Bodziulka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Mięciutki będzie dopóki się go nie zadepcze :evil_lol: ;) ja bym wzięła taki z 2 zszyty i kawałek ściany jeszcze nim wyłożyła ;) Quote
AśkaK Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Oj Bodziulka!:evil_lol: :evil_lol: :lol: Ale mnie chodziło o to, że można zamówić dwa mniejsze kawałki np.takie po 1,20 m i wtedy jak się zszyje to dadzą 2,40 m!:p A Ty byś mi od razu ściany baraniną wykładała!:shake: :evil_lol: Wiecie co...strzeliłam na TZta focha że mi nic na Mikołajki nie kupił (a ja mu kupiłam!:obrazic: Tofifi! :lol: ) i zawinął się na pięcie i gdzieś wyszedł.:roll: No i teraz looknęłam przez okno i patrzę że wraca z jakąś torbą!:bigcool: :evil_lol: Ale jestem okropna co?!:oops: :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 heh ten dywanik jeś śliczny, chciałabym sie na takim połozyć... Quote
Bodziulka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 może ma dywan w tej torbie ;) :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dzień dobry/dobry wieczór Asieńko! :multi: Czy nawiedzil Cię już Mikołaj??? :cool3: Pozdrawiam całą ferajnę i życzę ślicznych prezentów! :lol: :multi: :lol: :multi: Quote
Alynkaaa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 zaraz spacQ ide wiec napisz co bylo w torbie a ja se jutro pzreczytam:) aaaaa...i jeszcze jedno jak ten dywan tak bedzie hmmmm"pachnial" jak skory baranofff to nie fajutko...bynajmniej mnie pzrez pierwszy tydzien odrzucalo....teraz jest troche lepiej ale to kwestaia przyzwyczajenia <no i wywietrzenia barankoooooof> aaaa za to Figa poprostu to uwielbiaa....najlepiej na skroce i porzed kominkiem <to wersja taka estetyczna..bo do wersji normalnej dochodzi jeszcze siepanie drewna na minimalne kawalki albo kosci a pozniej pancia szukaj tego w tych klakach barana....ehhhhh..kocham mojego lobuza no nie daje mi sie nudzic noo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: > dobranoc:***** Quote
AśkaK Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 No jestem już kochane moje :-D , cała wypachniona sobie teraz siedzę bo w torbie perfumki były.:loveu: I takie fikuśne pudełeczko na kobiece pierdułki typu waciki, koraliki lub kolczyki.:lol: Aniu, jakiego Ty mi tu sexi Mikołaja dałaś!!!:cool3: :evil_lol: Jak kręci tyłeczkiem!:cool3: Ach, jaka cisza w domu zapadła.:p TZ padł wymęczony przymusowym ganianiem po sklepach :evil_lol: , Rudy i Lusia padli z przejedzenia (na mikołajki pieski dostały worek psich ciasteczek :lol: ). A ja siedzę sobie i pachnę i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba.:p Kupujemy ten dwukawałkowy dywan, postanowione!:multi: :loveu: A co tam, może nawet śmierdzieć starym capem!:evil_lol: Spryskam perfumami tymi co dostałam i będzie gitara!:eviltong: Na dobranoc nocna seria. Amstafior.;) Ślepeczka spragnione ciasteczka.8-) Mój plastuś przyklejony do materaca dla schroniskowych psiaków - "Bo wszystko co nowe i na podłodze jest moje..!" "...i wara ci do tego!" "No chyba ze masz ciasteczko!":lol: Rudzio gadający, prosi o ciasteczko.:loveu: "Uh, beznadzieja, nie dała ciasteczka" Moje słoneczko.:loveu: :loveu: :loveu: Quote
AśkaK Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 A potem na kanapie... Zwisek.:loveu: Łapecka.:loveu: Zwisek dalej wisi. A tutaj to wyszedł okropnie! Jest i kjójewna!:loveu: Good night!!!:p PS.Jako zrobić ładny banerek..?:placz: Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='AśkaK'] PS.Jako zrobić ładny banerek..?:placz: śliczne fotki, ja takie sepiaste baardzo lubię...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a benerk jak można ładnie zrobić? trzeba się pobawić w programie graficznym...:) Quote
Bodziulka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Tym to można niegrzeczne dzieci straszyć :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Heeej!!! :p Wróciłam :eviltong: Śliczne foteczki :loveu: Hehehe prawie jak zombi :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nadawałby sie do horroru :diabloti: No i gratuluję zakupu dywanu/dywanów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Nooo, nareszcie Olcia z zaświatów powróciła!:evil_lol: ;) [quote name='Cerber']śliczne fotki, ja takie sepiaste baardzo lubię...:loveu: :loveu: Dziękujemy :loveu: , ja też lubię sepię, ale trzeba mieć dobre światło żeby ładnie cienie padały i wtedy fotki są super!A w domu przy lampie to takie sobie wychodzą, ale co tam, trochę urozmaicenia to zawsze jest.:lol: Zombi i księżniczka wtrynili wczoraj całą pakę ciastek, potem pół wieczoru turlali kule-smakule i dziś się z przejedzenia ledwo ruszają.:evil_lol: TZ z resztą też śpi, napchał się ciastem, potem obiadem :roll: (tak, tak, dobrze czytacie!:lol: U TZta taka właśnie jest kolejność - najpierw słodycze a potem obiadek!:evil_lol: ), przewrócił na łóżko i od godziny chrapie.:lol: :lol: :lol: A ja powinnam zakuwać do jutrzejszego egzama z gospodarki przestrzennej!:placz: :placz: :placz: A tak mi się nie chce!!!:placz: Ale chociaż ściągi muszę przeczytać ;) , więc za chwilę chyba się jakoś zmuszę i ruszę - najpierw z piesami na spacer, a potem do nauki. Ale najpierw foteczki!:p Jeszcze jedna z materaca. Moje kochane rude obrażalskie.:loveu: Śpię z pańcią.:p Czasem też śpię z pankiem pod pachą.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak się potem obudzę to wyglądam tak::evil_lol: :loveu: cdn... Quote
Alynkaaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 hej:) niiieee no focie swietne:):):) jak fajnie wyciagniete lapecki:):loveu: :loveu: :loveu: swietna fociaaa:) no i Rudy...poprostu booosko:):loveu: no nie moge na tym zdieciu tak cudownie wyszedl...:loveu: :loveu: :loveu: wyyyyglaskaj go odemnie i wyyycaluuuj w ten lepecek kochaniuti:) Quote
AśkaK Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 ...czyli jestem trochę zamroczony...:evil_lol: Ale i tak panka kocham.:p Dam mu buzi!:loveu: Wstawaj już panek! No zmykam na spacer, jak wrócę to wstawię Lusię.:p PS.Zamówiłam dziś dywan!!!:multi: :lol: Quote
Ola&Kora Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 AśkaK; napisał(a):Nooo, nareszcie Olcia z zaświatów powróciła!:evil_lol: ;) No nie, Asia już mnie wśród martwych widziała :grin: Ładnie to tak mnie uśmiercać jeszcze za życia? :mad: :evil_lol: :evil_lol: Wielka męska przyjaźń :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
AśkaK Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Alynkooo, pieseczki wymiziane dziś za wszystkie czasy, Twoje głaski też im oczywiście przekazałam i baldzo dziękują!:loveu: :p Wróciliśmy z 40 - min.spacerku, Rudy biegał za piłeczką a Lusia szalała z gumowym tygryskiem.:lol: Wybiegał się Rudasek, jak zwykle wieczorem - spacery po ciemku mają tą zaletę, że łatwo mogę Rudasa wybiegać - biorę patyk, robię wymach i Rudzio leeeci hen przed siebie, bo myśli że badyl poleciał.:evil_lol: I tak dopóki się nie kapnie, że oszukuję, zrobi ze 4 rundki w obie strony.:eviltong: Potem raz mu rzucam na zachętę tak żeby złapał i pomemłał sobie i znowu 4 oszukańce.:evil_lol: Wstrętna pańcia ze mnie!:diabloti: Quote
Alynkaaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='AśkaK']Alynkooo, pieseczki wymiziane dziś za wszystkie czasy, Twoje głaski też im oczywiście przekazałam i baldzo dziękują!:loveu: :p Wróciliśmy z 40 - min.spacerku, Rudy biegał za piłeczką a Lusia szalała z gumowym tygryskiem.:lol: Wybiegał się Rudasek, jak zwykle wieczorem - spacery po ciemku mają tą zaletę, że łatwo mogę Rudasa wybiegać - biorę patyk, robię wymach i Rudzio leeeci hen przed siebie, bo myśli że badyl poleciał.:evil_lol: I tak dopóki się nie kapnie, że oszukuję, zrobi ze 4 rundki w obie strony.:eviltong: Potem raz mu rzucam na zachętę tak żeby złapał i pomemłał sobie i znowu 4 oszukańce.:evil_lol: Wstrętna pańcia ze mnie!:diabloti: no to dobrze ze wymizialas piechunie:loveu: hehe no prosze jaka pancia spryciula:P...szkoda ze figa siena takie cos nie chce nabrac;/ja to musze z nia biega zeby sie wybiegala...albo gram z nia w pilke:)....uhhhh ale mam klimat wlasnie fifi poscila baczka;/ojjjj.....az szczypie w oczy:evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 :-D :-D :-D Otwieraj okno Alynkaaa!:evil_lol: Oj wiem coś o potajemnych pierdzioszkach :roll: :evil_lol: , Rudy teraz po lekach przystopował, ale kiedyś to potrafił na pół godziny nam atmosferkę zrobić.:lol: Rano mieliśmy w domu prawdziwą akcję ratowniczą! Na budkę, w której spała Lusia, spadły dwie wielkie gąbkowe płyty!:-o "Aaaa! Raaatuuunku!!!" Sytuacja była poważna!Lusia nie mogła wyjść i nie ruszała się! Tylko patrzyła tak błagalnie... ...ale Rudy zachował zimną krew. Pochylił się, wygiął, popatrzył z boku i... ...ruszył do akcji!:multi: :lol: "Dawaj Lusia, ja cię będę kierował, wyczołguj się powoli na wprost i trochę do góry." "No już ci się prawie udalo!" I tak oto Rudy uratował Lusię!:lol: Quote
AśkaK Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Dzieńdo - brrry!:p Brrry, bo zimno coś dzisiaj! Czy ktoś chciałby może zapytać jak poszedł mi egzamin z gospodarki?:cool3: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 czesc asia:) A JAK CI POSZEDL EGZAMIN Z GOSPODARKI??:cool3: akcja ratownicza w wykonaniu rudego the best:loveu: a Luska slodko wyszla wplajac o pomoc:evil_lol: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 heeej:) uuuu kurcze wiesz mam ptytanie JAK CI POSZLEEDL EGZAMIN Z GOSPODARKI???:cool3: :evil_lol: uuhhh asia mowi ci figa wczoraj poszczala baczk ale takie glosne i jak prutla sobie to patrzyla sie na swoj tylek jak by nie wierzyla ze to on/a tak glosno prrutla:evil_lol: :evil_lol: "lusia ....lusia zyjesz????luska noooo.....odezwij sieee" "uuuufff....zyjeee......." swietna akcja ratunkowa:) Quote
AśkaK Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='furciaczek']czesc asia:) A JAK CI POSZEDL EGZAMIN Z GOSPODARKI??:cool3: [quote name='Alynkaaa']heeej:smile:[quote name='Alynkaaa'] uuuu kurcze wiesz mam ptytanie JAK CI POSZLEEDL EGZAMIN Z GOSPODARKI???:cool3: :evil_lol: Cześć Laseczki!:lol: Och dziękuję, dziękuję :lol: , wiedziałam że na pewno będziecie bardzo ciekawe jak mi poszło!;) No więc jak myślicie, jak mogło mi pójść po całym wieczorze spędzonym na Dogo i wycinaniu ściąg do trzeciej w nocy..?:evil_lol: BEZNADZIEJNIE! :roll: :placz: Ale co tam!:eviltong: Mamy dziś ciepło i słoneczko, i byłam z pysiakami na 1,5 godz spacerku, i robiłam bo TZcik ciągle mnie oszukuje z tym oddaniem aparatu do naprawy i wczoraj znalazłam go na szafce w przedpokoju.:evil_lol:No to złapałam i nacykałam!:evil_lol: Przed spacerkiem -poranne ploteczki na kanapie. Trochę wyszły nieostre, ale jestem zadowolona bo jak żadko kiedy widać na tych fotkach usposobienie Lusi i te jej minki.:loveu: O! To jest dokładnie cała Lusia!:lol: :loveu: Wiem, wszystkie takie same ale nie umiałam jednej wybrać.:oops: :lol: Rudzio się wepchnął. Pysiunia.:p Quote
AśkaK Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 "Nie rób zdjęć tylko chodź już na ten spacer!" Plosęeeee...:loveu: No i spacerek. Zaspany Rudosław.:evil_lol: Nie wyspał się dziś biedaczek, bo do 3 łaziłam i gdy zaczynał chrapać, to łaskotałam go w pięty żeby TZta chrapaniem nie obudził. Drzewko.:p Drzewko zbeszczecone.:evil_lol: Rozgrzewka. A to była czarna wiewiórka chora na wsciekliznę.:diabloti: ;) :lol: Resztę fotek i filmiki wstawię jak już sobie te obejrzycie.:cool3: Quote
Dalmatynkaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Lusia jest cudowna, od zawsze kochałam wszystkie psy w typie charta. Rudy również cudowny ^^ Dobrana z nich parka ;) Quote
Recommended Posts