anubias Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Swoje pytanie kieruję do forumowiczów z Warszawy i okolic. Czy znacie jakieś miejsca gastronomiczne, gdzie można się wybrać ze swoim czworonożnym przyjacielem? Chodzi mi o wszelkiej maści kawiarnie, restauracje i puby, gdzie nasz pupil będzie również mile widziany. Możecie coś w tej kwestii polecić? Im więcej pomysłów, tym lepiej :) Quote
Koszmaria Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ale w jakim mieście? ja Ci mogę napisać jak to jest w np.Cipcidrypci Górnym,tylko co Ci po tej informacji,skoro mieszkasz np.w Cipcidrypcirymponponi Starym:D? jak się chcesz wybrać z psem na miasto to proponuję odpowiednio wczesniej przejść się po niektórych lokalach i zwyczajnie spytać czy można. Quote
Gosia9712P Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Koszmaria napisał(a):ale w jakim mieście? Tadaaam: ;) anubias napisał(a):Swoje pytanie kieruję do forumowiczów z Warszawy i okolic. Quote
Koszmaria Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ja się ślepa na,hm,wiosnę robię? mea culpa. Quote
Dobert Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 w subforum Wypoczynek->Podróże->Polska jest wątek "Warszawa", do którego ktoś niefortunnie przeniósł info o warszawskich knajpach przyjaznych psom. Link: http://www.dogomania.pl/threads/81836-Warszawa?p=7004911&viewfull=1#post7004911 Quote
tur Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Na www.dog-friendly.pl jest mapa miejsc przyjaznych psom. Jest tam też kilka restauracji w Warszawie. Quote
Recommended Posts