Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chociaż dom tymczasowy cokolwiek...ja niestety mam 2 psy i 3 koty w domu, wszystko przybłędy i nie dam rady już jej wziąć :( Bardzo bym nie chciała żeby wróciła do schroniska bo wiem jak to się skończy dla jej psychiki :(( Już raz ją psy napadły w schronisku, dlatego ma taki krótki ogonek...

Posted

Sunia jest bardzo przyjazna do ludzi i dzieci oraz do psów, kotów się boi, ale moze nie spotkała jeszcze takiego, który pokazałby jej, że koty są miłe i niegroźne ;) . Przywiązuje się do człowieka, aż za bardzo. Potrzebny dla niej odpowiedzialny domek stały - już na zawsze. Jest aktywna i potrzebuje ruchu i zabaw, ale tez ułożona. Jest wysterylizowana i zdrowa, uśmiechnięta i słodka!!

Posted

To glupie allegro bym zrobila tyle ze.... ktos juz zalozyl konto na mojega maila, ktos z rodziny i lipa jest. Aaa Okey, ale na gumtree ja umiescilam!

Posted

Dziewczyny wielkie dzięki! Sunia w niedziele idzie na spotkanie z Panem, który jest zainteresowany :) Sam posiada pieska mix w jej typie więc kto wie, może się dogadają :) Choć przyznam, że się już przywiązałam i boję się, że ona też :(

Posted

Pan przestał odbierać telefony. Może to i lepiej bo w piątek byl jeszcze bardzo chętny i chciał ją zabrać nawet późnym wieczorem a po weekendzie (musiałam przełożyć spotkanie) przestał się odzywać.... Niestety mój najstarszy kot (14lat) ma idiopatyczne zapalenie pęcherza moczowego + nieduże struwity i stres bardzo mu nie pomaga w zdrowieniu. Widzę, że odkąd Rita jest w domu przestał się swobodnie w nim czuć i boi się jej :(

Posted

Nadal brak odezwu....a powoli kończy się cierpliwość domownikom do mieszkania z 3psami i 3kotami...Szczególnie, że idzie wiosna i wszystkim odbija....

Posted

Sunia ma czas do końca marca, nie jestem w stanie mieszkać z tyloma zwierzętami w mieszkaniu, tym bardziej, że dostałam pracę i nie mogę obciążyć tyloma obowiązkami mamy. Pomóżcie coś znaleźć bo inaczej będę zmuszona odać ją do schronu... :(

Posted

Pomózcie....musze ją oddać bo niestety ale dzisiaj bez powodu zaatakowała moja suczkę. Nie wiem co się stało ale domownicy powiedzieli, że tak być nie może...

• 2 weeks later...