Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kazik132']O!Ale śliczny ten album!Fajny pomysł,bo ludzie którzy wchodza,widzą,że jednak pomoc nadchodzi skutecznie, dzieki nim:)
Dziekujemy delfy2000![/QUOTE]

Dzieki dziewczyny - robię co mogę, bo na loterii jak na razie nie miałam szczęścia... (ale gdyby co, to nastawiajcie się na tworzenie BDT, bo jak wygram to pokryję koszta utrzymania ;-)) ...Kazik - trochę się narobiłam z tymi zdjęciami, ael chyba wygląda OK...

Posted

[quote name='delfy2000']Dzieki dziewczyny - robię co mogę, bo na loterii jak na razie nie miałam szczęścia... (ale gdyby co, to nastawiajcie się na tworzenie BDT, bo jak wygram to pokryję koszta utrzymania ;-)) ...Kazik - trochę się narobiłam z tymi zdjęciami, ael chyba wygląda OK...[/QUOTE]
A ską!Nie wygląda OK! Wygląda super OK!:)Bardzo mi sie podoba!Jeszcze,żebym ja tak umiała.Za stara jednak juz jestem na te nauki,więc chociaż popatrze:)

Posted

[quote name='kazik132']A ską!Nie wygląda OK! Wygląda super OK!:)Bardzo mi sie podoba!Jeszcze,żebym ja tak umiała.Za stara jednak juz jestem na te nauki,więc chociaż popatrze:)[/QUOTE]

podobno nigdy nie jest za późno na naukę ;)

oj muszą psiaki znaleźć domek, muszą ...
niech poczują lub przypomną sobie jak to fajnie mieć ciepły kącik i do kogo się przytulać

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Witaj Pepinku ! Gdzie domek dla Ciebie na stare lata? ? ?:( No gdzie ?:([/QUOTE]
Nie takie chorenkie i stareńkie psiaki domy znajdują!Obyśmy tylko zdązyli znaleźc dla Pepina jakiś dom, w którym przeżyje godnie resztę życia:(

Posted

[quote name='paulinken']martka - normalnie cham i prostak z Ciebie ;) Już włażę na wątki.

Chociaż tymczas dla Pepinka by się przydał...[/QUOTE]
Oj,przydałby się bardzo!Tylko gdzie on jest?

Posted

[quote name='paulinken']martka - normalnie cham i prostak z Ciebie ;) Już włażę na wątki.

Chociaż tymczas dla Pepinka by się przydał...[/QUOTE]

zapytam jeszcze w jednym miejscu ale ogólnie to potrzebuję help!! wszystkie dt mi odmawiają:((

Posted

Pepinku - co ja jeszcze mogę dla ciebie zrobić...

Słuchajcie, na wątku podpalonego Kuby wyczytałam informację, że fundacja Mrunio zebrała ostatnio 120 000 zł, z czego tylko 40 000 zł wydano na razie na Kubę... Przeczytajcie post Kazika nr1688 na str. 68 (http://www.dogomania.pl/threads/2004...eczenia/page68) - prezeska fundacji ponoć deklarowała się pomóc psiakom w potrzebie w trakcie rozmowy z Kazikową.... Spróbować nie zaszkodzi....

Może zadzwoń do p. Elżbiety - prezeski fundacji Mrunio - tam są duże pieniądze na pomoc dla zwierząt: http://www.fundacjamrunio.org/1/

Posted

[quote name='delfy2000']Pepinku - co ja jeszcze mogę dla ciebie zrobić...

Słuchajcie, na wątku podpalonego Kuby wyczytałam informację, że fundacja Mrunio zebrała ostatnio 120 000 zł, z czego tylko 40 000 zł wydano na razie na Kubę... Przeczytajcie post Kazika nr1688 na str. 68 (http://www.dogomania.pl/threads/2004...eczenia/page68) - prezeska fundacji ponoć deklarowała się pomóc psiakom w potrzebie w trakcie rozmowy z Kazikową.... Spróbować nie zaszkodzi....

Może zadzwoń do p. Elżbiety - prezeski fundacji Mrunio - tam są duże pieniądze na pomoc dla zwierząt: http://www.fundacjamrunio.org/1/Potwierdzam, co napisała delfy2000. Mam jednak prośbę, błaganie! Ja już nie mam sił rozmawiać z tą Panią. Czy któraś z was mogłaby zadzwonić? Nawet powołac się na mój post u Kubusia i moja rozmowę z Panią Prezes. Tylko mam pytanie. O co mamy prosić? O kasę? Na co? Same pieniądze nam nie wystarczą:(

Posted

weszłam na tamten wątek i dostałam drgawek - reaguję tak od czasu sprawy ze Spajkim ale wy jesteście tutaj nowe dziewczyny, więc nie znacie tej sprawy.
kazik proszę napisz mi (moze być pw) do jakich ostatecznych deklaracji doszło ze strony tej pani po rozmowie z Tobą, bo piszesz,że nie masz już siły aby z nią rozmawiać, czyli wnioskuję,że coś jest nie tak i ręce opadają....

jeśli jakimś cudem ja bym coś wskórała (wątpię, nie mam zdolności przekonywania) to i tak nie znalazłam hoteliku, który ma wolne miejsce dla psiaka

Posted

martka1982 napisał(a):
weszłam na tamten wątek i dostałam drgawek - reaguję tak od czasu sprawy ze Spajkim ale wy jesteście tutaj nowe dziewczyny, więc nie znacie tej sprawy.
kazik proszę napisz mi (moze być pw) do jakich ostatecznych deklaracji doszło ze strony tej pani po rozmowie z Tobą, bo piszesz,że nie masz już siły aby z nią rozmawiać, czyli wnioskuję,że coś jest nie tak i ręce opadają....

jeśli jakimś cudem ja bym coś wskórała (wątpię, nie mam zdolności przekonywania) to i tak nie znalazłam hoteliku, który ma wolne miejsce dla psiaka

Pani Prezes nie mówiła o kwocie! Powiedziała,ze jeśli mam jakiegos psa w potrzebie, to żeby jej podesłać, bo Fundacja od tego jest,żeby pomóc.A ponieważ w obecniej chwili Fundacja jest nieźle bogata , ma u siebie ok.90 tys złotych, myslę,że nie będzie to problem, aby utrzymać za np 300 zł miesięcznie Bobisia w jakimś DT. Ale ja tak myślę,a jak jest,czy jak sie okaże?To sie okaże;)

Posted

martka1982 napisał(a):
nio a podesłałaś jakiegoś? był jakiś odzew? utrzymują już jakiegoś psiaka np w dt? lub czy w ogóle dali część tej uzbieranej kwoty na jakiegoś psiaka z dogomanii?

No nie! Nie podesłałam! Ale mówiła,że jak takiego psiaka mam, to żeby jej powiedzieć. Na temat dokonan Fundacji nie wiem nic niestety:(

Posted

martka1982 napisał(a):
nio a podesłałaś jakiegoś? był jakiś odzew? utrzymują już jakiegoś psiaka np w dt? lub czy w ogóle dali część tej uzbieranej kwoty na jakiegoś psiaka z dogomanii?

Martka - nie mamy nic do stracenia przez zapytanie o pomoc... Zadzwoń proszę, bo a nuż się uda...

Posted

delfy2000 napisał(a):
Martka - nie mamy nic do stracenia przez zapytanie o pomoc... Zadzwoń proszę, bo a nuż się uda...

No jasne! Stracić nic nie możemy, ale zyskać, tak! Chociaż szczerze obawiam się po tym co przeczytałam przed chwilą, że na ta kasę US albo NIK położy niebawem łape! To jest niewiarygodne!