Felka z Bagien Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 No to jak tak wszystko dobrze i nic wam nie potrzeba:multi:,to trzaskaj Kasia foty,aż cioteczka Kazik w 100% w bobra nam się zamieni:evil_lol:. A na koniec wyjedzie nam wreszcie na bobrowisko w celu "relaksu ciała i umysłu":eviltong:. Quote
primaverca Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):On teraz zjadłby dosłownie wszystko, mam wrażenie. Bo i tak, w sumie, jest. Wczoraj jadł ryż z marchewką. Dziś, po powrocie od weta zjadł mokrego Royala, a przed chwilą wcinał suchą karmę. On jest tak chudy, że...ech... Cieszę się, że je i pije, bo - w przeciwnym razie - jutro czekałaby go kroplówka. żeby mój Priamuś miał taki apetyt ;/ Quote
kazik132 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Felka z Bagien napisał(a):No to jak tak wszystko dobrze i nic wam nie potrzeba:multi:,to trzaskaj Kasia foty,aż cioteczka Kazik w 100% w bobra nam się zamieni:evil_lol:. A na koniec wyjedzie nam wreszcie na bobrowisko w celu "relaksu ciała i umysłu":eviltong:.Oj, by się przydało to bobrowisko i relaks! W nocy jak złapała mnie migrena to do dziś trzyma a łeb pęka z emocji i wrażeń! Ale tak może pękać! Jeszcze podobno Bunio się znalazł! Cieszyć całkiem się jak zwykle nie mogę, bo tyle tu psiej biedy:( Ale muszę nauczyć się życ małymi kroczkami. Tu inaczej się nie da. Quote
kazik132 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 primaverca napisał(a):żeby mój Priamuś miał taki apetyt ;/ Będzie miał, będzie! Niech tylko podleczy te swoje niestrawności. Jak będzie dobrze zdiagnozowany, to uda się wyleczyć to badziewie, co go męczy:)I będzie dobrze! Quote
Felka z Bagien Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 kazik132 napisał(a):Oj, by się przydało to bobrowisko i relaks! W nocy jak złapała mnie migrena to do dziś trzyma a łeb pęka z emocji i wrażeń! Ale tak może pękać! Jeszcze podobno Bunio się znalazł! Cieszyć całkiem się jak zwykle nie mogę, bo tyle tu psiej biedy:( Ale muszę nauczyć się życ małymi kroczkami. Tu inaczej się nie da. Co?!! Bunio,lecę czytać. A tymczaem nie zapominajcie o Radomsku, gdzie psy głodują http://www.dogomania.pl/threads/202335-Schronisko-w-Radomsku-Ruszamy-z-adopcjami!-Prosimy-o-pomoc Pepinku,wypoczywaj i wybacz starym "rajfurom", ale "one już tak mają". Quote
martka1982 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 ja trzymam mocno kciuki, niestety jestem pesymistką i nie mam tu na myśli kontekstu Priama, ja już tak od urodzenia mam. Trzymam za niego mocno kciuki i odganiam złe myśli daleko! Quote
kazik132 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 martka1982 napisał(a):ja trzymam mocno kciuki, niestety jestem pesymistką i nie mam tu na myśli kontekstu Priama, ja już tak od urodzenia mam. Trzymam za niego mocno kciuki i odganiam złe myśli daleko!A kysz pesymizm! Ja Ci dam!Będzie dobrze i już! Limit nieszczęść się chyba wyczerpał na dłużej! Quote
delfy2000 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 martka1982 napisał(a):ja trzymam mocno kciuki, niestety jestem pesymistką i nie mam tu na myśli kontekstu Priama, ja już tak od urodzenia mam. Trzymam za niego mocno kciuki i odganiam złe myśli daleko! Oj Martka, Martka - jeszcze mało cudów widziałaś w ostatnich dniach? A będzie więcej, mam takie przeczucie ;-) Quote
kazik132 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 delfy2000 napisał(a):Oj Martka, Martka - jeszcze mało cudów widziałaś w ostatnich dniach? A będzie więcej, mam takie przeczucie ;-) No i tej wersji się trzymajmy!:) Quote
delfy2000 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 kazik132 napisał(a):No i tej wersji się trzymajmy!:) ZAWSZE I WSZĘDZIE --- Kazik nasze błagania jakoś szybko tym razem zaowocowały... może dlatego, że wspólne???:) Quote
kazik132 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 delfy2000 napisał(a):ZAWSZE I WSZĘDZIE --- Kazik nasze błagania jakoś szybko tym razem zaowocowały... może dlatego, że wspólne???:)No baaaaaaaaaaa...wiesz jak to jest , jak jest dwóch;) Quote
Felka z Bagien Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 kazik132 napisał(a):No baaaaaaaaaaa...wiesz jak to jest , jak jest dwóch;) To wam "trzeci" księżyc gwizdnie. Quote
delfy2000 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 kazik132 napisał(a):No baaaaaaaaaaa...wiesz jak to jest , jak jest dwóch;) ...albo trzech... powinni nas brać jako przykład wspólnego działania na tych kłótliwych wątkach...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kazik132 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 delfy2000 napisał(a):...albo trzech... powinni nas brać jako przykład wspólnego działania na tych kłótliwych wątkach...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, ja trzech, to już w ogóle! To zakładamy trójeczki i ich wielokrotności:D Quote
natalka85n Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 najpierw pojde do wrzoska , a z hildebrandem tez sie postaram tylko najgorsze jest to ze u niego nieziemsko dlugo sie czeka, no ale moze zagadam do niego ze nie mam czasu czekac hehe :) zobaczymy ale w tym tygodniu bede dzialac miedzy zajeciami to dam znac co i jak. Quote
KatarzynaJanik Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 natalka85n napisał(a):najpierw pojde do wrzoska , a z hildebrandem tez sie postaram tylko najgorsze jest to ze u niego nieziemsko dlugo sie czeka, no ale moze zagadam do niego ze nie mam czasu czekac hehe :) zobaczymy ale w tym tygodniu bede dzialac miedzy zajeciami to dam znac co i jak. Dziękuję! Czekamy więc na wieści... Quote
kazik132 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 natalka85n napisał(a):najpierw pojde do wrzoska , a z hildebrandem tez sie postaram tylko najgorsze jest to ze u niego nieziemsko dlugo sie czeka, no ale moze zagadam do niego ze nie mam czasu czekac hehe :) zobaczymy ale w tym tygodniu bede dzialac miedzy zajeciami to dam znac co i jak.Cudnie! Katarzyna Janik napisał(a):Dziękuję! Czekamy więc na wieści... Kasiu, a możemy nieśmiało prosić o jakieś zdjątko?;) Quote
delfy2000 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 natalka85n napisał(a):najpierw pojde do wrzoska , a z hildebrandem tez sie postaram tylko najgorsze jest to ze u niego nieziemsko dlugo sie czeka, no ale moze zagadam do niego ze nie mam czasu czekac hehe :) zobaczymy ale w tym tygodniu bede dzialac miedzy zajeciami to dam znac co i jak. Świetnie Natalko - pytaj i błagaj ( w naszym imieniu również)... im szybciej tym lepiej.... a tak na marginesie, Natalko, TY nam też z nieba spadłaś po prostu (to dla Martki ku optymizmowi ;-) ) DZIĘKI :) Quote
delfy2000 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 kazik132 napisał(a): Kasiu, a możemy nieśmiało prosić o jakieś zdjątko?;) Oj tak, prosimy.... Kasiu widziałaś już jakie nawiedzone potrafimy być, więc przygotuj się na szturm okolezdjęciowy ;-) Quote
KatarzynaJanik Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Trochę podrepcze, trochę posiedzi lub poleży... Quote
Felka z Bagien Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Cudo! Ciotka Kazik zalała już łzami klawiaturę,ze wzruszenia nic nie napisze.Jest cudnyyyyy, kochany. Dzięki Kasiu! Quote
Asia_M Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dziękujemy!!! :) Nie sądzicie Ciocie, że Pepuś wygląda już lepiej? :) Quote
delfy2000 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Trochę podrepcze, trochę posiedzi lub poleży... No właśnie tak pomyślałam, że duuuuuużżżżżżżżżżżżżoooooo lepiej, ale może to kwestia tego "twarzowego" dywanu... On jest jednak CUDNY, ten Pepinek... :loveu: Kasiu - proszę daj mu buziaka albo mizianko ode mnie... ja bym go z ramion nie wypuściła, gdyby był przy mnie ;-) NO i teraz się popłakałam - ze szczęścia :evil_lol: Quote
kazik132 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Trochę podrepcze, trochę posiedzi lub poleży... O mateńko! Mnie się też wydaje, że jest już dużo lepiej! On ma teraz takie żywe oczka!Kasiu! Kasiu! Quote
KatarzynaJanik Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [Nie znoszę tego dywanu -.-"] Pepi dzisiaj reaguje nieco bardziej na otoczenie, tak mi się wydaje. Tzn. wczoraj zdawał się nie reagować wcale, więc pewien postęp jest w tej kwestii. Wygląda też trochę lepiej po wstępnym czesaniu. Jutro planuję kolejne, by stopniowo pozbywać się jego kołtunów (chociaż niektóre trzeba, po prostu, odciąć). Quote
Recommended Posts