Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :) :multi::multi::multi:

Wszystkiego Naj Najlepszego na nowej drodze życia :)

Ślicznie wyglądaliście :)
Twoja sukienka bardzo ładna...taka prosta, niewymyślna :) podobają mi się takie :0

http://images30.fotosik.pl/125/46a7af0ff93ee093med.jpg to zdjęcie super :)

http://img110.imageshack.us/img110/9828/dsc04314kopiavd8.jpg a z tego także się śmieje...rewelacyjne miny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziękujemy, dziękujemy, zaraz się zarumienię i TZ znowu powie że coś piłam.:lol:
Pokazałabym wam zdjęcia debeściary jak wywijała na parkiecie z niejakim Darkiem :cool3: , ale mnie zabije! :evil_lol:

Do czegoś wam się przyznam, nie miałam pojęcia że ślub to takie stresujące przeżycie:crazyeye:, ręce mi się trzęsły a TZtowi nogi i w ogóle...:lol: Ale wspomnienia super!:loveu:

Bukiecik.:lol:

Widok z okna nocą.

I widoczek rano.:lol:

Posted

Witam :multi::multi:

Gdzie Ty do cholipki mieszkasz, które to piętro :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
może Pałac Kultury? ;)
masz zaje2bisty ;) widok z okna :loveu::loveu::loveu:

http://img178.imageshack.us/img178/764/dsc04442kopiapc2.jpg no kurde uwielbiam patrzeć na panoramę miasta :loveu:

http://img160.imageshack.us/img160/5575/dsc04481kopia2lc0.jpg faktycznie śliczne zdjęcie :) pogratuluj wykonawcy :)

Posted

Wow, ciocia klocusiowa i Alusia u nas, juuupiii!!!:multi::lol: To imprę jakąś musimy zrobić!:lol:;) Ja dopijam resztki ze stołu:evil_lol:, jakieś martini zostało, mniam!:biggrina: :popcorn:

[quote name='Bodziulka']noc poślubna w hotelu :razz::evil_lol:
:lol:
A najfajniejszy był basen i jacuzzi na 43 piętrze z widokiem na PKiN :lol: i pierwszy raz w życiu byłam na saunie. No dobra, koniec chwalenia:eviltong:, hotelik mieliśmy za darmo bo TZcik jak dużo podróżuje to zbiera punkty, jedyny plus tych wyjazdów...:roll:

[quote name='jonQuilla']masz zaje2bisty ;) widok z okna :loveu::loveu::loveu:

:lol: Wiele bym dała by zamienić ten nasz, z kawalerki, na ten z hotelowego okna.:loveu:

[quote name='agaciaaa']Super fotki! Wyglądałaś pięknie :loveu: i świetną miałaś fryzurke :smile:
:loveu: Dzięks, to zasługa babeczki która mnie czesała i malowała, tyle tapety w życiu na sobie nie miałam!:crazyeye::evil_lol:

[quote name='Paula_']Odczytałaś wiadomość na gg? Tak, czy siak, jutro zadzwonię :evil_lol:
Zaraz jadę!:cool3::sweetCyb:

Posted

jak sie wzruszylam, slicznie wygladaliscie :) piękna para, piękne wspomnienia :loveu: ... tez bym tak chciala :eviltong:

jeszcze raz szczere gratulacje :p

Posted

[quote name='AśkaK']

:lol: Wiele bym dała by zamienić ten nasz, z kawalerki, na ten z hotelowego okna :loveu:

ależ miałaś ładną noc poślubną :loveu::loveu: tylko pozazdrościć :)

Posted

Hej babeczki!:lol:

Rola żony daje mi się we znaki:evil_lol:, już nawet nie mam czasu porządnie na dogo posiedzieć.:roll: Zdjątka jakieś dam na pewno :p, jak tylko wyretuszuję to swoje blade lico :evil_lol: - na fotkach z fleszem wyglądam jak upiór.:diabloti::lol: Ale foteczki śliczne wyszły te przez debe robione!:loveu: Tylko modelka kiepska.;):lol:

Uff, zmykam bo spałam dziś 4 godziny, mężowi herbatkę po nocy robiłam na delegację.:diabloti::lol:
Piesy mają się dobrze, ciutkę są rozczarowane że panek znowu wyjechał, ale jakoś to znoszą.:evil_lol:
Zaraz, zaraz, jakiś film z Lusią ostatnio wgrywałam...Aaa, gryzienie papierka!:evil_lol:
http://pl.youtube.com/AsiaKozlo
:lol::lol::lol:

Posted

Hahaha!:lol:
Pokazałabym Ci upiora ale tu nie wkleję!:evil_lol:Wkleję dopiero po retuszu!:eviltong::evil_lol: TZ powiedział że w tym makijażu wyglądałam na 30 lat...:-?:pissed::evil_lol: Hihi, pocieszam się że to i tak mniej niż on ma!:megagrin: :evil_lol:

Posted

Ciiicho ty niedobra ty!!!:evil_lol::lol: Tło jest właśnie najładniejsze!:lol::loveu::lol:

Widziałaś, ale ja się dokładnie przyjrzałam!:diabloti::evil_lol: Nawet photoshopa sobie na tę okazję ściągnęłam żeby zmarchy wyretuszować.:multi::evil_lol:

Ujjj, idę z pierdziochami na dwór bo mnnie zagazują!

Posted

Fotki autorstwa nieocenionej dbsst.:loveu:

Chwila skupienia przed przyjazdem Pana Młodego...:lol:

Triumfalny uśmiech :lol:;)

Całuski ze świadkową.:evil_lol: (jak kury)

Coś niebieskiego...

Posted

I oto jest!!!:loveu::loveu::loveu::lol:

Troszkę onieśmielony...

...ale całuska dał.:lol:

Ostatnie poprawki przed wyjściem, oj tu już byliśmy ostro zestresowani.:evil_lol:

[quote name='malawaszka']a to juz po retuszu czy jeszcze przed??? bo widziałam zmarszczkę :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:eviltong::evil_lol: To akurat debeściarce wyszło tak zaj..iście, że nawet zmarszczki zostawiłam.:lol:

Dobranoc pchły na noc!!!:lol: No miałam siedzieć pół godzinki a wyszło dwie...jak zwykle!:diabloti::evil_lol: