Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cholibka szkoda, że te zawody są przesunięte, bo nie wiem czy mi się uda dotrzec do Łodzi w piątek.
I ciekawe jak to jest daleko od terenu wystawy, bo ja tam w sobotę agilituję :) to bym podskoczyła do Was, ale nic nie kumam z tego programu....miały być dwa dni, a teraz jak rozumiem jest jeden?? I w ogóle kto to widział , żeby zawody robić w piątek??? [sic!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ]

Posted

[quote name='MonikaSz']16 września podobno mają być zawody obedience (wszystkie klasy, sędzia nieznany, teren wystawy), ale organizowane przez oddział łódzki ZKWP, a nie przez Klub Boksera. Więcej na psach sportowych: http://www.psysportowe.pl/forum/index.php?showtopic=374&st=40
Najlepiej zadzwonić do oddziału, ale dla mnie taki obieg informacji o zawodach jest żenujący :shake:
Wie ktoś coś o tych zawodach? Forum psysportowe nie działa, ja wysłałam zgłoszenie na adres łódzkiego oddziału, odzewu żadnego, w sumie nie wiem, czy jestem zgłoszona, czy nie... :roll:

Posted

Zrobiło się małe zamieszanie ... Klub Boksera organizuje zawody obedience w Łodzi jednak 15.X. (i tu info się zgadza), natomiast pierwotnie obedience miało być 16.IX. Ostatecznie zawody są podczas wystawy, ale organizowane przez ZKWP Łódź :roll: Wydaje mi zię, że Flaire chodziło o te najbliższe ...
Tak czy inaczej w tym wątku pojawiły się informacje o 2 terminach zawodów :p

P.S. Szczerze mówiąc - pomimo "małego" zamieszania cieszy, że pojawia się coraz więcej terminów zawodów obedience, że nie wspomnę o zielonogórskich zawodach, które także będą się odbywały w ten weekend. Także każdy znajdzie coś dla siebie.

Posted

MonikaSz napisał(a):
Zrobiło się małe zamieszanie ... Klub Boksera organizuje zawody obedience w Łodzi jednak 15.X. (i tu info się zgadza), natomiast pierwotnie obedience miało być 16.IX. Ostatecznie zawody są podczas wystawy, ale organizowane przez ZKWP Łódź :roll: Wydaje mi zię, że Flaire chodziło o te najbliższe ...
Dokładnie tak - chodziło o te zawdoy 16. IX. No i zawody się rzeczywiście odbyły, nawet z udziałem polskiej czołówki. :lol: Pomimo totalnego braku jakiegokolwiek wiarygodnego ogłoszenia, stawiło się kilka naście osób, w tym my. :-)

Posted

Basia i V napisał(a):
Teraz dla odmiany wiadomo kiedy i gdzie zawody klubu sie odbeda, ale nie wiadomo, jaka bedzie obsada sedziowska.

Bo jak wszystko byłoby wiadomo z góry, to byłoby nudno! ;-)

Ja muszę powiedzieć, że te łodzkie zawody w zeszły weekend były dla mnie ciekawe - do ostatniej chwili nie byłam pewna, czy w ogóle takie zawody będą, nie miałam żadnego kontaktu z nikim, ktoby sie podawał za organizatora. Zgłoszenie wysłałam na adres łódzkiego oddziału, potwierdzenia żadnego nie dostałam... Na szczęście i tak jechałam do Łodzi na zawody agility, więc w sumie jeśliby się okazało, że obedience nie ma, to dla mnie rybka... ;-)

• 4 weeks later...
Posted

15 X 2006 w samej zeróweczce było 28 psów:lol:

i choć było zimno nam przynajmniej i naszej grupie humor dopisywał a nasze psy coć nowicjusze nieźle wypadły:multi: :multi: :multi:

wkrótcy powstawiam fotki;)

Posted

tulasy napisał(a):
A także na wyniki z 15.10.2006 r.. Może ktoś oprócz Ani i Ariska coś więcej też napisze.

WIĘC JUŻ MAM I WKLEJAM

te fotki przedstawiają nie tylko MALOWNICZĄ SFORĘ z KAMIRONU lecz i inych nie znanych mi bliżej uczestników zawodów
" class="ipsImage" alt=""> Madzia z Maszką i Ariskiem" class="ipsImage" alt=""> Indiana" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> p. Kamila z Kosmosem" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Malownicza Sfora" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">

Posted

Buba - 3 miejsce" class="ipsImage" alt=""> Dogoterapeuci" class="ipsImage" alt=""> śliczna Aila też nieźle wypadła" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Indiana" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">

Posted

ROZDANIE NAGRÓD
" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">

Posted

Tak wyglądał ring - na ringu słabo widoczni Aris i Madzia

" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> http://www2.dogomania.pl/forum/" class="ipsImage" alt="">

Maszka która szła jako pierwsza z Madzią i Ariskiem

" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">