AśkaK Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Jak to, znowu się popsuł? :shake: Teraz już naprawiony, dziś odebrałam z warsztatu i mam nadzieję że już będzie jakoś ciągnął.:roll:Ale to była trzecia naprawa w ciągu 2 tygodni. Wymieniliśmy chyba wszystkie możliwe części, nic więcej zepsuć się nie może!:diabloti::evil_lol:;) Orijen ma taki skład: 30% warzyw i owoców, 70 % mięsa, 0% zbóż.:p Rudzio generalnie już dobrze znosi zmiany żywieniowe, pod warunkiem że nie jest to nieplanowana i niekontrolowana zmiana pt. padlina/kupa/zepsute ziemniaki z krzaczorów.:diabloti: Więc nie obawiam się biegunki, za to mam nadzieję że z pierdzioszkami się poprawi.:lol: Teraz mimo leków i eukanuby intestinal dalej puszcza latawce.:roll::evil_lol: Wiem o Lence, przeczytałam, wiem!:multi::loveu::lol: Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dziendoberek:loveu: o widze ze nie tylko ja ostatnimi czasy przesiaduje w warsztacie:diabloti::evil_lol: A moje zle zareagowaly na orjiena:shake: Furcia straszne biegunki po niej miala a preziowi jakos nie smakowala:roll: kiedy zdiecia:cool3: Quote
AśkaK Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Hej Gosiu!:pZdjęcia jutro, teraz lecę w odwiedziny do kotka.:loveu:No i pouczyć się trochę w końcu muszę!:oops::evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 To lec i wymiziaj go odemnie:loveu: i mozesz sie za mnie pouczyc jak chcesz:evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 No i nie wpuścili mnie do kocia...:roll:Nie znoszę tej lecznicy, łachę robią że w ogóle przyjmują.:angryy: ) O godz. 00.30, kiedy jest naprawdę mały ruch, też nie mają 5 minut żeby zejść ze mną do szpitalika i pokazać kociaka... A on taki biedny, ślepotka mała.:-( Zamiast zdjęć będzie filmik.:lol: Uczyć się nie mogę, chyba dopiero jak TZ wyjedzie to się zmuszę.:roll: Yyy...coś strasznie długo trzeba czekać aż się wgra.:roll: To zamiast filmiku na razie fotki::p Gdzie Rudasek śpi? odp: Rudasek śpi na jedynym właściwym dla niego posłanku, czyli tym w które nawet doopka mu się nie mieści.:lol: ...tymczasem ulubiony śpiworek do spania leży pusty...:evil_lol: Rogalik.:loveu: Babcia.:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ta co sie uczyc miala:diabloti: hehe Rudas chyba mysli ze jest wielkosci Luski:evil_lol: a rogalik przeslodki:loveu: Quote
AśkaK Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 A dajże spokój:evil_lol:, wcale się nie mogę zmusić jak TZ jest w domu, a wiem że jutro znowu wyjeżdża.:roll: Może do snu coś poczytam z biochemii...chociaż wtedy mam koszmary.:evil_lol: furciaczek napisał(a):hehe Rudas chyba mysli ze jest wielkosci Luski:evil_lol: Za to Luśka myśli że jest wielkości Rudasa!:lol:Poszliśmy z nimi do parku teraz w nocy i Lusia bardzo dzielnie obszczekała zwalony pień drzewa.:evil_lol: Taaaki wielki przeciwnik, a ona się nie bała!:cool3::evil_lol:;) Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 W malym cialku wielki duch jak to mowia:loveu: Tz znowu rudasa zabiera czy zostawia pod twoja opieka:cool3: Quote
AśkaK Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Zostawia.:pAle za to w środę lub w czwartek dojadę z psiakami do TZta do Bielska!:multi: No zmykam spać, dobranoc!:loveu: Quote
Paula Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 http://img205.imageshack.us/img205/6714/dsc02898al8.jpg :D Dupeczka się zmieściła :evil_lol: http://img459.imageshack.us/img459/5498/dsc02720js3.jpg :loveu: Wygląda, jakby spała w takiej ruskiej czapeczce :evil_lol: ;) Dobranoc :hand: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 AśkaK napisał(a):Zostawia.:pAle za to w środę lub w czwartek dojadę z psiakami do TZta do Bielska!:multi: No zmykam spać, dobranoc!:loveu: Tylko kabelek wez ze soba:loveu: dobranoc:loveu: Quote
Bodziulka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 TZ Cię rozprasza :cool3: :evil_lol: musisz go wyganiać na czas sesji i tyle ;) Quote
AśkaK Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Hej dziołchy!:lol: Bodziulka, TZ rozprasza, nieobecność TZta też rozprasza...:roll: paula_z napisał(a):http://img205.imageshack.us/img205/6714/dsc02898al8.jpg :D Dupeczka się zmieściła :evil_lol: Jak się tyle je to się nie mieści!:evil_lol: Nie wiem co pisać, TZ zaraz idzie spać a potem w środku nocy jedzie. Idę do was!:lol: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 To nic nie pisz...zdiecia wklejaj:loveu: Quote
AśkaK Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Nareszcie filmik działa!:pWariaty robią zapasy w domu::lol: http://www.youtube.com/watch?v=tTJkFsO1ToY Ja chyba osiwieję! TZ ma jutro do pracy na 8 rano. Do pracy w Bielsku. Zgadnijcie gdzie jest teraz?:cool3: ŚPI tutaj koło mnie! W Warszawie! Wymyślił sobie, że prześpi się do 3 nad ranem i wtedy pojedzie... :-? No i co ja mam z nim zrobić? Przecież jak wstanie o tej 3-ej to będzie nieprzytomny... I ma prowadzić auto taki zaspany?:shake: Ci faceci! Jak coś wymyślą...:shake: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 hehe malo ze smiechu nie padlam, co za walka:evil_lol: Boskie to bylo:loveu: Nio nic chyba nie poradzisz, faceci juz tak maja:roll: Quote
AśkaK Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Szkoda że tak długo trzeba czekać aż filmy będą dostępne na stronie, jak reszta się wgra to wkleję linki.:lol: Jutro już będą tak hasać w Bielsku. Ja tylko biedna sama tu zostanę.:oops: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 A to Tz bierze jednak piesy?? Pisalas ze zostaja z Toba... albo mi sie cos pomieszalo:roll::evil_lol: czekam na te filmy:loveu: Quote
AśkaK Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Miały zostać ze mną i autko miało zostać, a TZ pociągiem... Ale dziś wymyśliliśmy że robimy na odwrót, TZ jedzie do Bielska autem i zabiera psiuchy, a ja dojadę pociągiem w śro lub czw.:p Po egzaminie.:diabloti:Radosne trzy dni kucia w samotności mnie czekają.:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 To przynajmniej bedziesz mogla w spokoju sie uczyc:evil_lol: a jak tam sprawy "kieckowe":cool3: wybralas juz cos?? Quote
Paula Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='AśkaK']Nareszcie filmik działa!:pWariaty robią zapasy w domu::lol: http://www.youtube.com/watch?v=tTJkFsO1ToY :grin: Świetne :multi: Rudy siła spokoju :evil_lol: Ja sie już pogubiłam :roll: Wydawało mi się, że ostatnio pisałaś, że już ostatni raz jesteście w Bielsku i że TZ wyjeżdża, tylko że do Iralndii :hmmmm: ale może mi się wydawało :evil_lol: ;) Quote
AśkaK Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 :evil_lol:Paula, ja sama już się gubię!:lol: Zgadza się, myśleliśmy że jesteśmy ostatni raz, bo TZ miał wyjeżdżać w delegację za granicę (ale do Niemiec nie Irl :lol:), wypowiedzieliśmy już mieszkanie... No i w przyszlości tylko dorywczo miał coś sobie w Bielsku wynajmować. Ale teraz w robocie pozmieniali mu plany i musi siedzieć w BB jeszcze 2 tygodnie. Więc dogadaliśmy się z właścicielem mieszkania że przedłużymy wynajem... I tak oto jeszcze raz zasnę sobie grzejąc plecki przy kominku i patrząc na góry za oknem.:loveu: Sprawy kieckowe bez zmian.:lol: Zostanę chyba przy tym co sobie od początku wymyśliłam. sukienka na cywilny: (tylko cała gładka, biala, bez koronek, za to z małymi rękawkami, za to welon jakiś odjechany sobie strzelę!:lol:) Na kościelny::loveu:(tylko jaśniejsza) Quote
Paula Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 To jednak z tą moją pamięcią nie jest tak najgorzej :diabloti: Bo już myślałam, że mi się coś przyśniło ;) :evil_lol: Sukienunie śliczne :loveu: Tylko nie jedźcie dorożką do ślubu, bo zamarzniesz :evil_lol: ;) Quote
AśkaK Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 paula_z napisał(a):To jednak z tą moją pamięcią nie jest tak najgorzej :diabloti: Bo już myślałam, że mi się coś przyśniło ;) :evil_lol: Za pamięć ci się piffko należy!:lol: paula_z napisał(a):Sukienunie śliczne :loveu: Tylko nie jedźcie dorożką do ślubu, bo zamarzniesz :evil_lol: ;) :evil_lol: Kupię se zimową etolkę, a co!:diabloti::evil_lol: Kiecunie mi się śnią po nocach, ale na tą "kościelną" to dłuuugo będę kasę zbierać.:roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts