawiamy serdecznie Quote
caryca26 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Cieszę się i pozdrawiam Fiszkę i jej rodzinkę! Quote
wapiszon Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 No to świętujcie:) Mizianki dla Fiszki i wieeeeeeeeeeeeelkie podziękowania dla Fiszkowej Rodzinki :) :) :) Quote
LESTAT Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 witam w niedzielę 24.06 pochowaliśmy nasze Maleństwo :placz: :placz: dzień wcześniej Fiszunia była trochę apatyczna, ale może to pogoda i upały ... a w niedzielę zasnęła :( FISIU BYŁAŚ Z NAMI STANOWCZO ZA KRÓTKO - odeszłaś tak szybko i niespodziewanie :( na ZAWSZE zostaniesz w naszych sercach :* Quote
wapiszon Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Jak mi przykro :( :( :( Dziękuję,że pokochaliście Fiszkę i daliście Jej Domek. Trzymajcie się, Fisia si Wami będzie opiekować , tak jak Wy opiekowaliście się Nią. Fiszko [*] Quote
martka1982 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 ojej, bardzo mi przykro:( każdy pies, nie ważne czy się go miało od szczeniaka czy nie, zawsze odchodzi za szybko ['][']['][']['] Quote
Recommended Posts