BERKANO Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 luka przykro mi z powodu Odejścia Gratisa :-( Miał jakiś wątek, bo tak jak każdemu zwierzakowi należy Mu się pamięć.. Quote
luka1 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Gracio nie miał watku, był wśród naszych kotów i został pochowany wśród naszych zwierząt, na cmentarzyku pod dębem. Strasznie pusto bez niego, bo był bardzo przytulnym kotem. Zawsze siadał mi na kolanach gdy siedziałam przy komputerze. Nawet gdy już nie bardzo miał siłę chodzić, siedział koło mnie. Jeszcze słyszę jego ciężki oddech:-( Quote
BERKANO Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Kochana jeszcze bardziej mi przykro, że tak trudno przez to przechodzisz... tym bardziej, że ostatnio czarna seria Odchodzenia naszych podopiecznych... Trzymaj się Kochana!!!!! Quote
luka1 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Dgi8oMVuzpM&feature=autoplay&list=AV4oVf-d_DwKBwchYNfS_x6I8uWUT3DfDm&index=5&playnext=5 Quote
sonia&me Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Z Panią z poznania nie moge się skontaktować,nie odpowiada.. Quote
BERKANO Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 czyli najprawdopodobniej kolejna PLAMA.... :-( Dziewczyny przyjrzyjcie się tym 2 reportażom i pomyślmy wspólnie, jak by można podobne akcje stwarzać w naszych miastach..: http://uwaga.tvn.pl/46542,news,,nie_wstawaj_od_stolika_bez_persa_lub_jamnika,reportaz.html http://uwaga.tvn.pl/45562,news,,dzieci_w_obronie_zwierzat,reportaz.html Quote
kasiek. Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Luka przykro mi ...:-( W sprawie spaniela ktos zainteresował sie propozycją z FB (domek Warszawa) ,czy sa podjęte jakieś działania w sprawie wizyty p/a ,jest tu osoba z Warszawy do wizyt? Quote
bakusiowa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='kasiek.']Luka przykro mi ...:-( W sprawie spaniela ktos zainteresował sie propozycją z FB (domek Warszawa) ,czy sa podjęte jakieś działania w sprawie wizyty p/a ,jest tu osoba z Warszawy do wizyt?[/QUOTE] W sprawie wizyty trzeba skontaktować się z warszawskimi ciotkami. Są to paulina78,sleepingbyday ,ladyswallow i jest wujek ubocze. Może pomogą. Trzeba działać. Z Poznaniem to chyba dać sobie spokój i z tą babą co chce ,żeby ją wozić w te i z powrotem też. Quote
Cleo2008 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 pani z Warszawy napisala mi na FB ze nikt sie z nia nie skontaktowal. Spanielek jest pod Warszawa a pani jest w Warszawie. Czy jakas cioteczka zadziala, bo mi z Wiednia nieco trudno i zaraz bede warczec... Quote
Cleo2008 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 referencje domku dla spanielka [I]od pani z FB "mam nadzieje ze ona wywiaze si z zobowiazan bo w koncu bedzie czlonkiem zararzadu Stowarzysznia przyjaciol braci mniejszych a zbieramy sie juz we wrzesniu Warszawie mamy ciekawe palny wiec ona jaet mloda aktywna mam nadzieje ze nie zawiedzie.tak jak nie zawodzi jako szefowa Fan Clubu Komarenki"[/I] czy ktos wreszcie sprawdzi ten domek??????????? BLAGAM!!!!!!!!!!!!! napisalam do Ubocze, nie znam nikogo wiecej, cioteczki do dziela!!! pls Quote
Lu_Gosiak Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 gdzie to jest w Warszawie ten domek?? jaka dzielnica? Quote
Asia & Ginger Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']gdzie to jest w Warszawie ten domek?? jaka dzielnica?[/QUOTE] Gocław chyba, jeśli dobrze pamiętam. Warto by było zmnienić tytuł wątku i dopisać, że potrzebna wizyta przedadopcyjna w Warszawie/Gocławiu. Quote
BERKANO Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 DAJMY W KOŃCU SZANSĘ TEJ PSIEJ NIEDOLI!!!!!!!!!!! Zróbcie kochane tą wizytę- póki człek się nie rozmyśli, bo i ile można czekać.... PROSZĘ :modla::modla::modla: Quote
bakusiowa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Czy jest ktoś do zrobienia wizyty? Trzeba działać , bo domek przepadnie:shake: Quote
kasiek. Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 bakusiowa napisał(a):W sprawie wizyty trzeba skontaktować się z warszawskimi ciotkami. Są to paulina78,sleepingbyday ,ladyswallow i jest wujek ubocze. Może pomogą. Trzeba działać. Z Poznaniem to chyba dać sobie spokój i z tą babą co chce ,żeby ją wozić w te i z powrotem też. Nie wiem czy ta Warszawa (Goclaw) to nie " tą babą co chce ,żeby ją wozić w te i z powrotem też." Nie wiem popatrzyłam trochę na jej FB i tak sobie... Chyba jest juz sprawa tej wizyty załatwiana ,ktos wie cos na ten temat? Quote
BERKANO Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 podpisałyście już petycję: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6663 i znalazłam dziś taką stronkę i wrzuciłam ją jako startową- zerknijcie i jeśli uznacie, że warto to rozsyłajcie- raz dziennie klikamy na miskę i po 70 kliknięciach jakaś miska w schronie jest pełna: http://9.bb/183291/pustamiska Quote
bakusiowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 kasiek. napisał(a):Nie wiem czy ta Warszawa (Goclaw) to nie " tą babą co chce ,żeby ją wozić w te i z powrotem też." Nie wiem popatrzyłam trochę na jej FB i tak sobie... Chyba jest juz sprawa tej wizyty załatwiana ,ktos wie cos na ten temat? Według mnie to nie jest baba co chce żeby ją wozić. To jest zapytanie z FB o wizytę przedadopcyjną. Luka nie odzywa się. Nie wiadomo czy jest załatwiony ktoś do przeprowadzenia wizyty. Quote
bakusiowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 ZAPRASZAM NA ALLEGRO NA CHOREGO DZIADZIUSIA: http://allegro.pl/show_item.php?item=1706763663 Quote
Cleo2008 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 spanielek nie w domku, bo sprawa sie ciagnie jak krew z nosa. Anka mi napisala, ze pojedzie do psa, ale skoro nic dalej nie wiadomo, to co mam jej napisac tez nie wiem Quote
luka1 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Pies jest nadal w schronisku. Ja niestety nie mam czasu zająć się wszystkim. Mam teraz kilka spraw rodzinnych i fundacyjnych na głowie. Może ktoś mi pomóc? Szkoda by Spanielowi przepadła kolejna okazja przez mój brak czasu. Błagam, weźcie to w swoje ręce. Quote
bakusiowa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Cleo2008 lub osoba, która ma robić wizytę porozumcie się z Luką niech da adres. Może Spaniel będzie miał domek. Quote
Kava Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 wszystkie dzwony dzwonia..... boze moze wreszcie naprawde cos sie ruszy!!!!! Quote
BERKANO Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 CLEO naciskaj tą Anke, żeby wwiązała się z danego słowa, bo Spaniel naprawdę juz dawno mógł być w domku... Quote
Recommended Posts