Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i co znalazlyscie kogos w Poznaniu? Bea i KateBono sa tez z Poznania....

a na koszty transportu sie eventualnie wzieloby kase z deklaracji, co wy na to?

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kilka dni mnie nie było a tu do Spanielka szczęście się uśmiechnęło!!!!!!
Luka- dziękujemy za bazarek i ZAPRASZAMY WSZYSTKICH!!!!
a jeslli chodzi o moją opinię w sprawie bdt dla Niego to jestem ZA a nawet przeciw ;-) (tzn ZA ;-))

Posted

hej, dostałam zapytanie na pw, czy zrobię wizytę - nie mogę odpisać na pw, bo luka ma zapchaną skrzynkę, znalazłam watek i piszę tu
- ja nie zrobię wizyty - chyba, że dopiero po 29.06., bo sobota - niedziela pracuję 8.00-20.00, a potem wyjeżdżam w nocy niedziela/poniedziałek służbowo i mnie w poznaniu nie będzie
- wszystkie osoby polecane przez Asię polecam jak najbardziej, z tym, że Skarpetka, WMNN i supergoga będą w sobotę i niedzielę strasznie zajęte - wszystkie jesteśmy z fundacji Animalia, a w ten weekend jest taka miejska impreza Kejtrówka, na której fundacja ma stoisko, jest z tym mnóstwo pracy, do tego stopnia, że mamy za mało ludzi na weekend
- ja proponuje zadzwonić do Ani - ania_z poznania tel. 602 688 847

Posted

Witam wszystkich;) nie mogę odpisać Luce bo ma zapchaną skrzynkę.Myślę,że byłabym w stanie zajrzeć do tych Państwa tylko muszę wiedzieć gdzie dokładnie;)

Posted

Sonia&me, wysłałam Ci pw.
Jesli wizyta będzie na TAK wtedy trzeba będzie psa wyadoptować ze schroniska (30,-) i chyba jakoś do Poznania dostarczyć.

Posted

Napisałam do tych Państwa,jeśli odpiszą i będą zdecydowani umówię się na wizytę jak najszybciej to możliwe-po co przedłużać.Będę informowała na bieżąco.

Posted

sonia&me napisał(a):
Napisałam do tych Państwa,jeśli odpiszą i będą zdecydowani umówię się na wizytę jak najszybciej to możliwe-po co przedłużać.Będę informowała na bieżąco.

No super, dzieki. A pozostałe ciotki gdzie się podziewają? Potrzebne są teraz siły.

Posted

dziewczeta jestem strasznie zalatana , a jutro wyjezdzam sluzbowo
nie znaczy to ze was zostawilamm´!!!!!!!!!!!
czasem z doskoku zagladam i czytam newsy
moja deklaracja stoi na mur