Jump to content
Dogomania

Kiri ma juz swoje miejsce na ziemi ,Boy tez i obaj w Bielawie:)

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):
jutro zobaczycie jak Kiri juz sie sliczny robi
jak siersc zaczyna rosnac...moze ktos pokocha :)

Niedługo siersciuszka całkiem odrośnie, grazynka pięknie ostrzyze i Kiri bedzie wygladał jak panicz :) Czy chłopaki maja jakies ogloszenia?

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
Niedługo siersciuszka całkiem odrośnie, grazynka pięknie ostrzyze i Kiri bedzie wygladał jak panicz :) Czy chłopaki maja jakies ogloszenia?

Adka chyba nie maja
a Kiri juz ostyrzyzony
pamietasz jak bylas w schronie a ja jego nioslam na kwarantanne?
to był Kiris:)

Posted

qurcze nie wiem czy to ten sam pies...
psiak o którym pisałam ( kiedy go ostani raz widziałam) miał półdługa sierć...i charakterystyczny brak ogonka
gmina długo zwlekała z oddaniem psa, kiedyś do nich dzowniam to odpowiedzieli mi, że już powiadamiają AZYL i zabiorą psa. Niestety pies jeszcze długo chodził po ulicy. Długo nas zbywali, psiaka dokarmiali okoliczni mieszkańcy, kiedy padało młody chował się do szopy u jednego z rolników. Ponoć został wyrzucony zaraz po wakacjach.

Posted

[quote name='rotek_']qurcze nie wiem czy to ten sam pies...
psiak o którym pisałam ( kiedy go ostani raz widziałam) miał półdługa sierć...i charakterystyczny brak ogonka
gmina długo zwlekała z oddaniem psa, kiedyś do nich dzowniam to odpowiedzieli mi, że już powiadamiają AZYL i zabiorą psa. Niestety pies jeszcze długo chodził po ulicy. Długo nas zbywali, psiaka dokarmiali okoliczni mieszkańcy, kiedy padało młody chował się do szopy u jednego z rolników. Ponoć został wyrzucony zaraz po wakacjach.
to ten pies
brak ogonka
a siersc obcielam bo był zadredziony...
ale teraz jest piekny i spokojny...i lubi jesc i kocha człowieka
Poprzedni

Posted

pomogę zrobić mu ogłoszenia

Potrzeba tylko lepszych zdjęć, jeśli fiorsteinbock nie będzie mogła podjechać moge mu zrobić kilka zdjęć do ogłoszeń, w końcu wiosna przychodzi i naturalne słońce zupełnie inaczej wygląda w obiektywie

Posted

Piękne , młode , ozdobne z fajnymi charakterami . Powinny mieć swoje kanapy i poduchy i myślę że tak się stanie . Faktycznie potrzebne są foty pokazujące w pełni ich urodę .