kazik132 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Katarzyna Janik napisał(a): Mały spał w nocy, teraz też śpi. Dziś znowu nie interesuje go podwórko, póki co - siada i ziewa ;)Nasz kochany ziewaczek dreptaczek, w takim razie:) Kasiu, a czy nieśmiało o jakieś zdjątka mogłabym prosić? Pewnie nie tylko ja bym chciała, ale tylko ja taka niecierpliwiasta jestem;) Quote
KatarzynaJanik Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Pepi od dwóch dni nie robi na dworze nic, tylko siedzi, ziewa, pojękuje i szczeka. Nie wiem, czy to przez te szelki (ale jak mu je zdejmuję, to zachowuje się dokładnie tak samo), czy wiatr go denerwuje (w sumie, mnie denerwuje - aż się przeziębiłam ;)), czy, po prostu, ma taki czas, że nie interesuje go trawa. W każdym razie - na trawkę wychodzić będzie, wszak wiosna już, trzeba korzystać ze słońca, natury etc. : x Quote
Poker Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 a próbowaliści spacerować w miejscu gdzie są psie zapachy? Może wtedy załapie po co wychodzi? może zapomniał chłopak. Quote
kazik132 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Bony!Co za piękniś!Serio!Ja bym go chyba nie poznała!Taki wyczesany, puchaty!Cudo, normalnie cudo!A szeleczki jaki wypas! Takich superowych nawet nie widziałam jeszcze nigdy! Kasiu!Bardzo Ci dziękuję za zdjęcia!Kochana jesteś! Wiem,że my tu takie ciotki klotki jesteśmy i marudzimy często za dużo, ale cholewcia wiek robi swoje;) Pepiś jest cudowny!I Wy tez!:) Quote
martka1982 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 no właśnie! ślicznota się zrobił i mega przystojniak!!! Quote
caryca26 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Fakt.Wyglada świetnie.Dzięki Tobie Kasiu.Dzięki ,że jesteś.No i widać ,że jesteś przewidująca i dmuchasz na zimne.Pepiś jest z Tobą bezpieczny i szczęśliwy. Quote
KatarzynaJanik Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Poker napisał(a):a próbowaliści spacerować w miejscu gdzie są psie zapachy? Może wtedy załapie po co wychodzi? może zapomniał chłopak. Wszędzie takowe są, proszę mi wierzyć (tabliczki to jedno, a stosowanie się do nich to drugie) ;) kazik132 napisał(a):A szeleczki jaki wypas! Takich superowych nawet nie widziałam jeszcze nigdy! Kasiu!Bardzo Ci dziękuję za zdjęcia!Kochana jesteś! Wiem,że my tu takie ciotki klotki jesteśmy i marudzimy często za dużo, ale cholewcia wiek robi swoje;) Szelki są naprawdę świetne (bardzo miękkie). Nie uważam, żeby ktokolwiek tutaj marudził ;) Quote
kazik132 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Katarzyna Janik napisał(a): Nie uważam, żeby ktokolwiek tutaj marudził ;)Uf! No to mi ulżyło Kasiu:) Quote
Asia_M Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Pepiniek ślicznie wygląda! Jego siorstka wygląda tak milusio!:loveu: Kasieńko, nie daj sie przeziębieniu, zdrowiej!:thumbs: Quote
azalia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Nasz królewicz Pepinek na trawce wygląda jak młodziak. Quote
Felka z Bagien Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 azalia napisał(a):Nasz królewicz Pepinek na trawce wygląda jak młodziak. No wreszcie ktoś dostrzegł,jego królewskie pochodzenie.Królewiczek on ci,to widać gołym okiem. Quote
delfy2000 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Przystojniacha ten Pepinek... a szeleczki prawdziwie królewskie... Quote
Asia_M Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Zgadzam się, wypasione te szeleczki - w sam raz dla Królewicza Pepino :D Quote
KatarzynaJanik Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 delfy2000 napisał(a):Pepi - miej dzisiaj dobry dzień... Zaczął nienajgorzej, heh ;) Siku w kuchni, apetyt na niedużą miskę jedzenia, foch na dworze ;) Teraz śpi :) Quote
kazik132 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Zaczął nienajgorzej, heh ;) Siku w kuchni, apetyt na niedużą miskę jedzenia, foch na dworze ;) Teraz śpi :) Ha, czyli wszystko w normie u królewicza. Mi się zdaje, że on się już tak dobrze i bezpiecznie poczuł w domku u Kasi, że podwórko mu się źle kojarzy. Wcale nie chce tam być, bo najlepiej mu w swoim bezpiecznym gniazdku. Cwaniaczek kochany. Quote
Kamila Proc Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Zaczął nienajgorzej, heh ;) Siku w kuchni, apetyt na niedużą miskę jedzenia, foch na dworze ;) Teraz śpi :) ja tez tak czasem mam Quote
delfy2000 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Kamila Proc napisał(a):ja tez tak czasem mam W kuchni sioo robisz Kamila? Quote
kazik132 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 delfy2000 napisał(a):W kuchni sioo robisz Kamila?Haha:) A co to takiego?Jak się mocno chce, to nie ma różnicy;) Quote
Charly Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 kazik132 napisał(a):Haha:) A co to takiego?Jak się mocno chce, to nie ma różnicy;) no pewnie, że tak....Dawno dawno temu:evil_lol:;) wypiłam za duzo wódki, a potem zrobiłam siooo na schodach w akademiku:-o Dobrze, że nikt wtedy nie wchodził. Na drugi dzien nic nie pamiętałam, dopiero jak zobaczylam kałużę, to skojarzylam:oops::diabloti: Quote
kazik132 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Charly napisał(a):no pewnie, że tak....Dawno dawno temu:evil_lol:;) wypiłam za duzo wódki, a potem zrobiłam siooo na schodach w akademiku:-o Dobrze, że nikt wtedy nie wchodził. Na drugi dzien nic nie pamiętałam, dopiero jak zobaczylam kałużę, to skojarzylam:oops::diabloti:A, no bo wódka jest moczopędna! To nie twoja wina, ale wódki;) Quote
Charly Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Oczywiście, że wódka. Nie tylko, że moczopędna, ale rozum odbiera. Quote
KatarzynaJanik Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Poker napisał(a):A jak wygląda jego foch na dworze? Siada od razu, pojękuje/popiskuje, szczeka. Jak mu zdejmę szelki (mam wrażenie, że to albo te szelki, albo ten wiatr powodują/powoduje w nim takie zachowanie), to przejdzie się kawałek, siada i znów to samo - popiskuje/pojękuje, szczeka. Gdy tylko biorę go na ręce i niosę do domu - robi się spokojny, a w mieszkaniu chętnie zaczyna dreptać po pokoju. Quote
Recommended Posts