martka1982 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 dzięki Renia za przekazanie pytania. byłam w schronie i nie miałam jak napisać. akurat jutro jedna z naszych wolontariuszek jedzie do Wrocławia,może go zabrać. Zajrzałam dziś do Pepino,żeby z nim trochę pogadać i na duchu podtrzymać ale Pepiś....same zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=w9i1V8YfZqg Quote
MartynaP Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='martka1982']dzięki Renia za przekazanie pytania. byłam w schronie i nie miałam jak napisać. akurat jutro jedna z naszych wolontariuszek jedzie do Wrocławia,może go zabrać. Zajrzałam dziś do Pepino,żeby z nim trochę pogadać i na duchu podtrzymać ale Pepiś....same zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=w9i1V8YfZqg jezzzu on taki rozespany czy juz...zrezygnowany :( Quote
martka1982 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 oczy miał otwarte....myślę,że to rezygnacja Quote
Poker Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Felka z Bagien napisał(a):Biedny Pepiś,czy dotrwa? co za pytania zadajesz? musi dotrwać. Zaraz wyjeżdżam na wizytę. Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Poker napisał(a):co za pytania zadajesz? musi dotrwać. Zaraz wyjeżdżam na wizytę. Poker,taki ze mnie twardziel, jak widać.Ale jak ty mówisz, to ja jestem już na baczność.Sorry, za te chwilę słabości. Pepinku,mizianko;).Dzisiaj jest taka pogoda, a on staruszek z chorym serduszkiem, to pewnie sobie chce pospać. Quote
martka1982 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Pepino ma gorsze i lepsze dni, po prostu dziś trafiłam na gorszy ale to nie zmienia faktu,że to bida nad bidami u nas Quote
kazik132 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Katarzyna Janik']Tak, pasuje mi dzień jutrzejszy - im bardziej po południu, tym lepiej.Boże!Jak to dobrze! [quote name='martka1982']dzięki Renia za przekazanie pytania. byłam w schronie i nie miałam jak napisać. akurat jutro jedna z naszych wolontariuszek jedzie do Wrocławia,może go zabrać. Zajrzałam dziś do Pepino,żeby z nim trochę pogadać i na duchu podtrzymać ale Pepiś....same zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=w9i1V8YfZqgNo to mnie załatwiłas martka na amen:( Wróciłam z pracy padnięta ale już się obudziłam! Co za bidulina! Ale może to tylko taki dzień!U Kasi będzie lepiej!Musi być!Musi być! [quote name='Poker']co za pytania zadajesz? musi dotrwać. Zaraz wyjeżdżam na wizytę.Poker, wielkie dzieki za te słowa. Ja jak Felka z bagien, jak zobaczyłam ten filmik to zaniemówiłam:( Ale już jest ok.Biorę się w garść! czekamy na Poker i na dobre wieści! Quote
delfy2000 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ja też się spłakałam po obejrzeniu filmiku... Martka, czy ktoś podaje Pepinkowi tę odżywkę? Quote
Poker Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Już jestem i rekomenduję całą rodzinę z wielką przyjemnością. Myślę ,że Pepi będzie miał bardzo dobrze i że Lunka oraz Margo przyjmą dziadka z należytymi honorami. Poprosiłam przyszłą pańcię, by wyraźnie się opowiedziała ile miesięcznie może łożyć na psa . O której maluch jutro by przyjechał ? Quote
MartynaP Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 hi hi :) no to maluszek już się napewno uśmiechnie ;) Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Zrozumiałam, ze będzie miał kolegów.A jakich? Quote
Poker Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Luna to jak imię wskazuje dziewczynka, 5.letnia piesa,a Margo to koci chłopaczek.Sunia jest ze schronu, a kot znajda. Quote
kazik132 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Poker napisał(a):Już jestem i rekomenduję całą rodzinę z wielką przyjemnością. Myślę ,że Pepi będzie miał bardzo dobrze i że Lunka oraz Margo przyjmą dziadka z należytymi honorami. Poprosiłam przyszłą pańcię, by wyraźnie się opowiedziała ile miesięcznie może łożyć na psa . O której maluch jutro by przyjechał ?Hura, hura, hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pepisiu! Jutro już zaczniesz nowe życie! Wierzę gorąco, że będziemy teraz już czytać codziennie coraz lepsze wieści! O matko! Ale się ciesze! Poker, dziękujemy za wizytę. Kasiu!Ty już wiesz co:) Quote
martka1982 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='delfy2000']Ja też się spłakałam po obejrzeniu filmiku... Martka, czy ktoś podaje Pepinkowi tę odżywkę? tak, ma podawaną odżywkę strzykawką. na moje konto wpłynęło dla Pepino 50zł,mogę za tę kwotę kupić odżywkę w sklepie internetowym. nie wiem tylko czym się te dwie różnią od siebie poza ceną i pojemnością http://www.swiatkarm.pl/p,royal_canin_convalescence_support_50g,4276.html http://www.swiatkarm.pl/p,royal_canin_convalescence_support__saszetka_100g,4275.html Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Smakiem, Martka,przecież Pepiś, jako "królewiczek" już, nie będzie już więcej wcinał codziennie tego samego. Quote
KatarzynaJanik Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Cieszą mnie pozytywne słowa Pani Poker :) Idąc za Jej radą, deklaruję w tym miejscu (po konsultacji z Mamą i z Siostrą), że jestem w stanie łożyć na psiaka do 100 zł miesięcznie. Szczerze wierzę w to, że Pepisia uda się doprowadzić do dobrego stanu. Chciałabym jednak zwrócić się do Was z prośbą o pamięć o Pepino i, raz jeszcze, z prośbą o możliwość wsparcia finansowego, jeśli koszty leczenia psiaka będą przewyższać moje możliwości. Już teraz, z góry, Wam dziękuję. Cieszę się ogromnie, że JESTEŚCIE, że POMAGACIE tym wszystkim biedactwom. Powtórzę raz jeszcze: dzięki takim ludziom, jak Wy, utrzymuję resztki wiary w ludzki gatunek... Na koniec małe sprostowanie, wszak Margo' to również dziewczynka ;) Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Cieszę się bardzo, że sprawy przybrały tak wspaniały obrót.Ja tylko chciałam zapytać w kwestii formalnej,czy ta kwota 100 złotych, którą deklarujesz jest jedyną kwotą jaką deklarujesz na utrzymanie Pepisia,czy też jest to kwotą ekstra,na jego leczenie i inne wydatki,poza utrzymaniem? Quote
delfy2000 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Niech już wreszcie Pepinek jedzie z tej kociarni i niech będzie otoczony miłością... :) Dzięki Martka za wiadomość o odżywce... Kasiu - bardzo, ale to bardzo się cieszę, że już jutro nasz skrzacik pojedzie do swojego domku - DZIĘKUJĘ :) Quote
kazik132 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Cieszą mnie pozytywne słowa Pani Poker :) Idąc za Jej radą, deklaruję w tym miejscu (po konsultacji z Mamą i z Siostrą), że jestem w stanie łożyć na psiaka do 100 zł miesięcznie. Szczerze wierzę w to, że Pepisia uda się doprowadzić do dobrego stanu. Chciałabym jednak zwrócić się do Was z prośbą o pamięć o Pepino i, raz jeszcze, z prośbą o możliwość wsparcia finansowego, jeśli koszty leczenia psiaka będą przewyższać moje możliwości. Już teraz, z góry, Wam dziękuję. Cieszę się ogromnie, że JESTEŚCIE, że POMAGACIE tym wszystkim biedactwom. Powtórzę raz jeszcze: dzięki takim ludziom, jak Wy, utrzymuję resztki wiary w ludzki gatunek... Na koniec małe sprostowanie, wszak Margo' to również dziewczynka ;)Kasiu! Pepino ma u mnie obecnie 600zł na leczenie i leki! Martka też już ma jakieś pieniązki dla niego jak pisała! Delfy deklarowała pomoc finansową. Pamietaj,że z naszej strony tu na watku Pepisiowi na leczenie nigdy nie zabraknie pieniązków! Jak delfy pisała, nie bedziemy jadły, ale damy radę:) Jest tylko jedna prośba, bardzo ważna. Jak będziesz chodziła do weta, to bierz od niego zawsze fakturke lub rachunek i wklejaj go tutaj. I za leki paragon też. To bardzo ważne, ponieważ rózne sytuacje się zdarzają a żeby nikt nie mógł się przyczepić i powątpiewac, my bedziemy w porządku pod każdym wzgledem, dobrze? Widziałam już rózne awantury i przedziwne wątki. A Pepiś musi miec wszystko, co najlepsze!:) Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Niech już jedzie do Kasi!.Ja to zawsze jak księgowa menadżera z Krapkowic! Quote
KatarzynaJanik Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 kazik132 napisał(a):Jest tylko jedna prośba, bardzo ważna. Jak będziesz chodziła do weta, to bierz od niego zawsze fakturke lub rachunek i wklejaj go tutaj. I za leki paragon też. To bardzo ważne, ponieważ rózne sytuacje się zdarzają a żeby nikt nie mógł się przyczepić i powątpiewac, my bedziemy w porządku pod każdym wzgledem, dobrze? Widziałam już rózne awantury i przedziwne wątki. A Pepiś musi miec wszystko, co najlepsze!:) Będę o tym pamiętała, na pewno. Tym bardziej, że zależy mi na tym, aby Pepino dostawał wszystko, czego mu potrzeba. Uczciwie mówię o swoich możliwościach, uczciwie proszę również o swoiste zabezpieczenie ze względu na niego. Mam nadzieję, że wszystko jest i pozostanie jasne, i nie dojdzie do żadnych nieporozumień. Quote
Recommended Posts