basia34 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Podnosze nasze maluchy .Kiri i Boy na gore. Quote
adkaaaaa5 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Cioteczki zapraszam do naszej Yakimy: http://www.dogomania.pl/threads/203196-Yakima-sunia-STAFFIKA-w-schronie.-Szukamy-domu-dla-przepieknej-panieneczki!!!!!!!!!! Quote
basia34 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 jestem u maluszkow i podrzucam do gory. Quote
giselle4 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 jutro zobaczycie jak Kiri juz sie sliczny robi jak siersc zaczyna rosnac...moze ktos pokocha :) Quote
adkaaaaa5 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 giselle4 napisał(a):jutro zobaczycie jak Kiri juz sie sliczny robi jak siersc zaczyna rosnac...moze ktos pokocha :) Niedługo siersciuszka całkiem odrośnie, grazynka pięknie ostrzyze i Kiri bedzie wygladał jak panicz :) Czy chłopaki maja jakies ogloszenia? Quote
giselle4 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 adkaaaaa5 napisał(a):Niedługo siersciuszka całkiem odrośnie, grazynka pięknie ostrzyze i Kiri bedzie wygladał jak panicz :) Czy chłopaki maja jakies ogloszenia? Adka chyba nie maja a Kiri juz ostyrzyzony pamietasz jak bylas w schronie a ja jego nioslam na kwarantanne? to był Kiris:) Quote
giselle4 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Boy i Smyk poszły na ogolny do Nero,brata Bazylka.... Poprzedni Quote
giselle4 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Kiri poszedł do dzieciakow jeszcze z tydzien i skorka bedzie piekna:) Quote
giselle4 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 a to powitanie na boksie Aqua i Dolly dziewczyn z Dobrocina[tam tez jest Kiri] pierwsza na planie biało-ruda to Dolly w głabi grubasio biały to Aqua Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Na dobranoc pomiziam chlopakow za uszkiem :) Quote
rotek_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 qurcze nie wiem czy to ten sam pies... psiak o którym pisałam ( kiedy go ostani raz widziałam) miał półdługa sierć...i charakterystyczny brak ogonka gmina długo zwlekała z oddaniem psa, kiedyś do nich dzowniam to odpowiedzieli mi, że już powiadamiają AZYL i zabiorą psa. Niestety pies jeszcze długo chodził po ulicy. Długo nas zbywali, psiaka dokarmiali okoliczni mieszkańcy, kiedy padało młody chował się do szopy u jednego z rolników. Ponoć został wyrzucony zaraz po wakacjach. Quote
giselle4 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='rotek_']qurcze nie wiem czy to ten sam pies... psiak o którym pisałam ( kiedy go ostani raz widziałam) miał półdługa sierć...i charakterystyczny brak ogonka gmina długo zwlekała z oddaniem psa, kiedyś do nich dzowniam to odpowiedzieli mi, że już powiadamiają AZYL i zabiorą psa. Niestety pies jeszcze długo chodził po ulicy. Długo nas zbywali, psiaka dokarmiali okoliczni mieszkańcy, kiedy padało młody chował się do szopy u jednego z rolników. Ponoć został wyrzucony zaraz po wakacjach. to ten pies brak ogonka a siersc obcielam bo był zadredziony... ale teraz jest piekny i spokojny...i lubi jesc i kocha człowieka Poprzedni Quote
rotek_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 pomogę zrobić mu ogłoszenia Potrzeba tylko lepszych zdjęć, jeśli fiorsteinbock nie będzie mogła podjechać moge mu zrobić kilka zdjęć do ogłoszeń, w końcu wiosna przychodzi i naturalne słońce zupełnie inaczej wygląda w obiektywie Quote
giselle4 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 dziękuje Edytka podjedzie ma juz troche nowych do zrobienia :) Quote
basia34 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Wszystkie moje maluchy Azylowskie miziam i podnosze. Quote
wieso Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Gisellko, Kiri jest przecudny.....jakiej wielkosci jest ? taki kudlacz, dopiero dwa latka....jacy podli ludzie..... Quote
basia34 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Kiri wyglada jak nie ten pies ktory trafil do schroniska Quote
fiorsteinbock Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ok, teraz sie bierzemy za chlopakow. Fotki i oglaszamy! Quote
jaanka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Piękne , młode , ozdobne z fajnymi charakterami . Powinny mieć swoje kanapy i poduchy i myślę że tak się stanie . Faktycznie potrzebne są foty pokazujące w pełni ich urodę . Quote
giselle4 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 dzisiaj Edytka narobiła duuuzo fotek i wstawi pozniej ...cudowne:) Quote
Recommended Posts