sylwija Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 no właśnie :( dobrze byłoby, żeby trafił najpierw do DT albo hoteliku - ale wszystko się rozbija o kasę.. ech Quote
Cleo2008 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 no to trzeba zbierac!!!!!!!!!! na inne zebralismy to i na spanielka sie zbierze... zbieramy? tylko konto potrzebne! Quote
sylwija Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 proste to nie jest.. może już było pisane, ale zapytam, jaki Spanielek do kotów ma stosunek, do innych psów, wiadomo? Quote
luka1 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 będąc u mnie w domu na koty nie zwracał uwagi. Kotów u mnie dostatek więc musiał z nimi mieć spotkanie i zero reakcji. Do psów jest taż ok - jak go nie wkurzy to nie podejmuje inicjatywy. Quote
luka1 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 tak sobie podnoszę i myślę jak długo jego stawy wytrzymają beton i wilgoć Quote
sylwija Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 szkoda psiaka, jeszcze on taki smutny :( jakby mój Shaq znalazł domek, mogłabym wziąć go do siebie na DT, ale czy on może czekać.. Quote
bakusiowa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Jakby ktoś operatywny wziął się za zbieranie deklaracji to może by tak było jak w przypadku Mobika. Długo nic a później szybciutko nazbierały się. Czytałam o Mokrym Nosku. Z tego co pisze to jest tam super. Żeby tak Spaniela można było tam umieścić. Quote
Cleo2008 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 ja moge sie tym zajac, ale konto musicie mi podac... jest juz pierwsza osoba z FB - Marta N. - prosze o potwierdzenie wplaty to jej podziekuje... a teraz wracam do przepychania pralki - bo klaki mojego psa zatkaly ja znowu :( Quote
Cleo2008 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Poprosze o porozsylanie tego watku tez... z informacja ze zbieramy na hotel lub DT i porozgaldajcie sie za miejscem, najlepiej w mazowieckim, dzieki Quote
bakusiowa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Konto to chyba do Fundacji. Ja na razie nie moge nic wysyłać. Jak sprawa sie wyjaśni to chętnie. Też dołożę się do Spaniela. Miejsce to może w Mokrym Nosku. Trzeba najpierw mieć pewne deklaracje. Quote
Cleo2008 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Wlasnie, potrzebne info czyje to konto, potrzebny adres i namiary - do przelewow. Mam tez niesamowita deklaracje z FB - Marta W. pisze "dopóki Spanielek nie trafi do DS i dopóki nie stracę pracy to będę wpłacała całą kwotę na DT. Mogę juz dzis wpłacić za pierwszy miesiąc, tylko napisz mi numer konta. Mogę też pomóc w szukaniu DT i DS." Szukajcie pilnie DT lub hotelu. Jest forsa!!! Quote
Lu_Gosiak Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 wow!! no to nie ma teraz na co czekac...:) Quote
Cleo2008 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Gosiak, znasz jakis hotelik w miare niedaleko warszawy, lodzi etc? Quote
Cleo2008 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Cleo2008']Wlasnie, potrzebne info czyje to konto, potrzebny adres i namiary - do przelewow. Mam tez niesamowita deklaracje z FB - Marta W. pisze "dopóki Spanielek nie trafi do DS i dopóki nie stracę pracy to będę wpłacała całą kwotę na DT. Mogę juz dzis wpłacić za pierwszy miesiąc, tylko napisz mi numer konta. Mogę też pomóc w szukaniu DT i DS." Szukajcie pilnie DT lub hotelu. Jest forsa!!! Marta wplaca JUZ 400 zl (prosze podac wlasciciela konta i adres, bo inaczej nikt nie moze wplacic !!!!!) , i szukajcie pilnie miejsca - wyciagamy chlopaka! Dalsze wplaty tez beda... Quote
bakusiowa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Hotel Mokry Nosek jest super. http://www.dogomania.pl/threads/186983-Hotel-Mokry-Nosek-w-Teresinie-40-km-od-Warszawy-p%C5%82atny-DT W sygnaturce Luka1 jest banerek Fundacji Nero. Jak siE kliknie to jest adres i konto. Quote
luka1 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Pies nie jest własnością Fundacji, jest w schronisku i pieniądze, zbierane dla niego są na konto prywatne. Wszystkie koszty związane z psiakiem są obecnie ponoszone przez schronisko. Gdyby Spaniel został wyjęty ze schronu, zostanie wydany tylko osobie prywatnej i znowu fundacja właściwie nie ma podstaw do finansowania pobytu prywatnego psa w hotelu. Środki magazynowane są na koncie i zostaną uruchomione dopiero wtedy gdy znajdziemy odpowiedni DT, ale Spaniel musi mieć komplet deklaracji stałych. Nie można dopuścić do sytuacji, że nie będzie czym uregulować rachunków. Adres z konta i numer podawane jest na Pw. Rozliczanie następować będzie tradycyjnie na pierwszej stronie wątku. Quote
Cleo2008 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Tzn jaka decyzja i jakie dalsze kroki? Tak czy owak potrzebuje dane konta. Nie wiem co odpisac ludziom na FB, ktorzy chca wplacac... Quote
emilia2280 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 nie zmarnuj Luka tej okazji. Ludzie chcá pomóc, ale nie bédá czekali w nieskonczonosc. Quote
bakusiowa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Rzecz teraz polega na tym, że ktoś musi Spaniela adoptować ze schroniska. Luka1 chyba obawia się, że jak nie będzie deklaracji to później będzie się sama bujać z tym. Tak myślę. Cioteczki bardzo proszę wejdźcie na bazarek kosmiczny z mojego podpisu. Quote
luka1 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 [quote name='bakusiowa']Rzecz teraz polega na tym, że ktoś musi Spaniela adoptować ze schroniska. Luka1 chyba obawia się, że jak nie będzie deklaracji to później będzie się sama bujać z tym. Tak myślę. Cioteczki bardzo proszę wejdźcie na bazarek kosmiczny z mojego podpisu. Własnie takie mam obawy, a że groszem nie śmierdzę, Spaniel musiałby wtedy wrócić do schroniska - co jest raczej nie możliwe. Czekam na odpowiedź z domowego DT - jest tańszy a warunki super i pies byłby w domu nie w boksie. A, i zajrzyjcie jeszcze do mojej nowej bidy "- http://www.dogomania.pl/threads/213054-FINKA-czeka-przy-drodze-na-swoj%C4%85-szans%C4%99 Quote
luka1 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 podnoszę Spanielka z rana. [SIZE="4"]A na jego konto wpłynęło 400,-o Marty z Dęblina Quote
emilia2280 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Rozumiem, sama nie lubié pakowac sié w sytuacje bez wyjscia. [quote name='luka1']podnoszę Spanielka z rana. [SIZE="4"]A na jego konto wpłynęło 400,-o Marty z Dęblina hohoooo, no to teraz jest najbogatszy psiak w schronie :> domowe DT luka do 200zl mysléze jeszcze jest w granicach uczciwosci. Quote
sylwija Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 tylko trzeba się 'sprężać'.. mam nadzieję, że ta oferta DT domowego okaże się ok i trzeba walczyć o niego.. ps. czy Spanielek ma w końcu imię jakieś? - tylko proszę niech to nie będzie kolejny ... ale oryginalnie i coby pasowało ;) Quote
Recommended Posts