kazik132 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Będę o tym pamiętała, na pewno. Tym bardziej, że zależy mi na tym, aby Pepino dostawał wszystko, czego mu potrzeba. Uczciwie mówię o swoich możliwościach, uczciwie proszę również o swoiste zabezpieczenie ze względu na niego. Mam nadzieję, że wszystko jest i pozostanie jasne, i nie dojdzie do żadnych nieporozumień.O, co to, to nie!Tu nie będzie żadnych nieporozumień! To będzie wzorcowy watek wzorowego psiaka! Nam tez wszystkim tutaj bardzo zależy na Pepisiu:) Kasiu!Proszę przekaż również pozdrowienia i podziękowania dla Twojej Rodzinki za serce jakie wspólnie okazujecie naszemu kochanemu Okruszkowi! Quote
KatarzynaJanik Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Zarówno ja, jak i moja Siostra jesteśmy wychowywane z przygarniakami. W domu zawsze był pies i zawsze był to pies ze schroniska. Moja Mama to kontynuuje, bowiem Ona również zawsze przygarniała psy z ulicy lub ze schroniska - tak, jak robili to Jej rodzice. Ja jestem wręcz "uczulona" na krzywdę zwierząt. Ciągle powtarzam, że najchętniej "wzięłabym je wszystkie". Kiedy powiedziałam Siostrze i Mamie o Pepino, a potem pokazałam Im jego zdjęcia - żadna nie potrafiła przejść obojętnie. Spędziłam pół nocy nad jego wątkiem, nie umiałam wyłączyć jego wydarzenia na FB... Psiak zasługuje na to, by resztę swojego życia spędzić bezpiecznie i być otoczonym opieką. Wszystkie zwierzęta na to zasługują, tak w ogóle... U Nas na pewno nie zabraknie mu opieki i uczuć. Cieszę się, że możemy mu pomóc... :) Quote
kazik132 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Zarówno ja, jak i moja Siostra jesteśmy wychowywane z przygarniakami. W domu zawsze był pies i zawsze był to pies ze schroniska. Moja Mama to kontynuuje, bowiem Ona również zawsze przygarniała psy z ulicy lub ze schroniska - tak, jak robili to Jej rodzice. Ja jestem wręcz "uczulona" na krzywdę zwierząt. Ciągle powtarzam, że najchętniej "wzięłabym je wszystkie". Kiedy powiedziałam Siostrze i Mamie o Pepino, a potem pokazałam Im jego zdjęcia - żadna nie potrafiła przejść obojętnie. Spędziłam pół nocy nad jego wątkiem, nie umiałam wyłączyć jego wydarzenia na FB... Psiak zasługuje na to, by resztę swojego życia spędzić bezpiecznie i być otoczonym opieką. Wszystkie zwierzęta na to zasługują, tak w ogóle... U Nas na pewno nie zabraknie mu opieki i uczuć. Cieszę się, że możemy mu pomóc... :) A jak my się cieszymy! Nie masz pojęcia Kasiu! Spadłaś na wątek Pepinka z nieba! Quote
delfy2000 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 kazik132 napisał(a):A jak my się cieszymy! Nie masz pojęcia Kasiu! Spadłaś na wątek Pepinka z nieba! Kazik - a może założymy firmę przyciągającą takie cuda jak Kasia i Jej rodzina dla psiaków na dogo ? Kasiu - już sie nie mogę doczekać na przyjazd Pepinka do Was (oczywiście buczę ze wzruszenia na samą myśl o tym) --- i czy wobec tego możesz coś dla mnie zrobić? Wymiziaj skrzacika ode mnie i ucałuj w nochalka, dobrze? Tylko nie zapomnij powiedzieć Pepinkowi, że to ode mnie... ;-) Quote
MartynaP Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='martka1982']tak, ma podawaną odżywkę strzykawką. na moje konto wpłynęło dla Pepino 50zł,mogę za tę kwotę kupić odżywkę w sklepie internetowym. nie wiem tylko czym się te dwie różnią od siebie poza ceną i pojemnością http://www.swiatkarm.pl/p,royal_canin_convalescence_support_50g,4276.html http://www.swiatkarm.pl/p,royal_canin_convalescence_support__saszetka_100g,4275.html jedna ta 100 g jest juz gotowa,kawałki w sosie -otwierasz i podajesz a druga w proszku-trzeba z woda rozrobic EDIT: z tym ze tu jest taniej http://www.krakvet.pl/royal-canin-convalescence-support-100g-p-1087.html http://www.krakvet.pl/royal-canin-convalescence-support-p-2000.html Quote
Poker Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 cieszę się ,że tu tak miło i pełne porozumienie.Myślę ,że dacie Kasi całą instrukcję obsługi Pipinka.będę zaglądać do maluszka. Tak to jest ,że gdy wykonuję wizytę przedaopcyjną ,a mam ich na koncie chyba z 50 sztuk, to czuję się potem związana ze zwierzakiem i w jakimś stopniu odpowiedzialna za jego losy w domu , który oceniłam pozytywnie. Quote
kazik132 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 delfy2000 napisał(a):Kazik - a może założymy firmę przyciągającą takie cuda jak Kasia i Jej rodzina dla psiaków na dogo ? Kasiu - już sie nie mogę doczekać na przyjazd Pepinka do Was (oczywiście buczę ze wzruszenia na samą myśl o tym) --- i czy wobec tego możesz coś dla mnie zrobić? Wymiziaj skrzacika ode mnie i ucałuj w nochalka, dobrze? Tylko nie zapomnij powiedzieć Pepinkowi, że to ode mnie... ;-)No jestem ZA! Kasiu, a może masz jakies klony na oku?:p I ode mnie też proszę całuski dla Pepisia! Poker napisał(a):cieszę się ,że tu tak miło i pełne porozumienie.Myślę ,że dacie Kasi całą instrukcję obsługi Pipinka.będę zaglądać do maluszka. Tak to jest ,że gdy wykonuję wizytę przedaopcyjną ,a mam ich na koncie chyba z 50 sztuk, to czuję się potem związana ze zwierzakiem i w jakimś stopniu odpowiedzialna za jego losy w domu , który oceniłam pozytywnie.Oj, no to tym bardziej się cieszymy i my!Dziękujemy Poker jeszcze raz za wizytę! Quote
delfy2000 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Poker napisał(a):cieszę się ,że tu tak miło i pełne porozumienie.Myślę ,że dacie Kasi całą instrukcję obsługi Pipinka.będę zaglądać do maluszka. Tak to jest ,że gdy wykonuję wizytę przedaopcyjną ,a mam ich na koncie chyba z 50 sztuk, to czuję się potem związana ze zwierzakiem i w jakimś stopniu odpowiedzialna za jego losy w domu , który oceniłam pozytywnie. O właśnie - Poker wielkie dzięki za tak szybko odbytą wizytę... Myślę, że i Kasia z Rodzinką i Pepiś będą zadowoleni z odwiedzin - dobrze mieć kogoś takiego jak TY w zasięgu reki... Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Poker napisał(a):cieszę się ,że tu tak miło i pełne porozumienie.Myślę ,że dacie Kasi całą instrukcję obsługi Pipinka.będę zaglądać do maluszka. Tak to jest ,że gdy wykonuję wizytę przedaopcyjną ,a mam ich na koncie chyba z 50 sztuk, to czuję się potem związana ze zwierzakiem i w jakimś stopniu odpowiedzialna za jego losy w domu , który oceniłam pozytywnie. Wiedziałam Pokerku, że prędzej czy później z naszego Pepinka, ktoś zrobi Pipinka.No i na ciebie trafiło,bęc. Quote
delfy2000 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Zaczynamy odliczanie???????? Edit - nie mówcie mi, że śpicie o tej porze... ludzzziiiiieeeee, Pepinek jedzie do domku.... Quote
Felka z Bagien Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 To juuuż?Jadą?A wiadomo o której planują być na miejscu,bo chyba mają kawałek drogi? Quote
Julia84 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Kochany Pepinek.... też obejrzałam filmik. Wpadam do Was cioteczki, żeby odsapnąć trochę od wątku dt Arktyki :-( Asiu M co to za bidulek w Twoim podpisie? Quote
Asia_M Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Julia84 napisał(a):Kochany Pepinek.... też obejrzałam filmik. Wpadam do Was cioteczki, żeby odsapnąć trochę od wątku dt Arktyki :-( Asiu M co to za bidulek w Twoim podpisie? Julio to Koruś alias Zgredzik ze schronika w Jastrzębiu Zdroju - słodki dziadziuś. Quote
martka1982 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='MartynaP']jedna ta 100 g jest juz gotowa,kawałki w sosie -otwierasz i podajesz a druga w proszku-trzeba z woda rozrobic EDIT: z tym ze tu jest taniej http://www.krakvet.pl/royal-canin-convalescence-support-100g-p-1087.html http://www.krakvet.pl/royal-canin-convalescence-support-p-2000.html jest taniej, tylko że tam gdzie podałam wysyłka za zamówienie powyżej 50zł jest za darmo Pepino w schronisku miał podawany ten w proszku, przez strzykawkę. nie wiem czy będzie jadł ten gotowy poradźcie mi co mam kupić..... kilka takich i kilka takich? czy lepiej jednak w proszku do podawania strzykawką? Quote
martka1982 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!! DZWONIŁAM DO SCHRONU!!!!!! PEPIŚ ZA CHWILĘ ODJEŻDŻA!!!!!! Kasia dostaniesz rozpiskę jakie leki kiedy powinien przyjmować oraz w jakich ilościach. Pytaj dziewczynę o wszystko co uznasz za ważne(najlepiej zrób sobie listę pytań, żeby jakieś Ci nie umknęło z emocji) a jeśli nie będzie znała odpowiedzi na któreś, to ja się dowiem i odpowiem. Quote
Asia_M Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Szerokiej i szczęśliwej drogi Pepinku! Nie stresuj się skarbeńku! Quote
kazik132 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 martka1982 napisał(a):DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!! DZWONIŁAM DO SCHRONU!!!!!! PEPIŚ ZA CHWILĘ ODJEŻDŻA!!!!!! Kasia dostaniesz rozpiskę jakie leki kiedy powinien przyjmować oraz w jakich ilościach. Pytaj dziewczynę o wszystko co uznasz za ważne(najlepiej zrób sobie listę pytań, żeby jakieś Ci nie umknęło z emocji) a jeśli nie będzie znała odpowiedzi na któreś, to ja się dowiem i odpowiem.O matko! Dziś mam cięzki dzien w pracy, ale nie mogę nie zaglądać tutaj!Mam nadzieję, że nikt mnie nie złapie na tym co robię;) No, ale jak tu się nie narażać, jak tu takie ważne rzeczy się dzieją? Pepinku! Teraz już będzie tylko lepiej! Kasiu! Pisz nam wszystko i dużo! Bardzo się cieszę i jestem pełna nadziei! Quote
moni12 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ten filmik o Pepinku łzy wyciska, ale juz teraz będzie tylko lepiej. Czekam na wiesci juz z nowego domku. Quote
KatarzynaJanik Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Pepino ma przyjechać do Wrocławia ok. godziny 14 - taki był/jest plan wstępny, powiedzmy. Myślę nad tym, o co będę pytać i czekam na wiadomość odnośnie pojawienia się psiaka we Wrocławiu... Quote
Felka z Bagien Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 U mnie już 13.32! Nie mogę się doczekać.Kazik zrób sobie przerwę na "lunch", bo samej mi jakoś tak ciężko. Kasia, a napiszesz od razu nam coś o Pepinku? Quote
martka1982 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 spoko, ja też jestem i czekam na wieści a przy okazji zmienię tytuł wątku i napiszę,że Pepino znalazł dom!!! Quote
KatarzynaJanik Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Felka z Bagien napisał(a):Kasia, a napiszesz od razu nam coś o Pepinku? Tak, napiszę już dzisiaj co nieco o Pepino :) Quote
Recommended Posts