Czoko Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Złożyła Wam pierwszą kurtuazyjną wizytę inna dziewczyna przygarnięta prawie równoczesnie - 14 stycznia 2006 z warszawskiego Schroniska Na Paluchu i zamieszkała z 6-letnim kocurkiem przywiezionym 6 lat temu z wakacji z Puszczy Białowieskiej. Serdecznie pozdrawiają Choco&Mruczek Quote
Bodziulka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 całkiem ładna ta na cywilny :cool3: Quote
AśkaK Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Witaj Czoko, zapraszamy w nasze skromne wariackie progi!:lol::loveu: Bardzo nam miło poznać "równolatkę" Lusi. :loveu:;) Jak reklamy głoszą, żubr występuje w puszczy :evil_lol:, ale nie wiedziałam że kociaki też.:oops: Miał szczęście że go znaleźliście! Bodziulka, zrobiłam przelew do Asi.:p Bodziulka napisał(a):całkiem ładna ta na cywilny :cool3: :loveu:Mi też siem podobie!:evil_lol: Quote
Angel_ Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No no no :cool3: Kiecuchny pierwsza klasa :loveu: Quote
AśkaK Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Cześć aniłkowa!:loveu::lol:Jak tam po weekendziku i nocnych horrorach?:evil_lol: Quote
Angel_ Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ogółnie suuuuper :cool3: Gdyby się tylko nie rozchorowała :shake: Już dawno tak przeziebiona nie byłam cholipka :( I zamiast się grzac odrana znowu przy tym kompie siedze :shake: Zaraz ide powaznie troche sie wygrzac :razz: Quote
AśkaK Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Biedactwo.:glaszcze: To wygrzewaj się!:p A masz miód? I czosnek? I spiryt?:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 i jak TZtowi podroz minela?? i jak Ty znosisz samotnosc:cool3: Quote
Bodziulka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 a w BB jakąś ciekawostkę archeologiczną odkryli - jakieś napisy hebrajskie - może po to TZ tam jeździ :evil_lol: Quote
Paula Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Cześć Aśka :multi: Uczysz się? :razz: Quote
AśkaK Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 furciaczek napisał(a):i jak TZtowi podroz minela?? i jak Ty znosisz samotnosc:cool3: 1)dobrze.:p Wstał o 2.30, ja razem z nim (w zasadzie to jeszcze nie spałam), zapakowałam psiaki do auta, zapakowałam manele, zapakowałam TZta i pooojechali! Lusia ani razu nie żygnęła, sukces!:cool3: 2)źle.:oops::evil_lol:Nie znoszę być sama.:placz: Chociaż rybka jakaś żeby się w słoiku kręciła, albo chomik... A tu nawet mucha nie zabrzęczy!:roll: Bodziulka napisał(a):a w BB jakąś ciekawostkę archeologiczną odkryli - jakieś napisy hebrajskie - może po to TZ tam jeździ :evil_lol: Skad wiesz Bodziulka, na necie pisali? To bym TZtowi przesaa linka.:lol: paula_z napisał(a):Cześć Aśka :multi: Uczysz się? :razz: Bardzo smiesne!:eviltong::placz:Zakuwam i juz nic z tego wszystkiego nie pamietam!:placz:Zrobiłam se teraz przerwę. Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Przynajmniej mozesz sie w spokoju uczyc:) Ciesze sie ze szczesliwie dojechali:loveu: Quote
Bodziulka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 AśkaK napisał(a): Skad wiesz Bodziulka, na necie pisali? To bym TZtowi przesaa linka.:lol: ano na necie - ale nie pamiętam gdzie :oops: a jak chcesz chomika, to mam klatkę :evil_lol: Quote
Angel_ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A gdzie Ci TŻ psiaki zabiera? :> ja to jak wyjezdza chociaz z banda zosaje :loveu: Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Bodziulka napisał(a):ano na necie - ale nie pamiętam gdzie :oops: Babulka ze sklerozą!:evil_lol::eviltong: Bodziulka napisał(a):a jak chcesz chomika, to mam klatkę :evil_lol: Na szczęście rozłąka krótka, do jutra jakoś przeżyję!:lol:A ty Bodziulka czemu sobie chomisia nie kupisz?:evil_lol: aNiOlEcEk napisał(a):A gdzie Ci TŻ psiaki zabiera? :> A zabrał do Bielska, bo tam pracuje, siedzi teraz w biurze a nie lata w delegacje...no a psiaki mają ogródek i górki do hasania, więc lepiej im niż ze mną w W-wie. TYLKO MI GORZEJ!!!:placz::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 AśkaK napisał(a): Na szczęście rozłąka krótka, do jutra jakoś przeżyję!:lol:A ty Bodziulka czemu sobie chomisia nie kupisz?:evil_lol: ja wolę większe stworzonka, których się nie da rozgnieść nogą ;) Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 :evil_lol: Bosze, Bodziulka :lol:, jak to rozgnieść, przecież jak się ma chomisia to się wtedy na niego uważa! :evil_lol: A nie wyprowadza na spacerki jak pieska...:diabloti::evil_lol:;) Ty to tylko na boksie jesteś skazana, nic innego ci dać nie wolno!:shake::diabloti::lol: Quote
Bodziulka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 nasz chomik w nocy chodził po domu, a nad ranem wracał do klatki - którejś nocy mama szła po ciemku do łazienki... w drewniakach :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wytrzymasz te kilka dni bez piesow :) a tesknisz juz za baczkami rudasowymi:cool3::evil_lol: Quote
Paula Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Bodziulka napisał(a):a jak chcesz chomika, to mam klatkę :evil_lol: Szczurka, szczurka :multi: Aśka chce szczurka :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 a może fretke? :diabloti::evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Bodziulka napisał(a):nasz chomik w nocy chodził po domu, a nad ranem wracał do klatki - którejś nocy mama szła po ciemku do łazienki... w drewniakach :diabloti: :crazyeye::smhair2: Bodziulka, nawet nie pisz mi takich rzeczy!:placz:Jak można...małego, bezbronnego chomiczka...drewniakiem...:shake: Ale fakt, chomikole często kończą żywot tragicznie, mojej kuzynce schował się za szafę i już nie wyszedł.:roll: furciaczek napisał(a):a tesknisz juz za baczkami rudasowymi:cool3::evil_lol: Nie!:diabloti::lol: Ostatnio tak pierdział że nie dało się wytrzymać:evil_lol:, po tej nowej karmie chyba. paula_z napisał(a):Szczurka, szczurka :multi: Aśka chce szczurka :evil_lol: I co zdradzasz sekreta!:mad::lol: Pewnie że chcę szczurka! Ale na razie odpuszczam.:roll: No i szczuruś musiałby mieć prawdziwy apartamentowiec :cool3:, klatka dla chomika za mała!:eviltong: Quote
AśkaK Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 A w ogóle po co ja tu weszłam..? Aaaa! Żeby się wyżalić!:placz: JUTRO MAM EGZAMA!!!:placz:Z najgorszego przedmiotu na świecie!!! I im więcej kuję tym mniej wiem!:cry: Jestem załamana.:sad: Idę się zastrzelić...:wallbash: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 AśkaK napisał(a):A w ogóle po co ja tu weszłam..? Aaaa! Żeby się wyżalić!:placz: JUTRO MAM EGZAMA!!!:placz:Z najgorszego przedmiotu na świecie!!! I im więcej kuję tym mniej wiem!:cry: Jestem załamana.:sad: Idę się zastrzelić...:wallbash: Asika spokojnie, jak sie zastrzelisz to zdasz...a jak pojdziesz to moze sie uda:) Quote
Recommended Posts