Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy po przerwie
u nas były remonty i pełno pracy bo w niedzielę komunia chrześnicy
na czas odświeżania wszystko po wyłączane i brak dostępu

dlatego nadrabiam zaległości :)
tak znalazłam saszetki, ale po małych przekupstwach smakołykowych puszki znikają :eviltong:
dorzucam jej gotowana wątróbkę, inne podroby, kurczaka i wcina :)

co do towarzyszek to Fiszunia woli bawić się tylko piłka :diabloti:
Tekilka trochę ją zaczepia ale Fiszka nie jest nią zainteresowana

z kolei Śnieżka przebywa w innym pokoju bo jest jeszcze za mała/ młoda na spacery i siusia więc lepiej żeby to robiła w jednym miejscu
poza tym Śnieżka ma inna opiekunkę
czasami spotkają się w przedpokoju i wtedy Śnieżka lata za Fiszką i poszczekuje za na nią ale Fiszka też nie jest zainteresowana jak już ma dość "jazgotu" Śnieżki to odpowiada jej jednym porządnym szczekiem i Śnieżka przerzuca się na ganianie Tekilki albo zaczepianie innych co są pod ręką :evil_lol:

z obserwacji wynika że Fiszuni nie jest potrzebne towarzystwo w postaci innych zwierzaków tylko rączki do miziania i piłeczki rzucania :eviltong:

a oto dzisiejsza fotka

pozdrawiamy :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

http://www.gryfow.pl/male-kundelki-do-adopcji,a628.html

Prosze zajrzyjcie na chwilke.
oto Olo i Krysia )) bite, zagłodzone i porzucone przez jakiegos .... dwa kochane szkieletorki....blagam jak ktos ma znajomych na dolnym sląsku czyli np okolice jeleniej góry , lubania , lwówka sląskiego, gryfowa sląskiego niech to roześle, czas nam sie kończy gmina jutro wywiezie je do shroniska a tam to juz....koniec dla nich. Parka trzyma sie razem i najlepiej jakby ktos wział je razem , chociaz to graniczy dla mnie z cudem, od poniedziałku szaleje, rycze z bezsilnosci szukam wszedzie i nic ...gmina placi za sterylke i kastracje!! sa bardzo terytorialne u mojej mamy sa dwa dni i bronią podwórka zajadle, bardzo mądre w drugą noc juz prawie nie nabrudziły. Mama dala tymczas aby nie siedziały w kojcu w zakladzie budzetowym, ale jej dwa psy nie toleruja maluchów i dochodzi do spięć,moje dwa schroniskowe zazdrosniki to samo. Nie umiem zakladac watków wiec taka informacjie wysyłam. moj nr 607878480

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

witamy :)
U Waszej i przede wszystkim MOJEJ :eviltong: Królewny wszystko w jak najlepszym porządku :)
jest zdrowa, radosna i zrobiła się małym łakomczuszkiem :)
Jest z nami już pół roku :multi::multi:
i jak dobrze pójdzie to Nowy rok przywita z nami nad morzem :)

Przesyłamy wszystkim pozdrowionka i buziaki :loveu::loveu:

Posted

Witamy :)
tak wyglądałam do wczoraj

a tak wyglądam po wczorajszej wizycie u fryzjera ;)

unikała dziś aparatu, tzn, odwracała głowę albo wykręcała się tyłkiem :diabloti:
ale ja ją jeszcze upoluję :eviltong:

Fiszka zmieniła fryzurę z dredów na jeżyka :)
u fryzjera strasznie się wierciła, dyszała, wyrywała ale po 40 minutach była już wolna
przy okazji jeszcze podcięliśmy jej trochę pazurki, bo szponki miała długie i co niektóre wykręcone
teraz przynajmniej nie ma kołtunków i nadstawia się do kiziania częściej
bo przy dłuższej sierści czasami sama jak się drapała to popiskiwała bo ją ciągło a teraz ... sama radość
no i od razu lepiej oczko widać :loveu:

jak Wam się Kochani podoba nowa Fiszulka? Poznajecie ją jeszcze :eviltong:

Pozdrawiamy :multi:

Posted

Primaverco - śliczna ta Fiszunia, chociaż ja lubię troszkę dłuższe kłaczki, ale przecież one odrosną ... Cieszę się, że wszystko u Was w porządku... Pozdrawiam bardzo serdecznie :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

witamy

chwalimy się, że dzisiaj 10 marca mamy pierwszą rocznicę - Fisia jest z nami już roczek :)
oby takich roczków jeszcze ho ho albo i dłużej ;)

u nas wszystko w najlepszym porządku
odpukać - Jubilatka mała nie choruje, ma apetyt i jest radosna
pozdrawiamy serdecznie

• 3 months later...
Posted

witam
w niedzielę 24.06 pochowaliśmy nasze Maleństwo :placz: :placz:
dzień wcześniej Fiszunia była trochę apatyczna, ale może to pogoda i upały ...
a w niedzielę zasnęła :(

FISIU BYŁAŚ Z NAMI STANOWCZO ZA KRÓTKO - odeszłaś tak szybko i niespodziewanie :(
na ZAWSZE zostaniesz w naszych sercach :*

Posted

Jak mi przykro :( :( :(
Dziękuję,że pokochaliście Fiszkę i daliście Jej Domek.
Trzymajcie się, Fisia si Wami będzie opiekować , tak jak Wy opiekowaliście się Nią.
Fiszko
[*]