Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamy jakies decyzje? rozumiem, ze jest skarbnik? trzeba wybrać DT i zbierać deklaracje?
moim zdaniem dt może być z kojcami, ważne, żeby były dobre warunki i żeby psiak wychodził na spacerki, miał sporo kontaktu z człowiekiem i innymi zwierzakami - im więcej o nim będzie można powiedzieć, tym lepiej
ja osobiście znam tylko hotelik u Jamora, jest ok, ale obawiam się, że miejsc brak
o Mokrym Nosku słyszałam pozytywne wypowiedzi na jakiś wątkach..
ale na pewno dobrze, żeby to było miejsce, które można 'doglądać'.. tyle jest, delikatnie mówiąc, nieprzyjemnych historii.. :(

na dobry początek deklaruję 10 pln stałej, tylko tyle mogę teraz, ale i na ewentualny bazarek coś podrzucę, ewentualnie jakieś jednorazowe..

Posted

Z Mokrym Noskiem mam "do czynienia" od lat. Wiem jak Pani Małgosia dba o swoich podopiecznych dlatego polecałam ten hotelik. Hotelik właściwie tylko z nazwy bo psy żyją tam życiem domowników. Fakt, że na noc są zamykane w boksach, w końcu spać gdzieś muszą. W domu przebywają te, które z racji swoich warunków nie można trzymać gdzie indziej.

Posted

jakby każdy dal 5, 10 złotych.. to niewiele, a przy dużej ilości osób.. mogłoby się nam udać..
trzeba by porozsyłać zaproszeń na watek, a na to dużo czasu za to potrzeba.. mi go niestety totalnie brakuje :(

Posted

jestem od dawna na watku i tak bardzo staralam sie "cos" sensownego zrobic dla Spaniela, ktory nadal czeka na swoja szanse...
naturalnie doloze sie....

Posted

Kava napisał(a):
jestem od dawna na watku i tak bardzo staralam sie "cos" sensownego zrobic dla Spaniela, ktory nadal czeka na swoja szanse...
naturalnie doloze sie....

Evuś, dziękuję!
Ja narazie wyeksploatowałam skarbonkę, ale będę podrzucać wątek dzielnego, pieknego psiaka :)

A tym, którzy jego towarzyszy pobili i potruli ....:angryy:

Posted

a może byście tak pogrzebały w szafach i u sąsiadów i pozbierały fanty na bazarek hę?
taki eksperymentalny na zasadzie zorientowania się, jakimi funduszami z pojedynczego bazarku możemy dysponować.
i zameldować się z fantami u cioteczki luki ;-)

TO DZIAŁAMY CZY ŚPIMY? ;-)

Posted

Po pierwsze osoby, które chcą, a raczej mogą- coś ze swojego portfela uszczknąć na Spaniela .prosimy o deklaracje.
Musimy ustalić ie jest stałych deklaracji.
Jeśli chcecie coś przekazać na bazarek - to poproszę o zdjęcia z opisem i ceną przesłać do mnie.

I proszę!!! Rozsyłajcie wątek gdzie możliwe, może uda się ściągnąć trochę ciotek.

Posted

[quote name='Ilonajot']na watku schroniska w Starogardzie Gdanskim napisala Secia:

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to
Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"
przekazuje

Posted

monika55 napisał(a):
Czyli ruszamy do boju?

Jeśli będziemy tak sobie podbijać watek to spaniel zimy doczeka w schronisku. Szukanie DS jakoś nie wychodzi, może spróbujemy z hotelikiem? BARKANO pogania akcję więc musi się udać. Ja sprawdziłam - mam konto które jest nie używane ale aktywne więc można kasę na nie zbierać. I co dalej?

Posted

ja deklarowałam 10 stałej - niewiele, ale na dobry początek, postaram się tez jednorazowo..
jakieś fanty na bazarek w weekend obfocę i prześlę zdjęcia do luka1

Posted

luka, jak ktos nie ma forsy to chociaz popodbija watek, zajrzalam tez na FB - no niestety duzo zalezy od kasy, skad wziac na te wszystkie psy?
a czy on jest na spanielach wogole?

Posted

Cleo2008 napisał(a):
luka, jak ktos nie ma forsy to chociaz popodbija watek, zajrzalam tez na FB - no niestety duzo zalezy od kasy, skad wziac na te wszystkie psy?
a czy on jest na spanielach wogole?

Cleo2008 - jak odkryjesz odpowiedź na pytanie skąd brać kasę to prześlij mi ją na pw żeby nikt inny się nie dowiedział :evil_lol::evil_lol:.

Posted

[quote name='BERKANO']szukam osób z Rzeszowa- pilnie proszę o kontakt na PW
Matinestka, psiulka, Tuuli, ewatr, GuniaP są z Rzeszowa.

[quote name='luka1']Jeśli będziemy tak sobie podbijać watek to spaniel zimy doczeka w schronisku. Szukanie DS jakoś nie wychodzi, może spróbujemy z hotelikiem? BARKANO pogania akcję więc musi się udać. Ja sprawdziłam - mam konto które jest nie używane ale aktywne więc można kasę na nie zbierać. I co dalej?
Podałam swoje konto do wpłat na Spaniela, ale jeśli chcesz możesz zbierać na swoje, mogę przesłać na Twoje konto wpłatę jaką otrzymałam:
JOANNA B. - 50 zł

[quote name='Cleo2008']a czy on jest na spanielach wogole?
Jest już od dawna, ale spanieli mamy tyle do adopcji, że nie wiadomo w co ręce włożyć... :shake:

Posted

luka1 napisał(a):
Po pierwsze osoby, które chcą, a raczej mogą- coś ze swojego portfela uszczknąć na Spaniela .prosimy o deklaracje.
Musimy ustalić ie jest stałych deklaracji.
Jeśli chcecie coś przekazać na bazarek - to poproszę o zdjęcia z opisem i ceną przesłać do mnie.

I proszę!!! Rozsyłajcie wątek gdzie możliwe, może uda się ściągnąć trochę ciotek.

Luka wpisz moze dotychczasowe deklaracje stale do pierwszego postu, zeby wiedziec co i jak....