miudzioszka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Psinka znalazła swój domek i kochających opiekunów Dnia 26.02.2011r miałam w schronisku pod opieką piękniutkiego maluszka. Ma około 3 miesiące i łapki bardzo potężne. Wiele osób mówiło mi, że to będzie bardzo duży piesek a nawet bestia (śmiał się pracownik).Bardzo go polubiłam na pierwszym spacerku a ten spacerek nie był za długi bo mały się bardzo trząsł i tak wchodziliśmy do schroniska i wychodziliśmy z niego. I tak od 10:00 do 12:40. Bardzo się z nim zżyłam i nie chciałam się z nim rozstawać. Dwa razy na kolanach mi usnął, ale szybko się budził bo wchodziło dużo psów i niektóre dyszały :). Na spacerze często siada( nie wiem dlaczego). Trochę mnie to bawiło, ale potem pomyślałam, że może chcę parówki bo na początku jak usiadł do dostaŁ JEDNĄ i może myślał, że tak ciągle. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek, bo przecież takiego słodziakowi nikt się nie oprze :) Oto zdjęcia: Kontakt: Bożena Sobieszek soboz4@gmail.com Quote
miudzioszka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Zapomniałam dodać, że uwielbia się bawić :) I jeszcze trzy zdjęcia: Quote
Klucha Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 sama słodycz! :D na pewno szybko pójdzie do domku :) Quote
miudzioszka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Nom :) Pewnie tak, ale i tak zrobiłam mu wątek bo każdy piesio z schroniska zasługuje na swój wątek w internecie :) Quote
Klucha Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 no pewnie! no i można oko nacieszyć taką pięknością ;) Quote
zozolina Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Zapisuje słodziaka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
maciaszek Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jestem u malucha. Nie będę go chyba dodawała na katowicki wątek, bo pewnie lada moment znajdzie domek, jeśli już nie znalazł. Quote
miudzioszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Też mi się wydaję, ze nie ma takiej potrzeby, ale dowiem się w czwartek od pani Bożeny i jak wtedy nie znajdzie i w sobote też jeszcze będzie to wtedy można się zastanowić :) Quote
Guest Agul98 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 śliczna psinka, szkoda ze mnie nie było z tobą wtedy :( Quote
Recommended Posts