Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A będzie to lepsze jutro?

Nie bardzo to wszystko rozumiem. Znam sytuacje w schronisku /moim/ gdzie różnie bywało. Też robili na złość. Ale jak ktoś proponował pomoc, to chętnie korzystałam. Bywało,że niby wszystko było załatwione, a psa mi nie wydano, bo nie. To się go adoptowało szybciutko i było prościej. Też o pewnych rzeczach nie pisałam z wiadomych względów. Na szczęście to przeszłość.
To jak ma być z psiakiem?

Posted

ja bym byla za tym , zeby go dac do DT i aktywnie szukac DS... z tego schronu bedzie praktycznie niemozliwe znalezienie nowego domu....

ponawiam chec pomocy finansowej....

Posted

to czekamy na decyzję luki co dalej ze Spanielkiem robimy, bo niby ręce mamy związane ale serca gorące ;-)
(znowu wychodzą mi bezsensy hihihihi)
Wydaje mi się, że fundusze na DT uzbieramy dla Niego, ale ciąg dalszy nie jest od nas uzależniony

Posted

nie wykazuje agresji w stosunku do psiaków, ale jak mu jakiś podskoczy to się odetnie. Tzn - on się po prostu broni.
Agresji w stosunku ludzi nie widziałam, nie wiem jak z dzieciakami ale chyba nie zagryzie.

Posted

luka jak jesteś pewna za "mokry nosek" i znasz ten DT to zorientuj się może czy mają miejsce i jakie są koszty hotelowania psiaka i daj nam znać.
Mam nadzieję, że z DT znacznie łatwiej będzie Spanielkowi znaleźć domek stały..

Posted

luka1 napisał(a):
może Mokry Nosek z Teresina by go przyjął, ale do boksu.

tak z reka na sercu, zamienic box na box?
widzicie w tym sens?

Posted

Kava napisał(a):
tak z reka na sercu, zamienic box na box?
widzicie w tym sens?

Myślę że mimo wszystko box w hoteliku a box w schronisku to ooooooooogromna różnica.
To tylko propozycja ......myślę że warto popytać też o inne DT za ktore przecież też musimy zapłacić.