Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='martka1982']dzięki Renia za przekazanie pytania. byłam w schronie i nie miałam jak napisać. akurat jutro jedna z naszych wolontariuszek jedzie do Wrocławia,może go zabrać.
Zajrzałam dziś do Pepino,żeby z nim trochę pogadać i na duchu podtrzymać ale Pepiś....same zobaczcie

http://www.youtube.com/watch?v=w9i1V8YfZqg
jezzzu
on taki rozespany czy juz...zrezygnowany :(

Posted

Poker napisał(a):
co za pytania zadajesz? musi dotrwać. Zaraz wyjeżdżam na wizytę.

Poker,taki ze mnie twardziel, jak widać.Ale jak ty mówisz, to ja jestem już na baczność.Sorry, za te chwilę słabości.
Pepinku,mizianko;).Dzisiaj jest taka pogoda, a on staruszek z chorym serduszkiem, to pewnie sobie chce pospać.

Posted

[quote name='Katarzyna Janik']Tak, pasuje mi dzień jutrzejszy - im bardziej po południu, tym lepiej.Boże!Jak to dobrze!

[quote name='martka1982']dzięki Renia za przekazanie pytania. byłam w schronie i nie miałam jak napisać. akurat jutro jedna z naszych wolontariuszek jedzie do Wrocławia,może go zabrać.
Zajrzałam dziś do Pepino,żeby z nim trochę pogadać i na duchu podtrzymać ale Pepiś....same zobaczcie

http://www.youtube.com/watch?v=w9i1V8YfZqgNo to mnie załatwiłas martka na amen:( Wróciłam z pracy padnięta ale już się obudziłam! Co za bidulina! Ale może to tylko taki dzień!U Kasi będzie lepiej!Musi być!Musi być!

[quote name='Poker']co za pytania zadajesz? musi dotrwać. Zaraz wyjeżdżam na wizytę.Poker, wielkie dzieki za te słowa. Ja jak Felka z bagien, jak zobaczyłam ten filmik to zaniemówiłam:( Ale już jest ok.Biorę się w garść! czekamy na Poker i na dobre wieści!

Posted

Już jestem i rekomenduję całą rodzinę z wielką przyjemnością. Myślę ,że Pepi będzie miał bardzo dobrze i że Lunka oraz Margo przyjmą dziadka z należytymi honorami.
Poprosiłam przyszłą pańcię, by wyraźnie się opowiedziała ile miesięcznie może łożyć na psa .
O której maluch jutro by przyjechał ?

Posted

Poker napisał(a):
Już jestem i rekomenduję całą rodzinę z wielką przyjemnością. Myślę ,że Pepi będzie miał bardzo dobrze i że Lunka oraz Margo przyjmą dziadka z należytymi honorami.
Poprosiłam przyszłą pańcię, by wyraźnie się opowiedziała ile miesięcznie może łożyć na psa .
O której maluch jutro by przyjechał ?
Hura, hura, hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pepisiu! Jutro już zaczniesz nowe życie! Wierzę gorąco, że będziemy teraz już czytać codziennie coraz lepsze wieści!
O matko! Ale się ciesze!
Poker, dziękujemy za wizytę.
Kasiu!Ty już wiesz co:)

Posted

[quote name='delfy2000']Ja też się spłakałam po obejrzeniu filmiku... Martka, czy ktoś podaje Pepinkowi tę odżywkę?

tak, ma podawaną odżywkę strzykawką. na moje konto wpłynęło dla Pepino 50zł,mogę za tę kwotę kupić odżywkę w sklepie internetowym.
nie wiem tylko czym się te dwie różnią od siebie poza ceną i pojemnością

http://www.swiatkarm.pl/p,royal_canin_convalescence_support_50g,4276.html

http://www.swiatkarm.pl/p,royal_canin_convalescence_support__saszetka_100g,4275.html

Posted

Cieszą mnie pozytywne słowa Pani Poker :)
Idąc za Jej radą, deklaruję w tym miejscu (po konsultacji z Mamą i z Siostrą), że jestem w stanie łożyć na psiaka do 100 zł miesięcznie. Szczerze wierzę w to, że Pepisia uda się doprowadzić do dobrego stanu. Chciałabym jednak zwrócić się do Was z prośbą o pamięć o Pepino i, raz jeszcze, z prośbą o możliwość wsparcia finansowego, jeśli koszty leczenia psiaka będą przewyższać moje możliwości.
Już teraz, z góry, Wam dziękuję. Cieszę się ogromnie, że JESTEŚCIE, że POMAGACIE tym wszystkim biedactwom.
Powtórzę raz jeszcze: dzięki takim ludziom, jak Wy, utrzymuję resztki wiary w ludzki gatunek...

Na koniec małe sprostowanie, wszak Margo' to również dziewczynka ;)

Posted

Cieszę się bardzo, że sprawy przybrały tak wspaniały obrót.Ja tylko chciałam zapytać w kwestii formalnej,czy ta kwota 100 złotych, którą deklarujesz jest jedyną kwotą jaką deklarujesz na utrzymanie Pepisia,czy też jest to kwotą ekstra,na jego leczenie i inne wydatki,poza utrzymaniem?

Posted

Niech już wreszcie Pepinek jedzie z tej kociarni i niech będzie otoczony miłością... :)

Dzięki Martka za wiadomość o odżywce...

Kasiu - bardzo, ale to bardzo się cieszę, że już jutro nasz skrzacik pojedzie do swojego domku - DZIĘKUJĘ :)

Posted

Katarzyna Janik napisał(a):
Cieszą mnie pozytywne słowa Pani Poker :)
Idąc za Jej radą, deklaruję w tym miejscu (po konsultacji z Mamą i z Siostrą), że jestem w stanie łożyć na psiaka do 100 zł miesięcznie. Szczerze wierzę w to, że Pepisia uda się doprowadzić do dobrego stanu. Chciałabym jednak zwrócić się do Was z prośbą o pamięć o Pepino i, raz jeszcze, z prośbą o możliwość wsparcia finansowego, jeśli koszty leczenia psiaka będą przewyższać moje możliwości.
Już teraz, z góry, Wam dziękuję. Cieszę się ogromnie, że JESTEŚCIE, że POMAGACIE tym wszystkim biedactwom.
Powtórzę raz jeszcze: dzięki takim ludziom, jak Wy, utrzymuję resztki wiary w ludzki gatunek...

Na koniec małe sprostowanie, wszak Margo' to również dziewczynka ;)
Kasiu! Pepino ma u mnie obecnie 600zł na leczenie i leki! Martka też już ma jakieś pieniązki dla niego jak pisała! Delfy deklarowała pomoc finansową. Pamietaj,że z naszej strony tu na watku Pepisiowi na leczenie nigdy nie zabraknie pieniązków! Jak delfy pisała, nie bedziemy jadły, ale damy radę:)
Jest tylko jedna prośba, bardzo ważna. Jak będziesz chodziła do weta, to bierz od niego zawsze fakturke lub rachunek i wklejaj go tutaj. I za leki paragon też. To bardzo ważne, ponieważ rózne sytuacje się zdarzają a żeby nikt nie mógł się przyczepić i powątpiewac, my bedziemy w porządku pod każdym wzgledem, dobrze? Widziałam już rózne awantury i przedziwne wątki. A Pepiś musi miec wszystko, co najlepsze!:)

Posted

kazik132 napisał(a):
Jest tylko jedna prośba, bardzo ważna. Jak będziesz chodziła do weta, to bierz od niego zawsze fakturke lub rachunek i wklejaj go tutaj. I za leki paragon też. To bardzo ważne, ponieważ rózne sytuacje się zdarzają a żeby nikt nie mógł się przyczepić i powątpiewac, my bedziemy w porządku pod każdym wzgledem, dobrze? Widziałam już rózne awantury i przedziwne wątki. A Pepiś musi miec wszystko, co najlepsze!:)

Będę o tym pamiętała, na pewno. Tym bardziej, że zależy mi na tym, aby Pepino dostawał wszystko, czego mu potrzeba.
Uczciwie mówię o swoich możliwościach, uczciwie proszę również o swoiste zabezpieczenie ze względu na niego.
Mam nadzieję, że wszystko jest i pozostanie jasne, i nie dojdzie do żadnych nieporozumień.