Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kędziorek nadal na ulicy ;//
Dzis po raz pierwszy zadzwonil tel w sprawie biedulka. Pan mial przekazac namiar do mnie jakies Pani z Falenicy. Tylko mam nadzieje ze bedzie bardziej konkretna niz owy Pan. Ja czekam i mam nadzieje ze wszystko dobrze sie za konczy :)

Posted

Kurcze, gdyby nie to, że mam problem finansowy obecnie, wzięłabym go chociaż na DT. Z drugiej strony musiałby się tłuc aż do Wrocławia. Popytam wśród znajomych, może ktoś szuka pieska.

Widać, że śliczny pies z niego będzie.

Posted

No ze zwrotem kosztów na pewno byłoby łatwiej.

Tylko teraz tak, w domu mam na stanie jeszcze bokserkę i kota. Nie mam możliwości odseparowania kota w razie czego.
Nie chcę się przez to znaleźć w sytuacji, kiedy będę zmuszona na gwałt oddać Kędziorka, bo będzie chciał upolować Rudego.
Michę, spanko, szaleństwa i miłość własną oraz rudą mogę zaoferować najwcześniej pod koniec marca, początek kwietnia.

Posted

Byłoby świetnie :) W DT możnaby go uprać, wyczesać - odstawiony szybciej znalazłby dom, bo to naprawdę ładny psiak. A na takiego rasowego łatwiej jest zebrać deklaracje, tym bardziej, że tylko na weta i karmę.
Na kota zawsze się jakoś da wcześniej sprawdzić :)

Zobaczymy, co na to dziewczyny z Celestynowa.

Posted

oj bylo by swietnie. Na koty nie mam pojecia jak reaguje. Ogolnie jest bardzo przyjazny i towarzyski. Szkoda ze nic wiecej nie moge o nim powiedziec bylo by napewno prosciej.
Wydaje mi sie ze moze miec 4-6 lat. Nie jest staruszkiem a napewno tak sie nie zachowuje.
Nie wiem jak z sucha karma bo odemnie je gotowane i cieple. Niestety finansowo nie moge pomoc jako ze jestem bezrobotna i kiepsko z pieniazkami. ale napewno cos do jedzenia moglabym zakupic.

Posted

Słuchajcie, mam takie dwa psy: http://www.dogomania.pl/threads/198051 od dawna błąkające się po Ługach. Teraz wreszcie zaczęły koczować w jednym miejscu. Jeden z nich miał wypadek, kuleje. Potrzebuję pomocy w łapance :oops: Boksio jest już na tyle ufny, że daje się głaskać, z kundelkiem jest gorzej. Na razie trafiłyby do Jeziórka, a potem kombinowałabym lepsze miejsca. Czy ktoś mógłby pomóc? Te psiaki już tak długo czekają na pomoc, a jak mieszkańcy osiedla się wkurzą i wezwą hycla, to psy przepadną :-(

Posted

Dzieczyny ja muszę z przykrością napisać, że nie wezmę psiaka na DT. Wczoraj rozmawiałam z TŻ-em i przypomniał mi, że w kwietniu mamy wyjazdy szkoleniowe naszej firmy. Całkiem o tym zapomniałam :/
Postaram się natomiast, żeby ktoś ze znajomych go przygarnął. Tak mi szkoda, bo psiak jest genialny, tylko go do pralki ;), pod nóż kudełki i były by z niego kawał przystojniaka.

Jeszcze jest opcja, że może tato TŻ-a by go wziął na DS, ale to trzebaby wpierw faceta do weta zabrać. Psiak mieszkał by pod Zamościem w domku z ogródkiem w towarzystwie swojej mini wersji.

Posted

ale bylo by swietnie :)
Kędziorek coraz bardziej przejawia chec zabawy w moimi psami - podgryza, lize, biega jak szalony :) Wydaje mi sie ze bylby dobrym kompanem do zabaw i towarzystwa :)

Posted

Własnie cisza ja juz trace nadzieje ;/
rita60 gdyby byl na podworku to by bylo pol biedy ciepla buda ,sloma , miska z jedzonkiem. Chlopka jest bardzo czujny i wydaje mi sie ze podworkowe zycie nie jest mu obce. Szkoda zeby zyl na ulicy.