AśkaK Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Hello kochane dziewczyny !!!:loveu: Już się poprawiam, już jestem, to wszystko przez Bodziulkę i jej puzzle! :evil_lol: Od trzech dni układam i jeszcze nawet połowy nie mam!Takie są wielkie!:crazyeye: Bodziusia, trzeba było mi te mniejsze wcisnąć!:evil_lol: Oj, a na poważnie to mam tyle do roboty że nie wiem w co ręce włożyć.:roll: Jakoś wyrabiam, ale na Dogo już mam malutko czasu, nawet do Was ostatnio nie mam kiedy zaglądać.:placz: Odwiedzam tylko wątki psiaków w potrzebie... Ale dzisiaj nadrobię zaległości!:p Usia, a Ty mieszkasz w W-wie???!:multi: Czemu ja wcześniej nie wiedziałam, jakoś mi to umknęło!:oops: No tak, pisałaś przecież że jakbyśmy do Oli i Cerbera jechali, to Ty z nami.:evil_lol: A jaka dzielnica? Brr, plucha na dworze straszna, w Wawce pada dziś i wieje, brr!:( Bardzo się cieszę że fotecki się podobały i może choć ciutkę Was cioteczki ogrzały!:loveu: Teraz już tylko piesiaki będą, czy chcecie czy nie!:lol: Najaktualniejsze fafle::loveu: :lol: I filmik ten co nie umiałam wstawić, ze spaceru.:p http://www.youtube.com/watch?v=Y2IOdPmUU0c Rudzio jak zobaczył,że spadł pierwszy śnieg, to nabrał świątecznego nastroju i zaprzyjaźnił się z choinką.:lol: :evil_lol: "No co tak patrzysz..?:roll: " Rudy:"O! Jak miło tak koło choineczki sobie poleżeć!" Lusia (z niesmakiem):"Rudy, no co ty, przecież świąt jeszcze nie ma!":evil_lol: Lusia:"No wyłaź z tamtąd! Nie chowaj się!:lol: " Rudy:"Eee...co ty tam wiesz! Daj mi spokój!Ja tu poczekam sobie na święta!":evil_lol: "Wiem lepiej od was, święta już niedługo!" "Dżingle bens, dżingle bens..!!!":evil_lol: Quote
AśkaK Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 "Hmm...ale jak się tak mocniej zastanowić...może tych świąt nie będzie jednak?!:smhair2: " "No i popadłem przez was w depresję.":oops: Rudzio zasmucony, że święta tak szybko nie nadejdą jak się spodziewał:evil_lol: i nie dostanie na razie mikołajka, opuścił choinkę i budkę.:oops: :evil_lol: "O, tu się do rożku przytulę. Cóż to życie warte! Nic!" Ale porcyjka papu poprawiła Rudziowi chumor. Cielak leży objedzony.:evil_lol: :loveu: Luśka rozpieszczana.:p A to na dowód, że układam puzzle!:eviltong: :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 "Wiem lepiej od was, święta już niedługo!" "Dżingle bens, dżingle bens..!!!":evil_lol: no bosko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sie usmialam jak to czytalam:) normalnie stesknilam sie za tymi fafluncami:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale jak dobrze ze juz sa...... super historja swiateczna:) yyyyhyyy pefno to do zdiecia tylko tak wyjelas:eviltong: bo ja tam nie widze zeby cos ulozone bylo:eviltong: :eviltong: :eviltong: a normalneijakby nie podpisne bylo pomyslalmbym ze fanka znaczkow pocztowych jestes:):evil_lol: Fajnie ze wrocilas:):multi: :multi: :multi: Quote
Bodziulka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 :evil_lol: Asia - ja te puzzle układałam cały rok ;) zaczęłam wieczorem 31.12 a skończylam koło 5 rano 1.1 następnego roku :lol: Quote
Alynkaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Bodziulka napisał(a)::evil_lol: Asia - ja te puzzle układałam cały rok ;) zaczęłam wieczorem 31.12 a skończylam koło 5 rano 1.1 następnego roku :lol: o prosze jak wytrwala w ukladaniu znaczkow pocztowych:evil_lol: :)a co te znaczki pzredstawiaja???:) Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ojej spoźniłam sie na nowe foteczki, ehhhh ale one są słodkie, szczególnie, te gdzie Rudy siedzi w budzie i Luśka na rączkach pana... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AśkaK Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Alynkaaa;2397320[/COLOR"> [COLOR=red">[COLOR=#000000] yyyyhyyy pefno to do zdiecia tylko tak wyjelas:eviltong: bo ja tam nie widze zeby cos ulozone bylo:eviltong: :eviltong: :eviltong: a normalneijakby nie podpisne bylo pomyslalmbym ze fanka znaczkow pocztowych jestes:):evil_lol: Fajnie ze wrocilas:):multi: :multi: :multi: O ty małpko!:evil_lol: No to teraz fotka na dowód, że jednak coś ułożyłam::p (Wiem, wiem, tylko połowa...ale one wszystkie są prawie identyczne i godzinę trwa, zanim dwa puzzle do siebie dopasuję.:lol: ) A znaczki to i owszem, kiedyś zbierałam.:eviltong: Mam gdzieś na szafie z 5 zakurzonych albumów. Najbardziej lubiłam te z pieskami i z konikami, choć ojciec na mnie krzyczał że kasę bez sensu wydaję, bo te akurat są najmniej warte i z czasem wcale ich wartość nie wzrośnie.:roll: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Asia, ale Ty to "systematycznie" układasz :crazyeye: ja to zawsze całość na raz, a nie warstwami od dołu do góry :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Oj, coś ta choineczka jakaś taka wybrakowana jest... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rudy: "Oszukali mnie, badna złodziei, decydentów", "No przecież to śmiech na sali jest", "ja bym ich wszystkich w piździet" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O w mordencję!!!! :crazyeye: Asiu, nie gniewaj się na mnie, ale jak tak spojrzałam na tą fotkę to mi się pewien kawał przypomniał... Dlaczego blondynka cieszy się gdy ułoży puzzle składające się z 45 części w trzy miesiące? Bo na pudełku jest napisane "od dwóch do pięciu lat" .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ach, no i o filmiku zapomniałam :p Jest fantastyczny :loveu: :loveu: :loveu: Lusia to normalnie jak mniejsze wydanie Kory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko że moja to by na Rudzielca papę darła za to że jej zabaweczkę zabrał :eviltong: Quote
AśkaK Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Ola&Kora napisał(a): Asiu, nie gniewaj się na mnie, ale jak tak spojrzałam na tą fotkę to mi się pewien kawał przypomniał... Dlaczego blondynka cieszy się gdy ułoży puzzle składające się z 45 części w trzy miesiące? Bo na pudełku jest napisane "od dwóch do pięciu lat" .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool2: Hahaha, dobre Ola!!!:lol: No co Ty, gdzież bym ja się obraziła, ja chcem wiecej takich kawałów!:multi: :D Bodziulka napisał(a):Asia, ale Ty to "systematycznie" układasz :crazyeye: ja to zawsze całość na raz, a nie warstwami od dołu do góry :evil_lol: Bodziusia, ja tak z przymusu, bo mam mało miejsca na stole.:roll: :evil_lol: No i jak próbowałam wszystko na raz składać, to mi puzzle spadały i Lusia oczywiście łapała je w ząbi (chciała mi pomagać!;) :lol: ). Ola&Kora napisał(a):tylko że moja to by na Rudzielca papę darła za to że jej zabaweczkę zabrał :eviltong: I słusznie, słusznie!:evil_lol: Lusia też czasem na Rudasa szczeknie, ale raczej woli mu na łeb skakać i burczeć i szczypać za brodę, żeby zabaweczkę oddał.:lol: Quote
Usia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ola nie komentuje bo zaduzo tego foty superasne a te z puzzlami :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja sobie kupiłam za twoim przykładem tez tylko ze konika ale mam tylko 500 sztuk dam rade napewno tylko kiedy jak ciagle dogo mi w głowie ;) Czy ja tez bede tak wygladac ??? Quote
Cerber Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Rudas jest knypek :evil_lol: , ma 53 cm, waży 23 kg. Baniaczek z wodą to by na sankach pociągnął, ale mnie to już chyba nie da rady.:lol: ehhhh skopiowałam to z galerii Oli. Jak to możliwe, że Rudas jest taki mały?????? to jakiej wys. jest Luśka, bo ona wygląda na mniejsza od niego... Quote
AśkaK Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Nooo Lusia jest mniejsza i to o 15 kg i 16 cm.:p Waży teraz ok 7 kg i mierzy 37 cm w kłebie. Długie ma łapiny, więc jest wysoka jak na swoją przepiórczą wagę.:lol: Moja modelka.:loveu: Usia, dziękuję bardzo za komplemencik!:p O, odzyskałaś swój nick!:multi: :lol: A puzzle to naprawde świetny pomysł na zimne jesienne wieczory.O ile się nie siedzi na dogo.:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Kurczę, Asia, a myślałam, że już udało mi się siedzieć dłużej (najpóźniej) na dogo niż ty... a ty jeszcze weszłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciebie to chyba nikt nie pobije :eviltong: Quote
AśkaK Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 :evil_lol: No siedzę Oleńko, siedzę jeszcze!:lol: Rozklejam bezdomne szczeniorki po necie. Widziałyście dziś "Blair witch project"?Ja tylko kawalątek, bo TZ się uczy i kazał mi wyłączyć.:roll: Ale potem znowu na chwilę właczyłam i trafiłam akurat na tą scenę, jak ona jest już sama i widać tylko jej jedno oko w kamerze i dziurki od nosa :evil_lol: i żegna się z rodzicami i mówi, że boi się zamknąć oczy ale boi się też patrzeć. Brrr! Nie musiałam oglądać całego filmu, i tak dziś nie zasnę!:smhair2: Na dobranoc focia z rana :loveu: (ja muszę wstawać, a oni sobie chrapią :diabloti: ) Quote
Cerber Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 AśkaK napisał(a):Nooo Lusia jest mniejsza i to o 15 kg i 16 cm.:p Waży teraz ok 7 kg i mierzy 37 cm w kłebie. Długie ma łapiny, więc jest wysoka jak na swoją przepiórczą wagę.:lol: Moja modelka.:loveu: yciu bym nie powiedziała, ze Luśka i Rudy są ,,tak'' niscy... Quote
Cerber Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ola&Kora napisał(a):Kurczę, Asia, a myślałam, że już udało mi się siedzieć dłużej (najpóźniej) na dogo niż ty... a ty jeszcze weszłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciebie to chyba nikt nie pobije :eviltong: hehehe rzeczywiście Ola, z Asią nie ma kto się równać :eviltong: ja bym tak codziennie nie potrafiła do 2-3 siedzieć (w sensie nie spać) Quote
Ola&Kora Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Nom, ja też widziałam ten horror i mnie się podobał, a poza tym to był pierwszy horror, który obejrzałam w nocy (nie liczącCube ale dla mnie to było dno) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hehe i wy tak we czwórkę w jednym wyrku? :eviltong: :eviltong: :eviltong: P.S. Łdaną masz pościel :P Co to jest? Koniki? Pieski? Quote
AśkaK Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Cerber napisał(a):yciu bym nie powiedziała, ze Luśka i Rudy są ,,tak'' niscy... No, maluchy są z nich straszne!:lol: Rudzio jeszcze jakoś tężyzną mały wzrost nadrabia, ale Lusia to chucherko - dmuchnąć to poleci!:evil_lol: :loveu: Tylko na fotkach wychodzą takie duże, zwłaszcza Luśka wydaje się dużo większa. A dzisiaj pannica zwaliła kloca na dywan!:roll: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba wzięła przykład ze szczeniaczków, które bywają u nas tymczasowo. Pomyślała pewnie "Hmm...jak zrobię to się nie kapną! Przecież często jest jakaś kupa na dywanie.:evil_lol: ". Z Rudego się śmiejemy, że kiedyś musiał w kuchni pracować, na zmywaku!:evil_lol: :lol: Czyszczenie talerzy to jego specjalność.:evil_lol: Olu, ta pościel to moja ulubiona, w koniki.:loveu: I koc też mamy w koniki.:lol: W ogóle połowa moich rzeczy gdy jeszcze mieszkałam z mamą była w koniki.:evil_lol: A śpimy zwykle we trójkę - ja, TZ i Lusia. Rudy co prawda też by chciał się wtrynić, ale strasznie kopie przez sen.:lol: Co by Wam tu dzisiaj zapodać...O, już wiem! Rudzio po "głupim jasiu", tego dnia kiedy jechaliśmy na ostry dyżur po wypadku z patykiem. Moja sierotka.:loveu: :loveu: :loveu: "Utrzymam głowę w górze, utrzymam..." "Ooooj":oops: :evil_lol: Przygnieciony fafel.:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ale cudaśny fafulec :loveu: :loveu: :loveu: Ale ci powiem jeszcze Asiu, że Rudzio to na fociach wygląda na takiego prawdziwego lenia, ale na filmiku zachowuje się jak na środkach pobudzających :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ma tyle energii że szok :p Quote
AśkaK Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Wiesz Olcia, bo on na fotkach tak tylko udaje, żeby wszyscy na dogo myśleli że to taki grzeczny aniołek.:eviltong: :evil_lol: I jak robię mu zdjęcie, to natychmiast przerywa to co robił, albo się odwraca, albo kładzie...:roll: (Nie lubi zdjęć gagatek.:diabloti: :lol: ) Ale normalnie to on jest mały wariat!:lol: Tylko w domu filmiki wychodzą bardzo ciemne, a na spacerze trudno mi się filmuje i jednocześnie rzuca patyki. Zaraz poszperam w archiwach to jakieś lepsze wstawię.:cool3: cd.zaspańca: Troszkę poleżał, a później coś sobie wymyślił że musi wstać i stać.:roll: :lol: Taki był Rudasek słodziutko rozmemłany:evil_lol: , usiadłam na podłodze i tuliłam go ile wlezie korzystając z okazji.:evil_lol: :loveu: Najnieszczęśliwszy pies na świecie.:placz: Ale doopinka osłabła i gdy stanie zmęczyło Rudaska, klapnął mi na kolana.:evil_lol: Najpierw jeszcze dzielnie walczył i zrobił sobie ze mnie podpórkę.:lol: Ale nózki coraz bardziej się chwiały... ...i wreszcie Rudy oklapł.:evil_lol: "O matko, po co ja tyle piłem!" "Zgaście to światło!":lol: I wreszcie przebudzenie. Mój dzióbdziulek.:loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 AśkaK napisał(a): "O matko, po co ja tyle piłem!" "Zgaście to światło!":lol: żeby z takiego porządnego psa zrobić alkoholika :shake: :mad: :evil_lol: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Asia, co ja będę się rozpisywać - BOMBA!!! :loveu: :loveu: :loveu: Fotki są świetne :multi: I wiem, to znaczy Kora wie, co Rudzio przeżywał - ona też już kilka razy głupiego jasia dostała. Zachowywała się identycznie :eviltong: Najpierw spanko, potem stójka a na końcu na kolana pańci :eviltong: Quote
Recommended Posts