cyga-fryga Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 gratulacje dla Dziadziusia :) zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2050...do-14-kwietnia Quote
KatarzynaJanik Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Mały ma dzisiaj, zdecydowanie, lepszy dzień (przespał noc, mniej kaszle). Weterynarz nawet powiedziała: "On dzisiaj lepiej wygląda.". Dostał antybiotyk - Synulox w tabletkach. Powinien pomóc (również) na kaszel. Serducho nie szaleje, uszy są czyste. Znów zjadł trochę :) Na dworze kolejny raz go czesałam, więc kołtunów znów ma mniej. I uwaga...dreptał na dworze, niuchał trawę, dreptał, kręcił się, kombinował coś ewidentnie...i? Zrobił siku! : D primaverca napisał(a):ps. w sumie to Pepino jest chyba rodzynkiem w domciu Kasi? bo tam same kobitki Tak, dokładnie tak jest ;) Mama, Siostra, ja, suczka, kotka i Pepino : D Quote
Kocurek Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 A ja tak tylko z ciekawosci zapytam na jakiej dzielnicy pomieszkuje teraz Pepinko?Niedlugo bede u mamy we Wrocku to moze bym go spotkala gdzies na spacerku...:) Quote
KatarzynaJanik Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Kocurek napisał(a):A ja tak tylko z ciekawosci zapytam na jakiej dzielnicy pomieszkuje teraz Pepinko?Niedlugo bede u mamy we Wrocku to moze bym go spotkala gdzies na spacerku...:) Psie Pole - Kiełczów ;) Quote
Asia_M Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Mały ma dzisiaj, zdecydowanie, lepszy dzień (przespał noc, mniej kaszle). Weterynarz nawet powiedziała: "On dzisiaj lepiej wygląda.". Dostał antybiotyk - Synulox w tabletkach. Powinien pomóc (również) na kaszel. Serducho nie szaleje, uszy są czyste. Znów zjadł trochę :) Na dworze kolejny raz go czesałam, więc kołtunów znów ma mniej. I uwaga...dreptał na dworze, niuchał trawę, dreptał, kręcił się, kombinował coś ewidentnie...i? Zrobił siku! : D Tak, dokładnie tak jest ;) Mama, Siostra, ja, suczka, kotka i Pepino : D Tak bardzo się cieszę, że jest coraz lepiej!:multi: Quote
Kocurek Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Oj to nie kolo mnie.Ale...Plac Grunwaldzki niedaleko:) Quote
kazik132 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Mały ma dzisiaj, zdecydowanie, lepszy dzień (przespał noc, mniej kaszle). Weterynarz nawet powiedziała: "On dzisiaj lepiej wygląda.". Dostał antybiotyk - Synulox w tabletkach. Powinien pomóc (również) na kaszel. Serducho nie szaleje, uszy są czyste. Znów zjadł trochę :) Na dworze kolejny raz go czesałam, więc kołtunów znów ma mniej. I uwaga...dreptał na dworze, niuchał trawę, dreptał, kręcił się, kombinował coś ewidentnie...i? Zrobił siku! : D Tak, dokładnie tak jest ;) Mama, Siostra, ja, suczka, kotka i Pepino : DMatko! Kasiu! Jak ja się cieszę! Łzy mi poleciały ze wzruszenia znowu! Ja sobie wyobrażam, jak bardzo czujecie się szczęsliwi z każdym lepszym dniem Pepinka! Wiem, to, bo wiem, co ja czuje, kiedy Pepinka znam jedynie wirtualnie! Popatrz! Z każdym dniem jest lepiej! A to dopiero początek! I to siku na trawce! O mamusiu! Nie mogę z radości! Quote
Felka z Bagien Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Jejku, będą świadkowie naoczni cudów:multi:.Kazik znów zaleje klawiaturę:evil_lol::evil_lol:.Kasia miziaj i ode mnie małego "kołtunka";). Quote
KatarzynaJanik Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Mnie cieszy każdy jego kolejny posiłek, nawet najmniejszy. Każda kolejna miska wypitej wody. Każda zjedzona tabletka, każda kropla, która idealnie wpada do oczka czy ucha. Cieszy mnie, kiedy trafia na swoje posłanie, kiedy śpi spokojnie. Najbardziej jednak cieszy mnie, kiedy Mały reaguje na otoczenie, wącha dłonie, kręci główką, kiedy Mama zakaszle albo podnosi łebek, gdy skradam się do niego, do pokoju, a on wyczuwa moją obecność... :) Quote
kazik132 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Mnie cieszy każdy jego kolejny posiłek, nawet najmniejszy. Każda kolejna miska wypitej wody. Każda zjedzona tabletka, każda kropla, która idealnie wpada do oczka czy ucha. Cieszy mnie, kiedy trafia na swoje posłanie, kiedy śpi spokojnie. Najbardziej jednak cieszy mnie, kiedy Mały reaguje na otoczenie, wącha dłonie, kręci główką, kiedy Mama zakaszle albo podnosi łebek, gdy skradam się do niego, do pokoju, a on wyczuwa moją obecność... :) Ej, no proszę! Toż się za chwilę zawyję;) Kasiu! a co ja tam Ci będe gadała! Wygłaskaj Pepinka i już, bo ja to mogę się tylko powtarzać!Zaraz wejdzie delfy i znowu się zacznie lanie wzruszeniowych łez;) Powódź będzie na watku! Quote
Asia_M Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 To takie wzruszające! Bardzo mnie cieszy, że maleńki odzyskuje kontakt z otoczeniem, że budzi się z tego letargu. A to wszystko dzięki miłości i dobroci! Na pewno Pepuś chciałby Ci powiedzieć jak bardzo jest wdzięczny, pewnie nie potrafi tego zrobić tak jak inne pieski, ale na pewno czuje to w swoim psim serduszku. Quote
Felka z Bagien Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Delphy,Delphy, a ja?.Ja to już nic tu nie znaczę(oprócz terenu?)?Ja też leję łzy,wzruszenia,po swojemu:mad: Quote
KatarzynaJanik Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [Ta emotka jest mistrzowska ---> :mad: <--- :P] Quote
kazik132 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Felka z Bagien napisał(a):Delphy,Delphy, a ja?.Ja to już nic tu nie znaczę(oprócz terenu?)?Ja też leję łzy,wzruszenia,po swojemu:mad:Heh! Przecież pisząc o powodzi na wątku miałam na myśli również Ciebie Felka!MY we dwie to nie dałybyśmy rady ale to Ty jestes z bagien, to wiesz jak to się robi;) Quote
Felka z Bagien Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 No jasne,że "Josim z Bażin".Jakkolwiek się to pisze.Gdyby nie ja! to już dawno straciłybyście grunt pod nogami,Cioteczki:diabloti:. Pepinku,nie daj się"zagłaskać";),cioteczka Felka nie pozwoli.Z ciebie "twardy chłop" i nie dasz się "babom":loveu: Quote
KatarzynaJanik Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Faktury za wizyty u weterynarza: ~ z 28.03.2011 r. (krople do uszu Surolan, zastrzyk przeciwbólowy i przeciwzapalny, puszka Royal Canin: Convalescence Support): ~ z 30.03.2011 r. (antybiotyk Synolux (14 tabletek)): [Doniosłam pieniądze po wydrukowaniu faktury, dlatego ma status "pozostało do zapłaty".] Quote
Poker Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Takie szurnięte kobity to chyba tylko na tym forum są. :evil_lol:Cieszyć się z sioo na trawce, lać krokodyle łzy z tego powodu , łoj coś się nam w głowach pomerdało :multi: Quote
kazik132 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Kasiu, pieknie dziękujemy za fakturki! Mamy wszystko czarno na białym zgodnie z umowa!To bedzie wzorcowy watek!:)Prześlij mi proszę swój nr konta na PW. Martka, w takim razie ja wyślę pieniązki, bo mam od darczyńcy, a Kasi będą może potrzebne na wizyty, które czekają Pepisia, bo nie mamy pewności że będą darmowe. Najważniejsze, że Pepiś ma już to, co potrzeba! Jak ja się cieszę! Quote
Felka z Bagien Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Poker napisał(a):Takie szurnięte kobity to chyba tylko na tym forum są. :evil_lol:Cieszyć się z sioo na trawce, lać krokodyle łzy z tego powodu , łoj coś się nam w głowach pomerdało :multi: Ja tylko od siebie dodam - i jakie szczęśliwe z tych fakturek:-o.Kazik mam parę rachuneczków nieuregulowanych, podeślę,może Cie uszczęśliwią na zawsze:evil_lol: Kasia, taka fakturka to dla nas miód na serce:lol: no i tu mam dylemat:evil_lol:. Quote
kazik132 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dziewczyny, Kasia mi napisała, że te fakturki ona sama opłaci, zgodnie z tym ,co mogła zadeklarować w ramach miesięcznych wydatków. W takim razie za następne f-rki za wizyty u neurologa i okulisty jesli będa płatne, czy paragony za leki, ja prześlę pieniążki od darczyńcy Pepinka! Masz rację Felka! Takie fakturki, to dla nas miód na serce! Dlatego Kasiu naprawdę się cieszymy, że je wklejasz:) Quote
Felka z Bagien Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Kazik co się tak rwiesz,pokwestujmy trochę!Naróbmy chałasu dzwoniąc puszkami.Ja też coś deklarowałam,daj się dołożyć choć te 5PLN.A ty tak raz,dwa chcesz zamknąć sprawę.Pepiś już pewnie śpi, to my, możemy "porajcować". Quote
kazik132 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Felka z Bagien napisał(a):Kazik co się tak rwiesz,pokwestujmy trochę!Naróbmy chałasu dzwoniąc puszkami.Ja też coś deklarowałam,daj się dołożyć choć te 5PLN.A ty tak raz,dwa chcesz zamknąć sprawę.Pepiś już pewnie śpi, to my, możemy "porajcować". Aj, no sory!Zwracam honor! Faktycznie wychylam się przed orkiestrę:p Dobra! Nie będę wredna;) Pierwsza fakturkę zostawiamy Felce! Kasiu! Wiesz;) Pierwsza f-rka jest Felki więc się postaraj:D Quote
Felka z Bagien Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 kazik132 napisał(a):Aj, no sory!Zwracam honor! Faktycznie wychylam się przed orkiestrę:p Dobra! Nie będę wredna;) Pierwsza fakturkę zostawiamy Felce! Kasiu! Wiesz;) Pierwsza f-rka jest Felki więc się postaraj:D Nic się nie boję:do fryzjera nie pójdą,do behawiorysty też nie,bo Pepiś grzeczny, no ale zbliżają się wakacje... to jak oni(Kasia i Pepiś)pojadą do Spa, to leżę...... Quote
kazik132 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Felka z Bagien napisał(a):Nic się nie boję:do fryzjera nie pójdą,do behawiorysty też nie,bo Pepiś grzeczny, no ale zbliżają się wakacje... to jak oni(Kasia i Pepiś)pojadą do Spa, to leżę...... Ha! Trudno, słowo się rzekło;) Kasiu! Ty już wiesz co:D Felka, ale jakby co, to mogę Ci pożyczyć, nie dam Ci za długo leżeć, bo ziemia jeszcze zimnawa;) Quote
Felka z Bagien Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 kazik132 napisał(a):Ha! Trudno, słowo się rzekło;) Kasiu! Ty już wiesz co:D Felka, ale jakby co, to mogę Ci pożyczyć, nie dam Ci za długo leżeć, bo ziemia jeszcze zimnawa;) To ty mi cioteczko ten los zgotowałaś:mad:,podstępem:placz:.Pepisiu idę spać, bo już nie mam siły do tej Kazik.Uzurpatorka, jedna:angryy:(Co to za Kazik, co w spódnicy chodzi:evil_lol:) Śpijcie spokojnie,Pa Quote
Recommended Posts