Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez się przywitam - dostałam zaproszenie za które dziękuję; możliwości mam niewielkie, sama zbieram na ogłoszenia pewnej suni, więc chwilowo nie pomoge - przepraszam :roll:

Posted

super,że jest nas więcej! to już dobry początek. kazik, nie pytałam o termin ekg, pewnie nie był jeszcze nawet wtedy ustalony, bo wieści dostałam "na gorąco". wiem tylko tyle,co napisałam. jak dowiem się czegoś więcej to oczywiście napiszę

Posted

[quote name='martka1982']z tego co mi wiadomo to bez zmian. stan psychiczny kiepski no i główka nadal przekrzywiona. to już mu się chyba nie cofnie

może znajdzie się dobra dusza, która wykupi Pepino pakiet ogłoszeń? on poza allegro i fb nie ma nic. ja już bym zadbała o wstawienie tam czego trzeba

http://www.dogomania.pl/threads/203916-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-40-60szt-Na-Bezia-BP-oraz-Krope-do-25.03godz-15

Martka, to kup, ja Ci oddam kasę.

Posted

dobra, ale który? bo tam jest wybór.

Koszt pakietu:20 ogłoszeń tylko 5 zł
40 ogłoszeń tylko 10zł
60 ogłoszeń tylko 15zł

Uwaga!!! na wybrane 1 województwo wystawiam tylko 40

Posted

[quote name='martka1982']dobra, ale który? bo tam jest wybór.

Koszt pakietu:20 ogłoszeń tylko 5 zł
40 ogłoszeń tylko 10zł
60 ogłoszeń tylko 15zł

Uwaga!!! na wybrane 1 województwo wystawiam tylko 40

Weź jak najwięcej.

Posted

Jest nas już tu widzę całkiem sporo, a to dobrze rokuje;)
Martka, Pepino może jeszcze się trochę wyprostować główka.Może nie całkiem, ale czytałam na innych wątkach,że skrzywienie może się cofnąć. Oby!
Bardzo intensywnie myślę ale jak dotąd nici z mojego myślenia i to boli najbardziej. A na dodatek okazało się, ze dziś nie będę taka dyspozycyjna jak obiecywałam, mam jutro kontrol w pracy! Muszę się przygotować:( A myśleć normalnie nie można,bo Pepino w głowie siedzi cały czas:(

Posted

paulina0409 napisał(a):
Dzisiaj zrobiłam przelew na konto podane na fb. Boże, żeby znalazło się dla niego dt.
Bardzo dziękujemy!I cieszymy się, że jestes z nami u Pepinka!:)

Posted

Witam Wszystkich! Buziaki dla słodkiego Pepinka! Jaka jest obecnie jego sytuacja? Napiszcie, proszę, czy On ma szansę na dt. Przepraszam, jeśli pytam o rzeczy oczywiste, ale już nie ogarniam :-)

Posted

paulina0409 napisał(a):
Dzisiaj zrobiłam przelew na konto podane na fb. Boże, żeby znalazło się dla niego dt.

dziękujemy! pieniążki już doszły:) (aktualizaja w pierwszym poście)