Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mychaaaaa']o matko, jakie cudo z Twojego Creska :loveu:
tak sobie o Was przypomniałam, bo w ubiegły weekend na Polach Mokotowskich widziałam wilczaka... i chyba wpadłam :loveu: Boooże, jakie to jest cudne!!

Hyhy, ale chyba nie wiesz w jakie bagno "wpadłaś" :diabloti:
Dziękujemy za miłe słowa :) Cieszę się, że Czenio się podoba... ale rozbójnik z niego przeokropny :shake:
Że jeszcze nie wylądowałam w białym pokoju bez klamek, to chyba tylko kwestia cudu :evil_lol:

Trochę zdjęć z ostatnich dni :)

Bastula Lula jest z nami w Krakowie na... odchudzaniu :evil_lol:

Czesiulek

Tańce, hulanki, swawola :D

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki "duży" już jestem! :D
W rzeczywistości to chucherko... wysoki, ale chudy jakby go dopiero co z Oświęcimia wypuścili... a teraz gubi sierść na lato, więc zaczyna być widać jaki to chudzielec :diabloti:

Okazało się, że miał na boczkach ok 2cm warstwy sierści :diabloti:
A ma tyyyyyyyle podszerstka.... serio, myślałam, że Basta ma go dużo, ale to co nosi na sobie Cresek przechodzi wszelkie pojęcie :D

"Jakieś Czesio mi się przyczepiło do ręki"
ew. "Taaaaaaaaaaaaaaaaaaką rybę złowiłem" :D

Posted

Doginka napisał(a):
Ależ ja kocham maj:loveu: Foty w majowej zieleni są po prostu bajkowe i nie widać na nich żadnego chudzielca, tylko pięknego psa;-):loveu:

To prawda, że kolorki do zdjęć są teraz super :D Ale muszę przyznać, że ta zielen jest bardzo mocno wyciągana przez moją portretówkę :D Innymi obiektywami nie wychodzi aż tak soczysta :)

A Cresek chudzielec :diabloti: Nie widać tego, bo ma jeszcze futerko nie do końca wymienione, ale bardzo mu mięśnie spadły przez tą miesięczną przerwę od spacerowania... a on w dodatku b. lekkiej budowy jest, więc wygląda jak kościotrup :D
Ale już troszkę nabiera :)

Posted

Ale urocze zdjęcia ;) Nie mam czasu cytować, opisywać i och-achować, bo walczę z licencjatem :diabloti: Ale są świetne ;) No i na fb też zawsze Wasze zdjęcia oglądam :) Podoba mi się bogata mimika pyszczka Cresila :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='zmierzchnica']Ale urocze zdjęcia ;) Nie mam czasu cytować, opisywać i och-achować, bo walczę z licencjatem :diabloti: Ale są świetne ;) No i na fb też zawsze Wasze zdjęcia oglądam :) Podoba mi się bogata mimika pyszczka Cresila :loveu:

Niestety doskonale rozumiem, o czym mówisz... ale walcz, walcz! Powodzenia :)
Jak dobrze, że ja już po inż... uff, serio. Najgorsze jest to, że ja po obronie poczułam się tak, jakbym sobie zrobiła save'a w grze i od tamtej pory się lenię i NIC nie robię :shake:

Jaki temat tak rozpracowujesz? :)

A mimika Creska - trzeba mu przyznać, że pysk ma plastyczny nieziemsko. Nawet przy Baście, która i tak jest bardzo mimicznym psem (np. w porównaniu do Nitki), Cresek się wyróżnia ze swoimi minami.
Uwielbiam to, czyta się go jak otwartą książkę ;)
Co nie znaczy, że czasem można się zagubić w jego zawiłym rozumku :diabloti:

[quote name='kalyna']https://lh6.googleusercontent.com/-ygsSepNyA5g/UZTjx_4GsRI/AAAAAAAAF1Y/82xP-1xlG8s/s720/9.jpg świetnie się razem prezentują :loveu:
A Basta jakie ładnie wcięcie w talii ma :)

Ząbki robią wrażenie, jak taka mała i miła mordka może ukrywać takie kły :shake: :evil_lol:

Basta jest jeszcze na odchudzaniu :evil_lol: Mój tata ją tak przez zimę spasł, że aż strach :lol:
A to dosyć dziwne, bo mój tata lubi SZCZUPŁE istoty i wie, że nadwaga zdrowa nie jest. Ba, jest tego gorącym wyznawcą!
Nie wiem, jakim sposobem tak ją spasł :lol:

Kilka zdjęć z wczoraj:

• 3 weeks later...
Posted

Ale macie piękny wątek. Tak starannie wszystko prowadzone, aż miło czytać. Zdjęcia super,a modele jeszcze lepsi :)
Przyglądam się tym psiakom i zastanawiam się czyśmy się aby na błoniach krakowskich kiedyś nie spotkali. Często bywacie?

• 2 weeks later...
Posted

Majkowska napisał(a):
Ale macie piękny wątek. Tak starannie wszystko prowadzone, aż miło czytać. Zdjęcia super,a modele jeszcze lepsi :)
Przyglądam się tym psiakom i zastanawiam się czyśmy się aby na błoniach krakowskich kiedyś nie spotkali. Często bywacie?

Hej, witamy :)
Bywamy na Błoniach w miarę regularnie, chociaż ostatnio nam ta regularność mocno spadła :) (wyjazdy, chora łapka Czesia i te sprawy)
Zwykle spacerujemy z Niteczką i Creskiem :D

pcheelkaa napisał(a):
Piękne psy :)

Dzięki :)

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Właśnie fotki obejrzałam, świetne jak zawsze :p Ile razy dziennie macie sytuacje pt. "Zobacz, to wilk!!!"?:cool3:

Od kiedy zgubił sierść, o dziwo - codziennie kilkanaście :P A to dziwne, bo wygląda teraz jak pół szczura, bida z nędzą itp. :D
Dziwi mnie to, bo ludzie kojarzą wilki raczej z olbrzymami, a nie z takimi wymoczkami :D
Jak ma sierść to w zasadzie zawsze słyszymy tylko "husky" ;) Jedynie dzieci bez skrępowania wykrzykują, że to wilk ;)

Tego chyba tu jeszcze nie było? :diabloti: