Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Bodziulka!:evil_lol: :evil_lol: :lol: Ale mnie chodziło o to, że można zamówić dwa mniejsze kawałki np.takie po 1,20 m i wtedy jak się zszyje to dadzą 2,40 m!:p A Ty byś mi od razu ściany baraniną wykładała!:shake: :evil_lol:

Wiecie co...strzeliłam na TZta focha że mi nic na Mikołajki nie kupił (a ja mu kupiłam!:obrazic: Tofifi! :lol: ) i zawinął się na pięcie i gdzieś wyszedł.:roll: No i teraz looknęłam przez okno i patrzę że wraca z jakąś torbą!:bigcool: :evil_lol:

Ale jestem okropna co?!:oops: :evil_lol:

Posted

zaraz spacQ ide wiec napisz co bylo w torbie a ja se jutro pzreczytam:)
aaaaa...i jeszcze jedno jak ten dywan tak bedzie hmmmm"pachnial" jak skory baranofff to nie fajutko...bynajmniej mnie pzrez pierwszy tydzien odrzucalo....teraz jest troche lepiej ale to kwestaia przyzwyczajenia <no i wywietrzenia barankoooooof>
aaaa za to Figa poprostu to uwielbiaa....najlepiej na skroce i porzed kominkiem <to wersja taka estetyczna..bo do wersji normalnej dochodzi jeszcze siepanie drewna na minimalne kawalki albo kosci a pozniej pancia szukaj tego w tych klakach barana....ehhhhh..kocham mojego lobuza no nie daje mi sie nudzic noo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: >
dobranoc:*****

Posted

No jestem już kochane moje :-D , cała wypachniona sobie teraz siedzę bo w torbie perfumki były.:loveu: I takie fikuśne pudełeczko na kobiece pierdułki typu waciki, koraliki lub kolczyki.:lol:

Aniu, jakiego Ty mi tu sexi Mikołaja dałaś!!!:cool3: :evil_lol: Jak kręci tyłeczkiem!:cool3:

Ach, jaka cisza w domu zapadła.:p TZ padł wymęczony przymusowym ganianiem po sklepach :evil_lol: , Rudy i Lusia padli z przejedzenia (na mikołajki pieski dostały worek psich ciasteczek :lol: ). A ja siedzę sobie i pachnę i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba.:p

Kupujemy ten dwukawałkowy dywan, postanowione!:multi: :loveu: A co tam, może nawet śmierdzieć starym capem!:evil_lol: Spryskam perfumami tymi co dostałam i będzie gitara!:eviltong:

Na dobranoc nocna seria.

Amstafior.;)

Ślepeczka spragnione ciasteczka.8-)

Mój plastuś przyklejony do materaca dla schroniskowych psiaków - "Bo wszystko co nowe i na podłodze jest moje..!"

"...i wara ci do tego!"

"No chyba ze masz ciasteczko!":lol:

Rudzio gadający, prosi o ciasteczko.:loveu:

"Uh, beznadzieja, nie dała ciasteczka"

Moje słoneczko.:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

A potem na kanapie...

Zwisek.:loveu:

Łapecka.:loveu:

Zwisek dalej wisi.

A tutaj to wyszedł okropnie!

Jest i kjójewna!:loveu:

Good night!!!:p

PS.Jako zrobić ładny banerek..?:placz:

Posted

[quote name='AśkaK']

PS.Jako zrobić ładny banerek..?:placz:

śliczne fotki, ja takie sepiaste baardzo lubię...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a benerk jak można ładnie zrobić? trzeba się pobawić w programie graficznym...:)

Posted

Heeej!!! :p
Wróciłam :eviltong: Śliczne foteczki :loveu:

Hehehe prawie jak zombi :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nadawałby sie do horroru :diabloti:

No i gratuluję zakupu dywanu/dywanów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nooo, nareszcie Olcia z zaświatów powróciła!:evil_lol: ;)

[quote name='Cerber']śliczne fotki, ja takie sepiaste baardzo lubię...:loveu: :loveu:
Dziękujemy :loveu: , ja też lubię sepię, ale trzeba mieć dobre światło żeby ładnie cienie padały i wtedy fotki są super!A w domu przy lampie to takie sobie wychodzą, ale co tam, trochę urozmaicenia to zawsze jest.:lol:

Zombi i księżniczka wtrynili wczoraj całą pakę ciastek, potem pół wieczoru turlali kule-smakule i dziś się z przejedzenia ledwo ruszają.:evil_lol: TZ z resztą też śpi, napchał się ciastem, potem obiadem :roll: (tak, tak, dobrze czytacie!:lol: U TZta taka właśnie jest kolejność - najpierw słodycze a potem obiadek!:evil_lol: ), przewrócił na łóżko i od godziny chrapie.:lol: :lol: :lol:
A ja powinnam zakuwać do jutrzejszego egzama z gospodarki przestrzennej!:placz: :placz: :placz: A tak mi się nie chce!!!:placz: Ale chociaż ściągi muszę przeczytać ;) , więc za chwilę chyba się jakoś zmuszę i ruszę - najpierw z piesami na spacer, a potem do nauki.

Ale najpierw foteczki!:p
Jeszcze jedna z materaca. Moje kochane rude obrażalskie.:loveu:

Śpię z pańcią.:p

Czasem też śpię z pankiem pod pachą.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jak się potem obudzę to wyglądam tak::evil_lol: :loveu:

cdn...

Posted

hej:)
niiieee no focie swietne:):):)

jak fajnie wyciagniete lapecki:):loveu: :loveu: :loveu:
swietna fociaaa:)

no i Rudy...poprostu booosko:):loveu:
no nie moge na tym zdieciu tak cudownie wyszedl...:loveu: :loveu: :loveu:
wyyyyglaskaj go odemnie i wyyycaluuuj w ten lepecek kochaniuti:)

Posted

...czyli jestem trochę zamroczony...:evil_lol:

Ale i tak panka kocham.:p Dam mu buzi!:loveu:

Wstawaj już panek!

No zmykam na spacer, jak wrócę to wstawię Lusię.:p

PS.Zamówiłam dziś dywan!!!:multi: :lol:

Posted

AśkaK; napisał(a):
Nooo, nareszcie Olcia z zaświatów powróciła!:evil_lol: ;)

No nie, Asia już mnie wśród martwych widziała :grin: Ładnie to tak mnie uśmiercać jeszcze za życia? :mad: :evil_lol: :evil_lol:

Wielka męska przyjaźń :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Alynkooo, pieseczki wymiziane dziś za wszystkie czasy, Twoje głaski też im oczywiście przekazałam i baldzo dziękują!:loveu: :p
Wróciliśmy z 40 - min.spacerku, Rudy biegał za piłeczką a Lusia szalała z gumowym tygryskiem.:lol:
Wybiegał się Rudasek, jak zwykle wieczorem - spacery po ciemku mają tą zaletę, że łatwo mogę Rudasa wybiegać - biorę patyk, robię wymach i Rudzio leeeci hen przed siebie, bo myśli że badyl poleciał.:evil_lol: I tak dopóki się nie kapnie, że oszukuję, zrobi ze 4 rundki w obie strony.:eviltong: Potem raz mu rzucam na zachętę tak żeby złapał i pomemłał sobie i znowu 4 oszukańce.:evil_lol: Wstrętna pańcia ze mnie!:diabloti:

Posted

[quote name='AśkaK']Alynkooo, pieseczki wymiziane dziś za wszystkie czasy, Twoje głaski też im oczywiście przekazałam i baldzo dziękują!:loveu: :p
Wróciliśmy z 40 - min.spacerku, Rudy biegał za piłeczką a Lusia szalała z gumowym tygryskiem.:lol:
Wybiegał się Rudasek, jak zwykle wieczorem - spacery po ciemku mają tą zaletę, że łatwo mogę Rudasa wybiegać - biorę patyk, robię wymach i Rudzio leeeci hen przed siebie, bo myśli że badyl poleciał.:evil_lol: I tak dopóki się nie kapnie, że oszukuję, zrobi ze 4 rundki w obie strony.:eviltong: Potem raz mu rzucam na zachętę tak żeby złapał i pomemłał sobie i znowu 4 oszukańce.:evil_lol: Wstrętna pańcia ze mnie!:diabloti:
no to dobrze ze wymizialas piechunie:loveu:

hehe no prosze jaka pancia spryciula:P...szkoda ze figa siena takie cos nie chce nabrac;/ja to musze z nia biega zeby sie wybiegala...albo gram z nia w pilke:)....uhhhh ale mam klimat wlasnie fifi poscila baczka;/ojjjj.....az szczypie w oczy:evil_lol:

Posted

:-D :-D :-D Otwieraj okno Alynkaaa!:evil_lol: Oj wiem coś o potajemnych pierdzioszkach :roll: :evil_lol: , Rudy teraz po lekach przystopował, ale kiedyś to potrafił na pół godziny nam atmosferkę zrobić.:lol:

Rano mieliśmy w domu prawdziwą akcję ratowniczą! Na budkę, w której spała Lusia, spadły dwie wielkie gąbkowe płyty!:-o
"Aaaa! Raaatuuunku!!!"

Sytuacja była poważna!Lusia nie mogła wyjść i nie ruszała się!

Tylko patrzyła tak błagalnie...

...ale Rudy zachował zimną krew. Pochylił się, wygiął, popatrzył z boku i...

...ruszył do akcji!:multi: :lol: "Dawaj Lusia, ja cię będę kierował, wyczołguj się powoli na wprost i trochę do góry."

"No już ci się prawie udalo!"

I tak oto Rudy uratował Lusię!:lol:

Posted

heeej:)
uuuu kurcze wiesz mam ptytanie JAK CI POSZLEEDL EGZAMIN Z GOSPODARKI???:cool3: :evil_lol:

uuhhh asia mowi ci figa wczoraj poszczala baczk ale takie glosne i jak prutla sobie to patrzyla sie na swoj tylek jak by nie wierzyla ze to on/a tak glosno prrutla:evil_lol: :evil_lol:

"lusia ....lusia zyjesz????luska noooo.....odezwij sieee"

"uuuufff....zyjeee......."

swietna akcja ratunkowa:)

Posted

[quote name='furciaczek']czesc asia:)

A JAK CI POSZEDL EGZAMIN Z GOSPODARKI??:cool3:

[quote name='Alynkaaa']heeej:smile:[quote name='Alynkaaa']
uuuu kurcze wiesz mam ptytanie JAK CI POSZLEEDL EGZAMIN Z GOSPODARKI???:cool3: :evil_lol:

Cześć Laseczki!:lol: Och dziękuję, dziękuję :lol: , wiedziałam że na pewno będziecie bardzo ciekawe jak mi poszło!;) No więc jak myślicie, jak mogło mi pójść po całym wieczorze spędzonym na Dogo i wycinaniu ściąg do trzeciej w nocy..?:evil_lol: BEZNADZIEJNIE! :roll: :placz:
Ale co tam!:eviltong: Mamy dziś ciepło i słoneczko, i byłam z pysiakami na 1,5 godz spacerku, i robiłam bo TZcik ciągle mnie oszukuje z tym oddaniem aparatu do naprawy i wczoraj znalazłam go na szafce w przedpokoju.:evil_lol:No to złapałam i nacykałam!:evil_lol:

Przed spacerkiem -poranne ploteczki na kanapie. Trochę wyszły nieostre, ale jestem zadowolona bo jak żadko kiedy widać na tych fotkach usposobienie Lusi i te jej minki.:loveu:

O! To jest dokładnie cała Lusia!:lol: :loveu:

Wiem, wszystkie takie same ale nie umiałam jednej wybrać.:oops: :lol:

Rudzio się wepchnął.

Pysiunia.:p

Posted

"Nie rób zdjęć tylko chodź już na ten spacer!"

Plosęeeee...:loveu:

No i spacerek.

Zaspany Rudosław.:evil_lol:

Nie wyspał się dziś biedaczek, bo do 3 łaziłam i gdy zaczynał chrapać, to łaskotałam go w pięty żeby TZta chrapaniem nie obudził.

Drzewko.:p

Drzewko zbeszczecone.:evil_lol:

Rozgrzewka.

A to była czarna wiewiórka chora na wsciekliznę.:diabloti: ;) :lol:

Resztę fotek i filmiki wstawię jak już sobie te obejrzycie.:cool3: