Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

Złożyła Wam pierwszą kurtuazyjną wizytę inna dziewczyna przygarnięta prawie równoczesnie - 14 stycznia 2006 z warszawskiego Schroniska Na Paluchu i zamieszkała z 6-letnim kocurkiem przywiezionym 6 lat temu z wakacji z Puszczy Białowieskiej.
Serdecznie pozdrawiają Choco&Mruczek

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Czoko, zapraszamy w nasze skromne wariackie progi!:lol::loveu: Bardzo nam miło poznać "równolatkę" Lusi. :loveu:;)
Jak reklamy głoszą, żubr występuje w puszczy :evil_lol:, ale nie wiedziałam że kociaki też.:oops: Miał szczęście że go znaleźliście!

Bodziulka, zrobiłam przelew do Asi.:p

Bodziulka napisał(a):
całkiem ładna ta na cywilny :cool3:

:loveu:Mi też siem podobie!:evil_lol:

Posted

Ogółnie suuuuper :cool3:
Gdyby się tylko nie rozchorowała :shake: Już dawno tak przeziebiona nie byłam cholipka :(
I zamiast się grzac odrana znowu przy tym kompie siedze :shake:
Zaraz ide powaznie troche sie wygrzac :razz:

Posted

furciaczek napisał(a):
i jak TZtowi podroz minela?? i jak Ty znosisz samotnosc:cool3:

1)dobrze.:p Wstał o 2.30, ja razem z nim (w zasadzie to jeszcze nie spałam), zapakowałam psiaki do auta, zapakowałam manele, zapakowałam TZta i pooojechali! Lusia ani razu nie żygnęła, sukces!:cool3:

2)źle.:oops::evil_lol:Nie znoszę być sama.:placz: Chociaż rybka jakaś żeby się w słoiku kręciła, albo chomik... A tu nawet mucha nie zabrzęczy!:roll:

Bodziulka napisał(a):
a w BB jakąś ciekawostkę archeologiczną odkryli - jakieś napisy hebrajskie - może po to TZ tam jeździ :evil_lol:

Skad wiesz Bodziulka, na necie pisali? To bym TZtowi przesaa linka.:lol:

paula_z napisał(a):
Cześć Aśka :multi: Uczysz się? :razz:

Bardzo smiesne!:eviltong::placz:Zakuwam i juz nic z tego wszystkiego nie pamietam!:placz:Zrobiłam se teraz przerwę.

Posted

Bodziulka napisał(a):
ano na necie - ale nie pamiętam gdzie :oops:

Babulka ze sklerozą!:evil_lol::eviltong:

Bodziulka napisał(a):
a jak chcesz chomika, to mam klatkę :evil_lol:

Na szczęście rozłąka krótka, do jutra jakoś przeżyję!:lol:A ty Bodziulka czemu sobie chomisia nie kupisz?:evil_lol:

aNiOlEcEk napisał(a):
A gdzie Ci TŻ psiaki zabiera? :>

A zabrał do Bielska, bo tam pracuje, siedzi teraz w biurze a nie lata w delegacje...no a psiaki mają ogródek i górki do hasania, więc lepiej im niż ze mną w W-wie.
TYLKO MI GORZEJ!!!:placz::evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):

Na szczęście rozłąka krótka, do jutra jakoś przeżyję!:lol:A ty Bodziulka czemu sobie chomisia nie kupisz?:evil_lol:

ja wolę większe stworzonka, których się nie da rozgnieść nogą ;)

Posted

:evil_lol: Bosze, Bodziulka :lol:, jak to rozgnieść, przecież jak się ma chomisia to się wtedy na niego uważa! :evil_lol: A nie wyprowadza na spacerki jak pieska...:diabloti::evil_lol:;) Ty to tylko na boksie jesteś skazana, nic innego ci dać nie wolno!:shake::diabloti::lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
nasz chomik w nocy chodził po domu, a nad ranem wracał do klatki - którejś nocy mama szła po ciemku do łazienki... w drewniakach :diabloti:

:crazyeye::smhair2: Bodziulka, nawet nie pisz mi takich rzeczy!:placz:Jak można...małego, bezbronnego chomiczka...drewniakiem...:shake:
Ale fakt, chomikole często kończą żywot tragicznie, mojej kuzynce schował się za szafę i już nie wyszedł.:roll:

furciaczek napisał(a):
a tesknisz juz za baczkami rudasowymi:cool3::evil_lol:

Nie!:diabloti::lol:
Ostatnio tak pierdział że nie dało się wytrzymać:evil_lol:, po tej nowej karmie chyba.

paula_z napisał(a):
Szczurka, szczurka :multi: Aśka chce szczurka :evil_lol:

I co zdradzasz sekreta!:mad::lol:
Pewnie że chcę szczurka! Ale na razie odpuszczam.:roll:
No i szczuruś musiałby mieć prawdziwy apartamentowiec :cool3:, klatka dla chomika za mała!:eviltong:

Posted

A w ogóle po co ja tu weszłam..? Aaaa! Żeby się wyżalić!:placz:
JUTRO MAM EGZAMA!!!:placz:Z najgorszego przedmiotu na świecie!!!
I im więcej kuję tym mniej wiem!:cry:
Jestem załamana.:sad:
Idę się zastrzelić...:wallbash:

Posted

AśkaK napisał(a):
A w ogóle po co ja tu weszłam..? Aaaa! Żeby się wyżalić!:placz:
JUTRO MAM EGZAMA!!!:placz:Z najgorszego przedmiotu na świecie!!!
I im więcej kuję tym mniej wiem!:cry:
Jestem załamana.:sad:
Idę się zastrzelić...:wallbash:

Asika spokojnie, jak sie zastrzelisz to zdasz...a jak pojdziesz to moze sie uda:)