terierfanka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 czyjaś sygnatura mnie tu przywiodła... kurczę, fajny psiak z niego Quote
Zohara Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Kędziorek nadal na ulicy ;// Dzis po raz pierwszy zadzwonil tel w sprawie biedulka. Pan mial przekazac namiar do mnie jakies Pani z Falenicy. Tylko mam nadzieje ze bedzie bardziej konkretna niz owy Pan. Ja czekam i mam nadzieje ze wszystko dobrze sie za konczy :) Quote
Zohara Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Moze chociaz Dt zeby zobaczyc jak sie zachowuje. Czy byl psem domowym czy moze podworkowym .Hmmm Quote
Merime Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Kurcze, gdyby nie to, że mam problem finansowy obecnie, wzięłabym go chociaż na DT. Z drugiej strony musiałby się tłuc aż do Wrocławia. Popytam wśród znajomych, może ktoś szuka pieska. Widać, że śliczny pies z niego będzie. Quote
koosiek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Merime, a tymczas za zwrot kosztów wchodziłby w grę? Quote
Merime Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 No ze zwrotem kosztów na pewno byłoby łatwiej. Tylko teraz tak, w domu mam na stanie jeszcze bokserkę i kota. Nie mam możliwości odseparowania kota w razie czego. Nie chcę się przez to znaleźć w sytuacji, kiedy będę zmuszona na gwałt oddać Kędziorka, bo będzie chciał upolować Rudego. Michę, spanko, szaleństwa i miłość własną oraz rudą mogę zaoferować najwcześniej pod koniec marca, początek kwietnia. Quote
koosiek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Byłoby świetnie :) W DT możnaby go uprać, wyczesać - odstawiony szybciej znalazłby dom, bo to naprawdę ładny psiak. A na takiego rasowego łatwiej jest zebrać deklaracje, tym bardziej, że tylko na weta i karmę. Na kota zawsze się jakoś da wcześniej sprawdzić :) Zobaczymy, co na to dziewczyny z Celestynowa. Quote
Zohara Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 oj bylo by swietnie. Na koty nie mam pojecia jak reaguje. Ogolnie jest bardzo przyjazny i towarzyski. Szkoda ze nic wiecej nie moge o nim powiedziec bylo by napewno prosciej. Wydaje mi sie ze moze miec 4-6 lat. Nie jest staruszkiem a napewno tak sie nie zachowuje. Nie wiem jak z sucha karma bo odemnie je gotowane i cieple. Niestety finansowo nie moge pomoc jako ze jestem bezrobotna i kiepsko z pieniazkami. ale napewno cos do jedzenia moglabym zakupic. Quote
koosiek Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Słuchajcie, mam takie dwa psy: http://www.dogomania.pl/threads/198051 od dawna błąkające się po Ługach. Teraz wreszcie zaczęły koczować w jednym miejscu. Jeden z nich miał wypadek, kuleje. Potrzebuję pomocy w łapance :oops: Boksio jest już na tyle ufny, że daje się głaskać, z kundelkiem jest gorzej. Na razie trafiłyby do Jeziórka, a potem kombinowałabym lepsze miejsca. Czy ktoś mógłby pomóc? Te psiaki już tak długo czekają na pomoc, a jak mieszkańcy osiedla się wkurzą i wezwą hycla, to psy przepadną :-( Quote
Merime Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Dzieczyny ja muszę z przykrością napisać, że nie wezmę psiaka na DT. Wczoraj rozmawiałam z TŻ-em i przypomniał mi, że w kwietniu mamy wyjazdy szkoleniowe naszej firmy. Całkiem o tym zapomniałam :/ Postaram się natomiast, żeby ktoś ze znajomych go przygarnął. Tak mi szkoda, bo psiak jest genialny, tylko go do pralki ;), pod nóż kudełki i były by z niego kawał przystojniaka. Jeszcze jest opcja, że może tato TŻ-a by go wziął na DS, ale to trzebaby wpierw faceta do weta zabrać. Psiak mieszkał by pod Zamościem w domku z ogródkiem w towarzystwie swojej mini wersji. Quote
Zohara Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 ale bylo by swietnie :) Kędziorek coraz bardziej przejawia chec zabawy w moimi psami - podgryza, lize, biega jak szalony :) Wydaje mi sie ze bylby dobrym kompanem do zabaw i towarzystwa :) Quote
Merime Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 U nas niestety nie wypaliło. Tato tż-a powiedział, że nie weźmie pieska podwórkowego, bo nie ma na tyle doświadczenia z psami. Quote
Zohara Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Własnie cisza ja juz trace nadzieje ;/ rita60 gdyby byl na podworku to by bylo pol biedy ciepla buda ,sloma , miska z jedzonkiem. Chlopka jest bardzo czujny i wydaje mi sie ze podworkowe zycie nie jest mu obce. Szkoda zeby zyl na ulicy. Quote
Recommended Posts