Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Jak to, znowu się popsuł? :shake:

Teraz już naprawiony, dziś odebrałam z warsztatu i mam nadzieję że już będzie jakoś ciągnął.:roll:Ale to była trzecia naprawa w ciągu 2 tygodni. Wymieniliśmy chyba wszystkie możliwe części, nic więcej zepsuć się nie może!:diabloti::evil_lol:;)

Orijen ma taki skład: 30% warzyw i owoców, 70 % mięsa, 0% zbóż.:p Rudzio generalnie już dobrze znosi zmiany żywieniowe, pod warunkiem że nie jest to nieplanowana i niekontrolowana zmiana pt. padlina/kupa/zepsute ziemniaki z krzaczorów.:diabloti: Więc nie obawiam się biegunki, za to mam nadzieję że z pierdzioszkami się poprawi.:lol: Teraz mimo leków i eukanuby intestinal dalej puszcza latawce.:roll::evil_lol:

Wiem o Lence, przeczytałam, wiem!:multi::loveu::lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziendoberek:loveu:

o widze ze nie tylko ja ostatnimi czasy przesiaduje w warsztacie:diabloti::evil_lol:

A moje zle zareagowaly na orjiena:shake: Furcia straszne biegunki po niej miala a preziowi jakos nie smakowala:roll:

kiedy zdiecia:cool3:

Posted

No i nie wpuścili mnie do kocia...:roll:Nie znoszę tej lecznicy, łachę robią że w ogóle przyjmują.:angryy: ) O godz. 00.30, kiedy jest naprawdę mały ruch, też nie mają 5 minut żeby zejść ze mną do szpitalika i pokazać kociaka... A on taki biedny, ślepotka mała.:-(

Zamiast zdjęć będzie filmik.:lol: Uczyć się nie mogę, chyba dopiero jak TZ wyjedzie to się zmuszę.:roll:
Yyy...coś strasznie długo trzeba czekać aż się wgra.:roll: To zamiast filmiku na razie fotki::p

Gdzie Rudasek śpi? odp: Rudasek śpi na jedynym właściwym dla niego posłanku, czyli tym w które nawet doopka mu się nie mieści.:lol:

...tymczasem ulubiony śpiworek do spania leży pusty...:evil_lol:

Rogalik.:loveu:

Babcia.:evil_lol:

Posted

A dajże spokój:evil_lol:, wcale się nie mogę zmusić jak TZ jest w domu, a wiem że jutro znowu wyjeżdża.:roll: Może do snu coś poczytam z biochemii...chociaż wtedy mam koszmary.:evil_lol:

furciaczek napisał(a):
hehe Rudas chyba mysli ze jest wielkosci Luski:evil_lol:

Za to Luśka myśli że jest wielkości Rudasa!:lol:Poszliśmy z nimi do parku teraz w nocy i Lusia bardzo dzielnie obszczekała zwalony pień drzewa.:evil_lol: Taaaki wielki przeciwnik, a ona się nie bała!:cool3::evil_lol:;)

Posted

Nareszcie filmik działa!:pWariaty robią zapasy w domu::lol:
http://www.youtube.com/watch?v=tTJkFsO1ToY

Ja chyba osiwieję! TZ ma jutro do pracy na 8 rano. Do pracy w Bielsku. Zgadnijcie gdzie jest teraz?:cool3: ŚPI tutaj koło mnie! W Warszawie! Wymyślił sobie, że prześpi się do 3 nad ranem i wtedy pojedzie... :-? No i co ja mam z nim zrobić? Przecież jak wstanie o tej 3-ej to będzie nieprzytomny... I ma prowadzić auto taki zaspany?:shake: Ci faceci! Jak coś wymyślą...:shake:

Posted

Szkoda że tak długo trzeba czekać aż filmy będą dostępne na stronie, jak reszta się wgra to wkleję linki.:lol: Jutro już będą tak hasać w Bielsku. Ja tylko biedna sama tu zostanę.:oops:

Posted

Miały zostać ze mną i autko miało zostać, a TZ pociągiem... Ale dziś wymyśliliśmy że robimy na odwrót, TZ jedzie do Bielska autem i zabiera psiuchy, a ja dojadę pociągiem w śro lub czw.:p Po egzaminie.:diabloti:Radosne trzy dni kucia w samotności mnie czekają.:diabloti:

Posted

[quote name='AśkaK']Nareszcie filmik działa!:pWariaty robią zapasy w domu::lol:
http://www.youtube.com/watch?v=tTJkFsO1ToY
:grin: Świetne :multi: Rudy siła spokoju :evil_lol:

Ja sie już pogubiłam :roll: Wydawało mi się, że ostatnio pisałaś, że już ostatni raz jesteście w Bielsku i że TZ wyjeżdża, tylko że do Iralndii :hmmmm: ale może mi się wydawało :evil_lol: ;)

Posted

:evil_lol:Paula, ja sama już się gubię!:lol: Zgadza się, myśleliśmy że jesteśmy ostatni raz, bo TZ miał wyjeżdżać w delegację za granicę (ale do Niemiec nie Irl :lol:), wypowiedzieliśmy już mieszkanie... No i w przyszlości tylko dorywczo miał coś sobie w Bielsku wynajmować. Ale teraz w robocie pozmieniali mu plany i musi siedzieć w BB jeszcze 2 tygodnie. Więc dogadaliśmy się z właścicielem mieszkania że przedłużymy wynajem... I tak oto jeszcze raz zasnę sobie grzejąc plecki przy kominku i patrząc na góry za oknem.:loveu:

Sprawy kieckowe bez zmian.:lol: Zostanę chyba przy tym co sobie od początku wymyśliłam.
sukienka na cywilny: (tylko cała gładka, biala, bez koronek, za to z małymi rękawkami, za to welon jakiś odjechany sobie strzelę!:lol:)

Na kościelny::loveu:(tylko jaśniejsza)

Posted

To jednak z tą moją pamięcią nie jest tak najgorzej :diabloti: Bo już myślałam, że mi się coś przyśniło ;) :evil_lol:

Sukienunie śliczne :loveu: Tylko nie jedźcie dorożką do ślubu, bo zamarzniesz :evil_lol: ;)

Posted

paula_z napisał(a):
To jednak z tą moją pamięcią nie jest tak najgorzej :diabloti: Bo już myślałam, że mi się coś przyśniło ;) :evil_lol:

Za pamięć ci się piffko należy!:lol:

paula_z napisał(a):
Sukienunie śliczne :loveu: Tylko nie jedźcie dorożką do ślubu, bo zamarzniesz :evil_lol: ;)

:evil_lol: Kupię se zimową etolkę, a co!:diabloti::evil_lol:

Kiecunie mi się śnią po nocach, ale na tą "kościelną" to dłuuugo będę kasę zbierać.:roll::evil_lol: