Hitoshi Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Zapraszam na bazarek między innymi dla spanielka http://www.dogomania.pl/threads/209783-Mega-bazarek-ciuchowy-na-5-cel%C3%B3w-cena-wyw.-5-z%C5%82-za-szt.-do-10-lipca-do-godz.-23-59?p=17096707#post17096707 Quote
luka1 Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 dostałam maila i chyba domek w Poznaniu odpada. Pani Bogusia waha się, a jesli oni nie są pewni ...- nie można nikogo zmuszać. wpłynęła pierwsza wpłata na Spanielka od Sylwii W. z Katowic - 50,- . Dziękujemy. Quote
sonia&me Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ehhhh szkoda,już się cieszyłam,ze jest nadzieja ;( oby szybko znalazł wymarzony dom.. Quote
luka1 Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Pani napisała że nie dostała maila od Ciebie. Quote
sonia&me Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Jak to?U mnie w skrzynce jest jako wysłany:-o może zły adres? Quote
luka1 Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 gdyby był zły adres to by wróciło. Zwyczajnie ludzie się chyba nie potrafią wycofać. Quote
sonia&me Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Kurcze to by pasowało..Napisałam w mailu:"Proszę o informacje czy są Państwo na psa zdecydowani a umówimy się na wizytę." Może stwierdzili,że zdecydowani nie są..Albo przestraszyli się wizyty przed adopcyjnej? Quote
bakusiowa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Odwiedzam i pozdrawiam kolegę Miśka Mobiego. Quote
BERKANO Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 luka kochana odpisałam Ci na maila- TRZYMAM ZA SPANIELKA KCIUKI I ZA JEGO NOWY DOMEK!!1 dziewczyny a kiedy Oni chcieliby wziąć naszą kruszynkę? Quote
luka1 Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Właśnie dowiedziałam się, że Misiek, ten który żył ze Spanielem na osiedlu, który opiekował się nim i właściwie uczył Spaniela życia - że ten młody pies , nie żyje. Wiecie co, mam dość. Mam dość szarpania się z ludźmi, z kłopotami , stawania na głowie by zmienić coś w życiu tych porzuconych. Nie wiem czemu rezygnuję z własnego życia dla nich, nie wiem czemu zamiast jechać na wczasy wymiatam gówna z boksów. Nie wiem - może dlatego, że żadne z nich nie zrobiło mi nic złego, nie zrobiło mi świństwa. Przepraszam, jest mi dziś źle, bardzo źle. Nie umie pogodzić się z bezradnością z bezsilnością. Chce mi się wyć i ciśnie mi się pytanie DLACZEGO? Quote
bakusiowa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 luka1 napisał(a):Właśnie dowiedziałam się, że Misiek, ten który żył ze Spanielem na osiedlu, który opiekował się nim i właściwie uczył Spaniela życia - że ten młody pies , nie żyje. Wiecie co, mam dość. Mam dość szarpania się z ludźmi, z kłopotami , stawania na głowie by zmienić coś w życiu tych porzuconych. Nie wiem czemu rezygnuję z własnego życia dla nich, nie wiem czemu zamiast jechać na wczasy wymiatam gówna z boksów. Nie wiem - może dlatego, że żadne z nich nie zrobiło mi nic złego, nie zrobiło mi świństwa. Przepraszam, jest mi dziś źle, bardzo źle. Nie umie pogodzić się z bezradnością z bezsilnością. Chce mi się wyć i ciśnie mi się pytanie DLACZEGO? Jestem załamana totalnie.:-( Quote
sylwija Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 przykro mi luka1, ale takie własnie gó....ne jest życie. Trzymaj się mocno i nie poddawaj Quote
BERKANO Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Luka wiem, że zajmowałaś się nimi obojgiem, kiedy po osiedlu razem chodziły... Kochana już nic dla Mobika nie możemy zrobić, ale możemy walczyć o przyszłość Spanielka!!! Bardzo mi przykro i mam nadzieję, że nie cierpiał... Quote
Kava Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Luka, powiedz prosze co sie stalo, przeciez on byl juz bezpieczny w DT?????? Quote
Niuni&Pupi Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 luka1 napisał(a):Właśnie dowiedziałam się, że Misiek, ten który żył ze Spanielem na osiedlu, który opiekował się nim i właściwie uczył Spaniela życia - że ten młody pies , nie żyje. Wiecie co, mam dość. Mam dość szarpania się z ludźmi, z kłopotami , stawania na głowie by zmienić coś w życiu tych porzuconych. Nie wiem czemu rezygnuję z własnego życia dla nich, nie wiem czemu zamiast jechać na wczasy wymiatam gówna z boksów. Nie wiem - może dlatego, że żadne z nich nie zrobiło mi nic złego, nie zrobiło mi świństwa. Przepraszam, jest mi dziś źle, bardzo źle. Nie umie pogodzić się z bezradnością z bezsilnością. Chce mi się wyć i ciśnie mi się pytanie DLACZEGO? To jest najsmutniejszy aspekt pomocy psiakom - wszystkich nie damy rady uratować :( Przeraża mnie to zawsze gdy patrzę w psie ufne oczy, źle mi z tym, ze istoty, które nigdy nikomu nie zawiniły tak cierpią z ludzkiej ręki:( Mam nadzieję, ze towarzysze Spaniela biegaja za TM już bez zmartwień ['] Trzymam kciuki, za domek dla Spanielka. Quote
kasiek. Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Wiadomośc z FB w sprawie domku Ava Om Przepraszam , jestem ... podobno ktoś wysłał do mnie wiadomość na maila, niestety nie przyszła - szukałam . Obawiam się że wizyta adopcyjna wyeliminuje mnie w staraniach się o spanielka , ponieważ mam cztery duże psiaki i cztery koty , poza tym jestem na wózku czekam jeszcze raz na maila ava52@o2.pl , podam wtedy telefon Quote
Asia & Ginger Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Dla Miśka... :-( kasiek. napisał(a):Wiadomośc z FB w sprawie domku Ava Om Przepraszam , jestem ... podobno ktoś wysłał do mnie wiadomość na maila, niestety nie przyszła - szukałam . Obawiam się że wizyta adopcyjna wyeliminuje mnie w staraniach się o spanielka , ponieważ mam cztery duże psiaki i cztery koty , poza tym jestem na wózku czekam jeszcze raz na maila ava52@o2.pl , podam wtedy telefon Ale jakoś tymi psiakami i kotami się ta Pani zajmuje albo ktoś jej w tym pomaga? Już kiedyś jedna Pani na wózku adoptowała starszego spanielka i był to najlepszy domek jaki można było sobie wymarzyć! Quote
BERKANO Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 też jestem podobnego zdania jak ASIA & GINGER- niepełnosprawność nie wyklucza tych ludzi- w moich oczach Ona jest lepszym kandydatem na najlepszego ludzia, niż człek w pełni sprawny. Luka kochanie napisz coś albo na forum albo na pw bo martwię się o Ciebie... Quote
sonia&me Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Wygląda na to,że ta Pani boi się samej wizyty i tego,że zostanie źle osądzona a nie odpowiedzialności związanej ze Spanielem.Może napiszę do Niej jeszcze raz?Nie wiem czy rzeczywiście mail nie dotarł czy jest to tylko wymówka,w mojej skrzynce widnieje jako dostarczony..Niemniej jednak warto spróbować podrążyć ten temat,pies ma szanse na super domek a ludzie na odzyskanie wiary we własne mozliwości. Quote
kasiek. Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 wiadomośc z Fb 18.06.2011 Sylwia W. z Katowic .......................................50,- wydaje mi się ,że to ma byc deklaracja stała ,bo tak napisała Sylwia pod tym rozliczeniem ,ale jeszcze zapytałam.. Iwona Bonelli : "to zaoferuje stala wpalte bardzo mala 10 zl " Quote
minia913 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 sonia&me napisał(a):Wygląda na to,że ta Pani boi się samej wizyty i tego,że zostanie źle osądzona a nie odpowiedzialności związanej ze Spanielem.Może napiszę do Niej jeszcze raz?Nie wiem czy rzeczywiście mail nie dotarł czy jest to tylko wymówka,w mojej skrzynce widnieje jako dostarczony..Niemniej jednak warto spróbować podrążyć ten temat,pies ma szanse na super domek a ludzie na odzyskanie wiary we własne mozliwości. Może już ktoś z dogo albo innego portalu jej odmówił , a ona mimo wszystko czuje się na siłach zająć kolejnym więc dajcie jej szansę przeprowadźcie wizytę i porozmawiajcie z nią. Mi osobiście odmówiło kilka fundacji adopcji bo mieszkam za granicą i straciłam trochę nadzieję mimo,że tak bardzo chciałam pomóc. Quote
Recommended Posts