Asia_M Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 kazik132 napisał(a):A no widzisz, jakie my tu panikary wszystkie jesteśmy! Ale Ty Kasiu też się nami nie przejmuj zanadto;) Do czego to doszło, że Kasia nas musi uspokajać :lol: Wierzymy w Ciebie Kasiu - tak jak mówi Kazik "nie przejmuj się nami zanadto" :lol: Quote
KatarzynaJanik Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dziękuję, że jesteście, wspieracie i dzielicie się doświadczeniem :) Quote
Felka z Bagien Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 No to wszystko pod kontrolą kochane cioteczki.Pora przenieść się gdzie indziej, bo roboty huk.A Kasia niech już mizia Pepinka,bo Pepinek u Kasi "w alkowie", no to zmykajmy, i czekamy na jutrzejsze wieści z przebudzenia. Quote
delfy2000 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Hihihihihi Kasia już od kilku dni wie z kim ma doczynienia :eviltong:... nawiedzone cioteczki z nas i tyle :evil_lol:... dobrze, że chociaż Ona zachowuje zimną krew - dzięki Kasiu...:multi: Ps. Tylko jeszcze na dobranoc (nie zaciukajcie mnie please) - mamy szansę na jakieś zdjątko Pepinia, czy może jutro?:oops: Quote
KatarzynaJanik Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Mam nadzieję, że dzisiaj będzie spał w nocy... Quote
kazik132 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Nasza piękna Mordzia! Cudna! Dzięki Kasiu! Wielkie dzięki! Quote
primaverca Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 oj słodziak słodziak z Pepisia :loveu::loveu: dobrej i przespanej nocki życzę Quote
Felka z Bagien Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 delfy2000 napisał(a):Hihihihihi Kasia już od kilku dni wie z kim ma doczynienia :eviltong:... nawiedzone cioteczki z nas i tyle :evil_lol:... dobrze, że chociaż Ona zachowuje zimną krew - dzięki Kasiu...:multi: Ps. Tylko jeszcze na dobranoc (nie zaciukajcie mnie please) - mamy szansę na jakieś zdjątko Pepinia, czy może jutro?:oops: Ciotka ,zaciukałaś się sama:diabloti:Idź już spac i nie nudź.Jutro też jest dzień:eviltong: Quote
Asia_M Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Słodziaszek niesamowity :loveu: Do jutra Pepisiu! Do jutra Cioteczki!:bye: Quote
kazik132 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 primaverca napisał(a):oj słodziak słodziak z Pepisia :loveu::loveu: dobrej i przespanej nocki życzęNo odezwała się mamusia dwóch słodziaków a właściwie trzech:) Felka z Bagien napisał(a):Ciotka ,zaciukałaś się sama:diabloti:Idź już spac i nie nudź.Jutro też jest dzień:eviltong:Nie, nie! Nudź delfy, nudź! I absolutnie nie idź spać! O takiej porze spać?:p Quote
azalia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dobrej nocy Kasiu i Pepisiu,śpijcie smacznie całą nockę,dobranoc! Quote
delfy2000 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Katarzyna Janik']Mam nadzieję, że dzisiaj będzie spał w nocy... Kasiu - buziole... ogromniole... dla Ciebie i dla Pepisia słodzika... śpijcie dzisiaj lepiej ;-) Quote
delfy2000 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 kazik132 napisał(a):No odezwała się mamusia dwóch słodziaków a właściwie trzech:) Nie, nie! Nudź delfy, nudź! I absolutnie nie idź spać! O takiej porze spać?:p Kazik - nie daj mnie wyganiać....buuuuuuuuuuuu...broń mnie kochana ;-) Quote
kazik132 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 delfy2000 napisał(a):Kazik - nie daj mnie wyganiać....buuuuuuuuuuuu...broń mnie kochana ;-) Toż właśnie nie daję! Nie ma takiej siły kochaneńka, która by pozwoliła;) My do spanka, delfy do czuwanka, bo czuwanko musi być;) Quote
magiraf Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Aby ta nocka byla spokojna dla Pepinka! Slodkich snow Maluchu! Quote
delfy2000 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Przekazuję czuwanko całonocne w lepsze ręce ;-) Quote
KatarzynaJanik Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dzisiejszej nocy spał, przespał niemalże całą. Na dworze, w słonku (bo już ładnie świeci we Wro) pogrzał trochę grzbiecik, ale postał moment, usiadł, postał, znów usiadł - nie chciał podreptać, więc zabrałam go do domu, na kołderkę. Teraz śpi dalej, trochę pokasłuje (od wczoraj jest swoista poprawa z tym kaszlem). Quote
Poker Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 a jak z sioo i koo? udało się mu coś na dworze zostawić? Macie dziewczyny niemowlę w domu. Quote
KatarzynaJanik Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Na dworze nie skorzystał z trawy. (Może skorzysta później ;)) Obudził się chwilę temu i zrobił siku (kupy dziś jeszcze nie było, ale on wczoraj nic nie jadł (skubnął tylko rano), więc to nic dziwnego raczej). Następnie się napił i zjadł (zdecydowanie więcej, niż wczoraj, chociaż "szału nie ma"). Teraz sobie leży. Quote
magiraf Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Na dworze nie skorzystał z trawy. (Może skorzysta później ;)) Obudził się chwilę temu i zrobił siku (kupy dziś jeszcze nie było, ale on wczoraj nic nie jadł (skubnął tylko rano), więc to nic dziwnego raczej). Następnie się napił i zjadł (zdecydowanie więcej, niż wczoraj, chociaż "szału nie ma"). Teraz sobie leży. Malymi kroczkami, ale idzie do przodu Maluszek :) Kciukole mocno zacisniete za dalsze postepy! Dobrego dnia i duuuzo slonca! :) Quote
azalia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Tak będzie sobie po troszkę podskubywał jedzonka i się w ciągu dnia nazbiera. Quote
Poker Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 niemowlaki i stare pieski sa podobne.Zjedzą , popiją i w kimonko.Posiusiają , pokręcą się i w kimonko.I tak na okrągło.Tylko niemowlaki wyrastają z tego , a psie dziadki już nie. Quote
kazik132 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Kasiu, przede wszystkim bardzo Ci dziękuję, że z taką cierpliwością nam wszystko piszesz,opisujesz. Nawet nie wiesz, albo i wiesz, jakie to dla nas ważne i pocieszające zarazem. Bo mając wieści na gorąco nie musimy snuć domysłów i się zamartwiać, a wręcz przeciwnie, coraz bardziej cieszyć się możemy! Pepinku, ale Ci się Rodzinka na medal trafiła!Musiałeś być bardzo skrzywdzonym psiakiem,skoro teraz masz aż tak wynagrodzone!:) Quote
primaverca Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 dzień taki śliczny to i Pepsiu się rozkręci i tylko patrzeć jak na spacerkach zacznie biegać ;) malutko je ale wiadomo ... ziarnko do ziarnka miłego dzioneczka dla Pepisia, Kasi i pozostałych członków rodzinki ;) ps. w sumie to Pepino jest chyba rodzynkiem w domciu Kasi? bo tam same kobitki Quote
Recommended Posts