Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co, wybierzcie mu imię jakie się wam najbardziej podoba. Dla mnie zostawcie przyjemność głaskania psiny. Co prawda teraz nie jest to takie łatwe, bo bardzo rzadko bywam w schronisku ale ... Najważniejsze by szybko ze schroniska wyszedł bo już tyle w swoim życiu przeszedł, że czas na tą lepszą część życia.

Posted

BERKANO napisał(a):
luka1- co możemy zrobić, żeby pomóc Mu znaleźć dom?????????????????????

Berkano poki co to ogloszenia to podstawa!!!! to rasowy pies takie maja wieksze wziecie....dzis Mu zrobie allegro:)

Posted

sliczne to allegro... dzieki wielkie

zdjecie z Misiem, sorry Moby jeszcze obaj na "wolnosci" cudne... takie sielankowe, a przeciez rzeczywistosc byla twarda...
no i te najnowsze w budzie....sa bardzo wymowne i za serce lapiace.... Belmondo czysty Belmondo.....

Posted

luka1 napisał(a):
Ogłoszenia dla Spaniela zrobi Elmira. Nie trzeba fatygować Ziutki. Również wilczek007 chętnie pomoże -( nie wiem czy już nie sa zrobione jakieś ogłoszenia)

co z tymi ogloszeniami sa juz??

jesli nie to sylwija czy Twoja propozycja ogloszenia Spaniela jest nadal aktualna??

Posted

luka jeśli zalezy Ci na naszej pomocy w szybkim wyadoptowaniu Spaniela to proszę Cię- daj nam wolną rękę do działania i pozwól mimo wszelkich ansów, aby sylvija puściła pakiet u ziuty- tu chodzi o dobro PSA a nie ludzi..
Jeśli nic nie zrobimy to watek Spaniela będzie stał w miejscu- tak jak i On sam..
Gosia, monika, sylwia, kava, cleo- wszystkie chcemy pomóc, ale bez Twojej aprobaty nie damy rady..

Posted

luka1 napisał(a):
Pies ile ma lat nie wiem, ustalmy taką bezpieczną granice około sześć lat. No i róbcie co chcecie byle psiak miał wreszcie dom.

ok szefowa! ;)

Posted

luka1 napisał(a):
Pies ile ma lat nie wiem, ustalmy taką bezpieczną granice około sześć lat. No i róbcie co chcecie byle psiak miał wreszcie dom.

no i super:)
tyko trzeba w tekscie do ogloszen od Berkano zmienic ze to "staruszek"!!! 6 lat to jeszcze młody psiak!!