Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to jak tak wszystko dobrze i nic wam nie potrzeba:multi:,to trzaskaj Kasia foty,aż cioteczka Kazik w 100% w bobra nam się zamieni:evil_lol:.
A na koniec wyjedzie nam wreszcie na bobrowisko w celu "relaksu ciała i umysłu":eviltong:.

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katarzyna Janik napisał(a):
On teraz zjadłby dosłownie wszystko, mam wrażenie. Bo i tak, w sumie, jest. Wczoraj jadł ryż z marchewką. Dziś, po powrocie od weta zjadł mokrego Royala, a przed chwilą wcinał suchą karmę. On jest tak chudy, że...ech... Cieszę się, że je i pije, bo - w przeciwnym razie - jutro czekałaby go kroplówka.

żeby mój Priamuś miał taki apetyt ;/

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
No to jak tak wszystko dobrze i nic wam nie potrzeba:multi:,to trzaskaj Kasia foty,aż cioteczka Kazik w 100% w bobra nam się zamieni:evil_lol:.
A na koniec wyjedzie nam wreszcie na bobrowisko w celu "relaksu ciała i umysłu":eviltong:.
Oj, by się przydało to bobrowisko i relaks! W nocy jak złapała mnie migrena to do dziś trzyma a łeb pęka z emocji i wrażeń! Ale tak może pękać! Jeszcze podobno Bunio się znalazł!
Cieszyć całkiem się jak zwykle nie mogę, bo tyle tu psiej biedy:( Ale muszę nauczyć się życ małymi kroczkami. Tu inaczej się nie da.

Posted

primaverca napisał(a):
żeby mój Priamuś miał taki apetyt ;/

Będzie miał, będzie! Niech tylko podleczy te swoje niestrawności. Jak będzie dobrze zdiagnozowany, to uda się wyleczyć to badziewie, co go męczy:)I będzie dobrze!

Posted

kazik132 napisał(a):
Oj, by się przydało to bobrowisko i relaks! W nocy jak złapała mnie migrena to do dziś trzyma a łeb pęka z emocji i wrażeń! Ale tak może pękać! Jeszcze podobno Bunio się znalazł!
Cieszyć całkiem się jak zwykle nie mogę, bo tyle tu psiej biedy:( Ale muszę nauczyć się życ małymi kroczkami. Tu inaczej się nie da.

Co?!! Bunio,lecę czytać.
A tymczaem nie zapominajcie o Radomsku, gdzie psy głodują
http://www.dogomania.pl/threads/202335-Schronisko-w-Radomsku-Ruszamy-z-adopcjami!-Prosimy-o-pomoc
Pepinku,wypoczywaj i wybacz starym "rajfurom", ale "one już tak mają".

Posted

ja trzymam mocno kciuki, niestety jestem pesymistką i nie mam tu na myśli kontekstu Priama, ja już tak od urodzenia mam. Trzymam za niego mocno kciuki i odganiam złe myśli daleko!

Posted

martka1982 napisał(a):
ja trzymam mocno kciuki, niestety jestem pesymistką i nie mam tu na myśli kontekstu Priama, ja już tak od urodzenia mam. Trzymam za niego mocno kciuki i odganiam złe myśli daleko!
A kysz pesymizm! Ja Ci dam!Będzie dobrze i już! Limit nieszczęść się chyba wyczerpał na dłużej!

Posted

martka1982 napisał(a):

Oj Martka, Martka - jeszcze mało cudów widziałaś w ostatnich dniach? A będzie więcej, mam takie przeczucie ;-)

Posted

delfy2000 napisał(a):
Oj Martka, Martka - jeszcze mało cudów widziałaś w ostatnich dniach? A będzie więcej, mam takie przeczucie ;-)

No i tej wersji się trzymajmy!:)

Posted

delfy2000 napisał(a):
ZAWSZE I WSZĘDZIE --- Kazik nasze błagania jakoś szybko tym razem zaowocowały... może dlatego, że wspólne???:)
No baaaaaaaaaaa...wiesz jak to jest , jak jest dwóch;)

Posted

kazik132 napisał(a):
No baaaaaaaaaaa...wiesz jak to jest , jak jest dwóch;)

...albo trzech... powinni nas brać jako przykład wspólnego działania na tych kłótliwych wątkach...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

delfy2000 napisał(a):
...albo trzech... powinni nas brać jako przykład wspólnego działania na tych kłótliwych wątkach...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No, ja trzech, to już w ogóle! To zakładamy trójeczki i ich wielokrotności:D

Posted

najpierw pojde do wrzoska , a z hildebrandem tez sie postaram tylko najgorsze jest to ze u niego nieziemsko dlugo sie czeka, no ale moze zagadam do niego ze nie mam czasu czekac hehe :) zobaczymy ale w tym tygodniu bede dzialac miedzy zajeciami to dam znac co i jak.

Posted

natalka85n napisał(a):
najpierw pojde do wrzoska , a z hildebrandem tez sie postaram tylko najgorsze jest to ze u niego nieziemsko dlugo sie czeka, no ale moze zagadam do niego ze nie mam czasu czekac hehe :) zobaczymy ale w tym tygodniu bede dzialac miedzy zajeciami to dam znac co i jak.

Dziękuję! Czekamy więc na wieści...

Posted

natalka85n napisał(a):
Cudnie!

Dziękuję! Czekamy więc na wieści...

Kasiu, a możemy nieśmiało prosić o jakieś zdjątko?;)

Posted

natalka85n napisał(a):

Świetnie Natalko - pytaj i błagaj ( w naszym imieniu również)... im szybciej tym lepiej.... a tak na marginesie, Natalko, TY nam też z nieba spadłaś po prostu (to dla Martki ku optymizmowi ;-) )
DZIĘKI :)

Posted

kazik132 napisał(a):

Kasiu, a możemy nieśmiało prosić o jakieś zdjątko?;)

Oj tak, prosimy.... Kasiu widziałaś już jakie nawiedzone potrafimy być, więc przygotuj się na szturm okolezdjęciowy ;-)

Posted

Trochę podrepcze, trochę posiedzi lub poleży...

No właśnie tak pomyślałam, że duuuuuużżżżżżżżżżżżżoooooo lepiej, ale może to kwestia tego "twarzowego" dywanu... On jest jednak CUDNY, ten Pepinek... :loveu:

Kasiu - proszę daj mu buziaka albo mizianko ode mnie... ja bym go z ramion nie wypuściła, gdyby był przy mnie ;-)

NO i teraz się popłakałam - ze szczęścia :evil_lol:

Posted

Trochę podrepcze, trochę posiedzi lub poleży...

O mateńko! Mnie się też wydaje, że jest już dużo lepiej! On ma teraz takie żywe oczka!Kasiu! Kasiu!

Posted

[Nie znoszę tego dywanu -.-"]

Pepi dzisiaj reaguje nieco bardziej na otoczenie, tak mi się wydaje. Tzn. wczoraj zdawał się nie reagować wcale, więc pewien postęp jest w tej kwestii.
Wygląda też trochę lepiej po wstępnym czesaniu. Jutro planuję kolejne, by stopniowo pozbywać się jego kołtunów (chociaż niektóre trzeba, po prostu, odciąć).