paulinken Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jakbyśmy wiedziały, że DS wypali to może by ktoś go na parę dni chociaż wziął na przetrzymanie... Quote
delfy2000 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 kazik132 napisał(a):Oj, to szkoda. No,ale tyle czekaliśmy tutaj na cud, że kilka dni może nie zrobi wielkiej różnicy dla Pepisia. Chociaż ja to ciągle myślę, że już wczoraj powinien opuścić schronisko:( Biedny ten nasz maluszek okruszek:( na szczęście zaświeciło dla niego światełko w tunelu. Mam nadzieję, że niebawem to światełko rozjaśni wszystko! Ja też miałam nadzieję, że w weekend Pepinek będzie już w swoim domku... Martka - czyli ktoś będzie dokarmiał Pepinka tą zakupioną odżywką przez weekend? Quote
kazik132 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 paulinken napisał(a):Jakbyśmy wiedziały, że DS wypali to może by ktoś go na parę dni chociaż wziął na przetrzymanie...Też o tym myślałam:( Martwię się o to jedzonko. Wekend to kilka dni, mały ruch w schronisku:( Pepino potrzebuje człowieka. Ale gdyby było wiadomo,że pojedzie do wrocławia, to na wekend mógłby już być zabrany:( Choliwcia! Quote
KatarzynaJanik Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Przykro mi, bo wiem, że dla tego psiaka każdy dzień jest ważny... Jednak studiuję zaocznie i w niektóre weekendy jestem nieosiągalna (akurat w ten weekend mam zjazd). Do tego dochodzą wszystkie dotychczas zaplanowane sprawy do załatwienia, niestety. Od poniedziałku będę do Waszej dyspozycji. Quote
moni12 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 A jednak cuda sie zdarzają. Tak się ciesze , ze Pepino rozpocznie nowy etap w zyciu.Szkoda tylko , ze nie ma nikogo kto wziołby go na te kilka dni do siebie. Dziekuje tez wszystkim cioteczkom , które weszły do Pepina na moje zaproszenie. Quote
delfy2000 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Przykro mi, bo wiem, że dla tego psiaka każdy dzień jest ważny... Jednak studiuję zaocznie i w niektóre weekendy jestem nieosiągalna (akurat w ten weekend mam zjazd). Do tego dochodzą wszystkie dotychczas zaplanowane sprawy do załatwienia, niestety. Od poniedziałku będę do Waszej dyspozycji. No tak, obowiązki trzeba wypełniać... Kasiu, pozwól, że zapytam kto zajmuje się Twoimi zwierzczakami w tym czasie gdy jesteś na wykładach (bo na zaocznych, to chyba mogą trwać nawet cały dzień, prawda?) Quote
KatarzynaJanik Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 delfy2000 napisał(a):Kasiu, pozwól, że zapytam kto zajmuje się Twoimi zwierzczakami w tym czasie gdy jesteś na wykładach (bo na zaocznych, to chyba mogą trwać nawet cały dzień, prawda?) Mieszkam z Mamą i z Siostrą, więc kiedy mnie nie ma - One zajmują się zwierzakami. Quote
delfy2000 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Mieszkam z Mamą i z Siostrą, więc kiedy mnie nie ma - One zajmują się zwierzakami. Super ;-) ............ Quote
magiraf Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 paulinken napisał(a):Jakbyśmy wiedziały, że DS wypali to może by ktoś go na parę dni chociaż wziął na przetrzymanie... Cudowne wiesci, oby wszystko sie udalo jak najszybciej! A moze jednak byloby to mozliwe, aby Pepinka wyrwac ze schronu juz w ten lykendo i przetrzymac przez pare dni do czasu wizyty w przyszlym DS? Quote
kazik132 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Zaglądam, aby utulić tego naszego kochanego misia. Nawet nie zaglądam we wczorajsze zdjęcia, bo mam je ciągle w głowie!Ja je widzę nieustannie. TA przechylona głowinka i ufne oczka, które ledwo widzą:( Martka szepnij proszę Pepisiowi do uszka,że światełko zaświeciło dla niego, niech się nie poddaje, niech walczy dzielnie i czeka. Powiedz,ze my czekamy razem z nim i tulimy najmocniej do serca! Quote
Poker Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 zadzwonię dziś do potencjalnego DS, ja mogę pojechać i o 22, gdy będzie po zajęciach, no i prosiłabym ,żeby zarówno mama jak i siostra też były na miejscu. Quote
TERESA BORCZ Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Wspaniała wiadomość!!!! Zaprosiła mnie moni do pomocy i zanim doszła odpowiedż od cudownych ludzi, do których przesłałam link z prośbą o dach dla psinka , jest inna możliwość zaklepana/ to sie nazywa akcja!!! Quote
KatarzynaJanik Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Wezmę psiaka, to pewne już na 100% z mojej strony :) Jeśli Mama i Siostra mają być obecne podczas spotkania przedadopcyjnego - zapraszamy jutro (pozostaje ustalić/dopasować godzinę). Quote
kazik132 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Wezmę psiaka, to pewne już na 100% z mojej strony :) Jeśli Mama i Siostra mają być obecne podczas spotkania przedadopcyjnego - zapraszamy jutro (pozostaje ustalić/dopasować godzinę).Jak to?Jednak robimy jutro wizyte?O matko!Jak się cieszę! Kasiu, wiec zabierasz naszego Pepinieczka?Pól nocy mi się dziś śnił ten Okruszek:( No, ale już się uspokoiłam, już jest dobrze. MArtka, pakuj Pepisia! Na pewno wizyta to tylko formalnośc!:) Quote
kazik132 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Poker napisał(a):zadzwonię dziś do potencjalnego DS, ja mogę pojechać i o 22, gdy będzie po zajęciach, no i prosiłabym ,żeby zarówno mama jak i siostra też były na miejscu.O, no to widze,że Poker jest gotowa w każdej chwili na wizytę! To mam nadzieję,że dogracie wszystko na jutro! No i dalej to ja już nic nie piszę! teraz już tylko czekam i odliczam minuty. Quote
paulinken Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 kazik132 napisał(a):Jak to?Jednak robimy jutro wizyte?O matko!Jak się cieszę! Kasiu, wiec zabierasz naszego Pepinieczka?Pól nocy mi się dziś śnił ten Okruszek:( No, ale już się uspokoiłam, już jest dobrze. MArtka, pakuj Pepisia! Na pewno wizyta to tylko formalnośc!:) Mi się pół nocy śniły psy w oborze... Quote
delfy2000 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 I ja podczytuję z drżeniem serca... i trzymam kciuki za wizytę ;-) Quote
delfy2000 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Właśnie dostałam informację, z prośbą o podawanie dalej, więc wklejam tutaj, bo dużo cioteczek tu wchodzi: "Ku przestrodze HOTEL U ARKTYKI http://www.dogomania.pl/threads/2047...-Arktyki/page2 PODAWAĆ DALEJ!!!!!" Quote
Felka z Bagien Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Sorry, ale tak się cieszę,tylko nie wiem gdzie Pepiś ma jechać? Quote
martka1982 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 bede jutro w schronie, dowiem sie czy juz dostaje convalescence, nie wiem tylko czy mam juz rozmawiac o transporcie Quote
Poker Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jesteśmy umówione z przyszłym DS na jutro na 18. Poczytałam sporo na wątku ,ale nie zauważyłam czy podliczyłyście miesięczne koszty leków dla Pepka? Dś musi mieć pełną świadomość co do tego. Quote
Felka z Bagien Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Tzn.Pepiś jutro opuszcza schron, czy tylko ma być wizyta przedadopcyjna?Może będzie można jakoś pomagać DS i partycypować w kosztach leczenia,(jeśli to konieczne)?Są z pewnością osoby co czytają wątek i zareagują na apel o pomoc. Quote
Recommended Posts