Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gracio nie miał watku, był wśród naszych kotów i został pochowany wśród naszych zwierząt, na cmentarzyku pod dębem. Strasznie pusto bez niego, bo był bardzo przytulnym kotem. Zawsze siadał mi na kolanach gdy siedziałam przy komputerze. Nawet gdy już nie bardzo miał siłę chodzić, siedział koło mnie. Jeszcze słyszę jego ciężki oddech:-(

Posted

Kochana jeszcze bardziej mi przykro, że tak trudno przez to przechodzisz... tym bardziej, że ostatnio czarna seria Odchodzenia naszych podopiecznych...
Trzymaj się Kochana!!!!!

Posted

Luka przykro mi ...:-(
W sprawie spaniela ktos zainteresował sie propozycją z FB (domek Warszawa) ,czy sa podjęte jakieś działania w sprawie wizyty p/a ,jest tu osoba z Warszawy do wizyt?

Posted

[quote name='kasiek.']Luka przykro mi ...:-(
W sprawie spaniela ktos zainteresował sie propozycją z FB (domek Warszawa) ,czy sa podjęte jakieś działania w sprawie wizyty p/a ,jest tu osoba z Warszawy do wizyt?[/QUOTE]
W sprawie wizyty trzeba skontaktować się z warszawskimi ciotkami. Są to paulina78,sleepingbyday ,ladyswallow i jest wujek ubocze. Może pomogą. Trzeba działać. Z Poznaniem to chyba dać sobie spokój i z tą babą co chce ,żeby ją wozić w te i z powrotem też.

Posted

pani z Warszawy napisala mi na FB ze nikt sie z nia nie skontaktowal. Spanielek jest pod Warszawa a pani jest w Warszawie. Czy jakas cioteczka zadziala, bo mi z Wiednia nieco trudno i zaraz bede warczec...

Posted

referencje domku dla spanielka [I]od pani z FB
"mam nadzieje ze ona wywiaze si z zobowiazan bo w koncu bedzie czlonkiem zararzadu Stowarzysznia przyjaciol braci mniejszych a zbieramy sie juz we wrzesniu Warszawie mamy ciekawe palny wiec ona jaet mloda aktywna mam nadzieje ze nie zawiedzie.tak jak nie zawodzi jako szefowa Fan Clubu Komarenki"[/I]
czy ktos wreszcie sprawdzi ten domek??????????? BLAGAM!!!!!!!!!!!!! napisalam do Ubocze, nie znam nikogo wiecej, cioteczki do dziela!!! pls

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']gdzie to jest w Warszawie ten domek?? jaka dzielnica?[/QUOTE]
Gocław chyba, jeśli dobrze pamiętam.

Warto by było zmnienić tytuł wątku i dopisać, że potrzebna wizyta przedadopcyjna w Warszawie/Gocławiu.

Posted

DAJMY W KOŃCU SZANSĘ TEJ PSIEJ NIEDOLI!!!!!!!!!!!
Zróbcie kochane tą wizytę- póki człek się nie rozmyśli, bo i ile można czekać....
PROSZĘ :modla::modla::modla:

Posted

bakusiowa napisał(a):
W sprawie wizyty trzeba skontaktować się z warszawskimi ciotkami. Są to paulina78,sleepingbyday ,ladyswallow i jest wujek ubocze. Może pomogą. Trzeba działać. Z Poznaniem to chyba dać sobie spokój i z tą babą co chce ,żeby ją wozić w te i z powrotem też.

Nie wiem czy ta Warszawa (Goclaw) to nie " tą babą co chce ,żeby ją wozić w te i z powrotem też." Nie wiem popatrzyłam trochę na jej FB i tak sobie...
Chyba jest juz sprawa tej wizyty załatwiana ,ktos wie cos na ten temat?

Posted

kasiek. napisał(a):
Nie wiem czy ta Warszawa (Goclaw) to nie " tą babą co chce ,żeby ją wozić w te i z powrotem też." Nie wiem popatrzyłam trochę na jej FB i tak sobie...
Chyba jest juz sprawa tej wizyty załatwiana ,ktos wie cos na ten temat?

Według mnie to nie jest baba co chce żeby ją wozić. To jest zapytanie z FB o wizytę przedadopcyjną. Luka nie odzywa się. Nie wiadomo czy jest załatwiony ktoś do przeprowadzenia wizyty.

Posted

spanielek nie w domku, bo sprawa sie ciagnie jak krew z nosa. Anka mi napisala, ze pojedzie do psa, ale skoro nic dalej nie wiadomo, to co mam jej napisac tez nie wiem

Posted

Pies jest nadal w schronisku. Ja niestety nie mam czasu zająć się wszystkim. Mam teraz kilka spraw rodzinnych i fundacyjnych na głowie. Może ktoś mi pomóc? Szkoda by Spanielowi przepadła kolejna okazja przez mój brak czasu. Błagam, weźcie to w swoje ręce.