Martika&Aischa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 O rany jaki smutas :( psiak jest nadal w schronisku ? :( Quote
luka1 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Martika@Aischa napisał(a):O rany jaki smutas :( psiak jest nadal w schronisku ? :( Psisko siedzi grzecznie w boksie i czeka na lepsze jutro. Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 :( naprawdę smutna historia ...ech :( w jakiej miejscowości jest psiak ? Quote
monika55 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 A będzie to lepsze jutro? Nie bardzo to wszystko rozumiem. Znam sytuacje w schronisku /moim/ gdzie różnie bywało. Też robili na złość. Ale jak ktoś proponował pomoc, to chętnie korzystałam. Bywało,że niby wszystko było załatwione, a psa mi nie wydano, bo nie. To się go adoptowało szybciutko i było prościej. Też o pewnych rzeczach nie pisałam z wiadomych względów. Na szczęście to przeszłość. To jak ma być z psiakiem? Quote
Kava Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 ja bym byla za tym , zeby go dac do DT i aktywnie szukac DS... z tego schronu bedzie praktycznie niemozliwe znalezienie nowego domu.... ponawiam chec pomocy finansowej.... Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dziewczyny ja również jestem za tym żeby przenieść psiaka jak najszybciej do DT .......Bo aż serce boli jak się czyta co już przeszedł :( Quote
BERKANO Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 to czekamy na decyzję luki co dalej ze Spanielkiem robimy, bo niby ręce mamy związane ale serca gorące ;-) (znowu wychodzą mi bezsensy hihihihi) Wydaje mi się, że fundusze na DT uzbieramy dla Niego, ale ciąg dalszy nie jest od nas uzależniony Quote
luka1 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 no a co ode mnie zależy? Ja finansowo nie pomogę bo u mnie nawet bida już nie piszczy bo z głodu zdechła. Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 A wiemy cioteczko o nim coś więcej ....??? jak z innymi psiakami ? czy wykazuje jakieś oznaki agresji itd. ??? Może udało by się uzbierać na hotelik lub poszukać BDT !!! ???:roll: Quote
luka1 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 nie wykazuje agresji w stosunku do psiaków, ale jak mu jakiś podskoczy to się odetnie. Tzn - on się po prostu broni. Agresji w stosunku ludzi nie widziałam, nie wiem jak z dzieciakami ale chyba nie zagryzie. Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Cioteczki więc może warto zbierać deklaracje i szukać DT lub BDT dla psiaczka :( Quote
BERKANO Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 było już kilka deklaracji na DT dla naszego psiego nieszczęścia- może faktycznie warto byłoby wziąc tą opcję pod uwagę Quote
sylwija Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 czyli potrzebny skarbnik/.księgowy :) a czy mamy jakiś DT/hotel, który by się podjął przechowania naszego psiaka? Quote
luka1 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 może Mokry Nosek z Teresina by go przyjął, ale do boksu. Quote
BERKANO Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 luka jak jesteś pewna za "mokry nosek" i znasz ten DT to zorientuj się może czy mają miejsce i jakie są koszty hotelowania psiaka i daj nam znać. Mam nadzieję, że z DT znacznie łatwiej będzie Spanielkowi znaleźć domek stały.. Quote
Kava Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 luka1 napisał(a):może Mokry Nosek z Teresina by go przyjął, ale do boksu. tak z reka na sercu, zamienic box na box? widzicie w tym sens? Quote
Martika&Aischa Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Kava napisał(a):tak z reka na sercu, zamienic box na box? widzicie w tym sens? Myślę że mimo wszystko box w hoteliku a box w schronisku to ooooooooogromna różnica. To tylko propozycja ......myślę że warto popytać też o inne DT za ktore przecież też musimy zapłacić. Quote
BERKANO Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 dziewczyny macie jakieś pomysły na DT domowy? Quote
Martika&Aischa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Cioteczki czy ktoś się rozgląda za DT ??? Psiak ma jakieś szanse opuścić schronisko ? zbierajmy może deklaracje na hotelik i pytajmy gdzie się da ...może są wolne miejsca ? Quote
Martika&Aischa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 nikt nie odwiedza ślicznego, smutnego spanielka :shake: cioteczki :shake: Quote
BERKANO Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 trzeba pomolestować cioteczki od spanieli- One powinny wpaść na jakiś dobry pomysł Quote
sylwija Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ja cały czas zaglądam.. trzeba jakieś decyzje podjąć i działać.. Quote
monika55 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Czyli trzeba jakiegoś "wodza" co to ruszy.:razz::lol: Quote
Recommended Posts