Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie uda się, nie dam rady!:placz:
Na ściągi nawet nie mam co liczyć bo psor surowy jest:diabloti:, ostatnio na mnie łypał i przesadził do przodu (zupełnie nie wiem czemu, przecież grzeczna byłam :evil_lol:). A tego nie sposób się nauczyć, ja jestem tępak jeśli chodzi o chemię!:placz:

Jak nie zastrzelić, to chociaż skoczę z balkonu...

Posted

uuu masz chemię? :placz:
ja ja mialam na 1 roku i mialam warunek- ktory w zeszlym sem zdalam na szczescie :evil_lol: Spoko swiatr sie nie zawali ;) Wiem cos o tym :evil_lol:

Posted

Chemię też miałam i jakoś zaliczyłam nawet bez warunku :crazyeye:, teraz mam coś gorszego - biochemię.:cool3::diabloti: I już mam z tego właśnie warunek.:placz:Wywalą mnie jak nie zdam! Jutro nie zdam na pewno, więc zostaje mi jeszcze jeden, ostateczny termin poprawki...ale nie chcę o tym mysleć!:placz:Chcem jutro zaliczyć!:placz:

Posted

Nie dziwie sie ze panikujesz... ale trzeba byc dobrej mysli, podobno pozytywne myslenie pomaga:loveu: Uczylas sie przeciez wiec cos tam w glowce pewnie zostalo, jutro na egzaminie dokopiesz sie do tych wiadomosci i zdasz:loveu:
trzymam kciuki:loveu:

Posted

AśkaK napisał(a):

Ale fakt, chomikole często kończą żywot tragicznie, mojej kuzynce schował się za szafę i już nie wyszedł.:roll:

moim znajomym wszedł za kuchenkę - odnaleźli go po 8 latach, gdy robili remot - był tylko troszeczkę przykurzony :evil_lol:

Aśka, Ty się egzaminem nie przejmuj - jeszcze tak nie było, żeby jakoś nie było ;)

Posted

aNiOlEcEk napisał(a):
aaaa biochemia :cool3:
Biochemie to ja w zesłżym semestrze miałam, i ją o dziwo zaliczyłam w pierwszym terminie :O
Bedzie dobbrze !! Trzymamy kciuki :loveu:

Kjujon, kjujon!!!:evil_lol::lol:;)

Dzięki za wsparcie babeczki, jakoś poszło!;)Ale nie chcę zapeszać i wcale się nie podniecam, wolę mieć niespodziankę że zdałam niż że oblałam.:roll:

Booodziulka!:diabloti:Powtórzę po raz kolejny...JAK MOŻNA CHOMICZKA...W TEN SPOSÓB..!:shake::diabloti::evil_lol: Moje chomisie zawsze usypiały śmiercią naturalną, za to mi się od nich obrywało :evil_lol: - jeden, ukochany mój Dżekuś, zawisł mi na palcu jak na wędce, do dziś pamiętam jak bolało.:placz::evil_lol:

Uuuuff, po egzaminku pifffko, papierosek, telenowela i dogo..!:mdrmed::drinka:

Posted

Gosia, nie męcz mnie :placz:, ja chcę o tym zapomnieć i nie pamiętać co najmniej do piątku za tydzień (wtedy właśnie wyniki:p). Nie mam pojęcia czy zaliczę, zwykle wiem mniej-więcej na jaką ocenę napisałam...teraz nie mam pojęcia.:shake::placz:

Jutro rzucę się w wir psich spraw to mi się humor polepszy!:lol:
Gosia, przyjeżdża do W-wy ten łysolek!:multi:

Posted

Nie wiadomo, dziś jeszcze nocuje na działce, jutro trafi do lecznicy.

Kurcze, jak mi pusto bez psiaków :oops:, łapię się na tym że wchodząc do łazienki patrzę pod nogi, bo Rudasek zawsze tam się kładzie. A idąc do okna znowu zwalniam, bo Lusia wtedy lubi wyleźć spod łóżka i się łapinami wspinać na kolana.:loveu:

Posted

AśkaK napisał(a):
Nie wiadomo, dziś jeszcze nocuje na działce, jutro trafi do lecznicy.

Kurcze, jak mi pusto bez psiaków :oops:, łapię się na tym że wchodząc do łazienki patrzę pod nogi, bo Rudasek zawsze tam się kładzie. A idąc do okna znowu zwalniam, bo Lusia wtedy lubi wyleźć spod łóżka i się łapinami wspinać na kolana.:loveu:

Juz niedlugo znowu bedziesz musiala uwazac na lezace i skaczace psika:loveu:
Swoja droga zawsze zadziwialo mnie jak bardzo czlowiek moze sie przyzwyczaic i przywiazac do psa i jego obecnosci...

Posted

No, to niesamowite, takie odruchy na każdym kroku - tu nogę postawić, tam uważać bo pies leży, tu nie stawać bo pewnie łapka wystaje.:lol: W ogóle chodze po domu jakbym w gęstym blocie się ciągnęla, bo Rudy zawsze jak tylko wstanę pcha się cielskiem na nogi i każe miziać, a jak nie chcę to muszę go nogami przepychać.:evil_lol:No i teraz tak przepycham...powietrze.:lol:

Posted

:evil_lol: No nie wiem...lepiej tego nie pokazywać nikomu!:D

Najlepsze jest wstawanie rano z łóżka, jak macam stopą gdzie stanąć żeby Rudzielca nie zdeptać.:lol:I nagle w dziwny sposób nie trzeba niczego z kanapy zdejmować jak się chce usiąść.:evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
Jadę, jadę! I będę miała w pociągu towarzystwo!:cool3:

Kabelek biorę, koniecznie, bo wcześniej jadę zobaczyć łysolka i obfocić go muszę!

To to towarzystwo tez obfoc:loveu: I wymiziaj lysolka odemnie...jesli bedzie mozna go miziac oczywiscie