sylwija Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 BERKANO napisał(a):Sylvija o te ogłoszenia jak długo będą aktywne??? muszę dopytać, ja to laik totalny jestem.. a nie ma jakiegoś forum 'spanielowego'?? Quote
Lu_Gosiak Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 podobno na forum spanielowym jest juz dawno Quote
BERKANO Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ręce mi opadają....... A na wątku spanielowym jest jakieś zainteresowanie Spanielem???? Luka a psiak był już u weta tzn miał "przegląd????" Quote
luka1 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='BERKANO']luka wiadomo coś??? chodzi Ci o weta? Pies jest w schronisku a tam poza oględnym sprawdzeniem czy jest cały i zaszczepieniem, dotąd dokąd nie zacznie mu coś widocznie dolegać, nie ma wizyt lekarskich. Z tego co wiem na razie nic mu nie dolega - poza samotnością oczywiście Quote
sylwija Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 myślisz, że będzie miał większe szanse na adopcję z DT? chyba tak, nie powinien być taki smutny.. Quote
Kava Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 sylwija napisał(a):myślisz, że będzie miał większe szanse na adopcję z DT? chyba tak, nie powinien być taki smutny.. tak mi sie wydaje, i takie doswiadczenia juz zrobilam,,, piesek w otworzy sie nabierze pewnosci siebie i jezeli domek bedzie sie razem staral o adopcje, to prawdopodobienstwo ze sie uda jest wieksze... matkowalam w ten sposob Dodiemu, ktory u BeaBono w Poznaniu znalazl cudowny DT i po pol roku rownie cudowny DS w W-wie... Quote
Cleo2008 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 na fb pytaja czy ma aktualne ogloszenia. widzialam tu ostatnio duzo, ale czy aktualne??? Quote
sylwija Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ziutka napisał(a):To zależy, na niektórych portalach 2-3 tygodnie, na innych miesiąc, różnie. aktualne jeszcze więc powinny być Quote
luka1 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Nie jest łatwo znaleźć dom psu, który ma już za sobą kawałek życia, ale zawsze istnieje nadzieja i dlatego warto żyć. Quote
Lilek Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 No, Spanielku, tuptaj na pierwszą. Starszy z Ciebie psiak, ale za to piękny. Może ktoś wypatrzy takiego pięknego starszego dżentelmena. Quote
Kava Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 dzien dobry witam sloneczkiem i nadzieja, ktorej nie trace..... Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 nie przesadzajmy 6 letni pies to nie jest stary pies....odnowilam Mu allegro - jest Ktos chetny zeby wyróżnic - zawsze to o wielel wieksza szansa - koszt 12,60 http://allegro.pl/okrutnie-potraktowany-przez-los-spaniel-szuka-domu-i1551130090.html Quote
sylwija Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 pewnie, że nie stary, tylko musi dostać szansę Quote
BERKANO Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Skarbie przepraszam, że nie mam pomysłu, żeby Ci domek znaleźć... :-(.. Quote
Lana i Ja Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Czy piesek ma wydarzenie na facebooku? Jeśli nie to proponuję założyć, szanse rosną... Co z psiakiem? Quote
BERKANO Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ma wydarzenie: http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/event.php?eid=110930185652918 post: #173 Quote
BERKANO Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Kurka wodna czemu u spanielka tak cicho i pusto??????? Quote
Kava Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Lu_ chodz i zaczniemy mu w koncu zbierac na DT,albo hotelik....ty specjalistka jestes wiec za toba poleci troche luda... ja daje dla niego na poczatek stala deklaracje.... szukajmy sponsorow i szukajmy mu miejsca z ktorego start w nowe zycie bedzie prostszy.... Quote
BERKANO Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 popieram Kave- na chwilę obecną mogę kilka fantów na bazarek podrzucić a stała w następnym miesiącu Quote
Recommended Posts