boog Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Moj mały ma 3,5 roku zapadanie tchawicy miał zdiagnozowane przypadkiem w wieku 2 lat, teraz według zdjęcia kontrolnego pogorszyło się, co robić do jakiego weta w lublinie isc? Quote
boog Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 rtg u Karpińskiego, na początku u Koczmary potem u Nowakiewicz, dzisiaj pojechałam do dr Cichorzewskiego który stwierdził, że mały poza zapadaniem tchawicy ma kaszel kennelowy. Nie wiem co robić bo jak wiadomo operacje wszczepienia implantu to bardziej eksperymenty niż bezpieczne zabiegi z dobrym efektem. No i każdy lekarz mówi co innego.:placz: Quote
LadyS Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ja mam sprawdzonego dr Garbala z kliniki na Głębokiej - przyjmuje na zakaźnym. Bardzo mi się podoba, że nie daje diagnozy na oślep, tylko robi badania, sprawdza. Quote
boog Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 a cz wiesz coś o dr cichorzewskim który postawiła diagnozę kaszlu kennelowego i zaczął go leczyć, pogubiłam się w tym wszystkim bo nie wiem czy operacja tchawicy jest najlepszym rozwiązaniem dla małego. Quote
LadyS Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Szczerze mówiac, nie kojarzę tego lekarza - wiem, że dr Garbal diagnozował właśnie yorka z zapadaniem tchawicy, może warto pójść? Quote
Recommended Posts