makot'a Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 [quote name='mychaaaaa']o matko, jakie cudo z Twojego Creska :loveu: tak sobie o Was przypomniałam, bo w ubiegły weekend na Polach Mokotowskich widziałam wilczaka... i chyba wpadłam :loveu: Boooże, jakie to jest cudne!! Hyhy, ale chyba nie wiesz w jakie bagno "wpadłaś" :diabloti: Dziękujemy za miłe słowa :) Cieszę się, że Czenio się podoba... ale rozbójnik z niego przeokropny :shake: Że jeszcze nie wylądowałam w białym pokoju bez klamek, to chyba tylko kwestia cudu :evil_lol: Trochę zdjęć z ostatnich dni :) Bastula Lula jest z nami w Krakowie na... odchudzaniu :evil_lol: Czesiulek Tańce, hulanki, swawola :D Quote
makot'a Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Taki "duży" już jestem! :D W rzeczywistości to chucherko... wysoki, ale chudy jakby go dopiero co z Oświęcimia wypuścili... a teraz gubi sierść na lato, więc zaczyna być widać jaki to chudzielec :diabloti: Okazało się, że miał na boczkach ok 2cm warstwy sierści :diabloti: A ma tyyyyyyyle podszerstka.... serio, myślałam, że Basta ma go dużo, ale to co nosi na sobie Cresek przechodzi wszelkie pojęcie :D "Jakieś Czesio mi się przyczepiło do ręki" ew. "Taaaaaaaaaaaaaaaaaaką rybę złowiłem" :D Quote
makot'a Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Wyginam śmiao ciao, wyginam śmiao ciao... Om nom nom, pyszna trawka Oświecona Basta i wilk chytrusek czający się w cieniu :p Quote
makot'a Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 A tu taka mała ciekawostka... zęby Basty i zębunie Czesia... :lol: Quote
Fides79 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 ależ u was pięknie na zdjęciach to trawa chyba nawet bardziej zielona niż w rzeczywistości wyszła psy fantastyczne a zębiska - woow, robią wrażenie Quote
Ty$ka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Zdjęcia jak zwykle klimatyczne :loveu: Jednak najlepsze to te przytulaskowo-całuśne :D https://lh6.googleusercontent.com/-ygsSepNyA5g/UZTjx_4GsRI/AAAAAAAAF1Y/82xP-1xlG8s/s720/9.jpg :mdleje: Gdyby mi ktoś powiedział, że to szczeniak to bym nie uwierzyła :PPP A ząbki... hmmm... imponujące. 8) Quote
Doginka Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Ależ ja kocham maj:loveu: Foty w majowej zieleni są po prostu bajkowe i nie widać na nich żadnego chudzielca, tylko pięknego psa;-):loveu: Quote
makot'a Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Doginka napisał(a):Ależ ja kocham maj:loveu: Foty w majowej zieleni są po prostu bajkowe i nie widać na nich żadnego chudzielca, tylko pięknego psa;-):loveu: To prawda, że kolorki do zdjęć są teraz super :D Ale muszę przyznać, że ta zielen jest bardzo mocno wyciągana przez moją portretówkę :D Innymi obiektywami nie wychodzi aż tak soczysta :) A Cresek chudzielec :diabloti: Nie widać tego, bo ma jeszcze futerko nie do końca wymienione, ale bardzo mu mięśnie spadły przez tą miesięczną przerwę od spacerowania... a on w dodatku b. lekkiej budowy jest, więc wygląda jak kościotrup :D Ale już troszkę nabiera :) Quote
zmierzchnica Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ale urocze zdjęcia ;) Nie mam czasu cytować, opisywać i och-achować, bo walczę z licencjatem :diabloti: Ale są świetne ;) No i na fb też zawsze Wasze zdjęcia oglądam :) Podoba mi się bogata mimika pyszczka Cresila :loveu: Quote
kalyna Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-ygsSepNyA5g/UZTjx_4GsRI/AAAAAAAAF1Y/82xP-1xlG8s/s720/9.jpg świetnie się razem prezentują :loveu: A Basta jakie ładnie wcięcie w talii ma :) Ząbki robią wrażenie, jak taka mała i miła mordka może ukrywać takie kły :shake: :evil_lol: Quote
makot'a Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='zmierzchnica']Ale urocze zdjęcia ;) Nie mam czasu cytować, opisywać i och-achować, bo walczę z licencjatem :diabloti: Ale są świetne ;) No i na fb też zawsze Wasze zdjęcia oglądam :) Podoba mi się bogata mimika pyszczka Cresila :loveu: Niestety doskonale rozumiem, o czym mówisz... ale walcz, walcz! Powodzenia :) Jak dobrze, że ja już po inż... uff, serio. Najgorsze jest to, że ja po obronie poczułam się tak, jakbym sobie zrobiła save'a w grze i od tamtej pory się lenię i NIC nie robię :shake: Jaki temat tak rozpracowujesz? :) A mimika Creska - trzeba mu przyznać, że pysk ma plastyczny nieziemsko. Nawet przy Baście, która i tak jest bardzo mimicznym psem (np. w porównaniu do Nitki), Cresek się wyróżnia ze swoimi minami. Uwielbiam to, czyta się go jak otwartą książkę ;) Co nie znaczy, że czasem można się zagubić w jego zawiłym rozumku :diabloti: [quote name='kalyna']https://lh6.googleusercontent.com/-ygsSepNyA5g/UZTjx_4GsRI/AAAAAAAAF1Y/82xP-1xlG8s/s720/9.jpg świetnie się razem prezentują :loveu: A Basta jakie ładnie wcięcie w talii ma :) Ząbki robią wrażenie, jak taka mała i miła mordka może ukrywać takie kły :shake: :evil_lol: Basta jest jeszcze na odchudzaniu :evil_lol: Mój tata ją tak przez zimę spasł, że aż strach :lol: A to dosyć dziwne, bo mój tata lubi SZCZUPŁE istoty i wie, że nadwaga zdrowa nie jest. Ba, jest tego gorącym wyznawcą! Nie wiem, jakim sposobem tak ją spasł :lol: Kilka zdjęć z wczoraj: Quote
makot'a Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 Tuńcia <3 I w tramwaju Więcej zdjęć tutaj, gdyby ktoś miał ochotę :) https://picasaweb.google.com/115344560622134527574/PiekneIBestie2013?authuser=0&feat=directlink Quote
Majkowska Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Ale macie piękny wątek. Tak starannie wszystko prowadzone, aż miło czytać. Zdjęcia super,a modele jeszcze lepsi :) Przyglądam się tym psiakom i zastanawiam się czyśmy się aby na błoniach krakowskich kiedyś nie spotkali. Często bywacie? Quote
makot'a Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Majkowska napisał(a):Ale macie piękny wątek. Tak starannie wszystko prowadzone, aż miło czytać. Zdjęcia super,a modele jeszcze lepsi :) Przyglądam się tym psiakom i zastanawiam się czyśmy się aby na błoniach krakowskich kiedyś nie spotkali. Często bywacie? Hej, witamy :) Bywamy na Błoniach w miarę regularnie, chociaż ostatnio nam ta regularność mocno spadła :) (wyjazdy, chora łapka Czesia i te sprawy) Zwykle spacerujemy z Niteczką i Creskiem :D pcheelkaa napisał(a):Piękne psy :) Dzięki :) Quote
zmierzchnica Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Właśnie fotki obejrzałam, świetne jak zawsze :p Ile razy dziennie macie sytuacje pt. "Zobacz, to wilk!!!"?:cool3: Quote
makot'a Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 zmierzchnica napisał(a):Właśnie fotki obejrzałam, świetne jak zawsze :p Ile razy dziennie macie sytuacje pt. "Zobacz, to wilk!!!"?:cool3: Od kiedy zgubił sierść, o dziwo - codziennie kilkanaście :P A to dziwne, bo wygląda teraz jak pół szczura, bida z nędzą itp. :D Dziwi mnie to, bo ludzie kojarzą wilki raczej z olbrzymami, a nie z takimi wymoczkami :D Jak ma sierść to w zasadzie zawsze słyszymy tylko "husky" ;) Jedynie dzieci bez skrępowania wykrzykują, że to wilk ;) Tego chyba tu jeszcze nie było? :diabloti: Quote
kalyna Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Piękną panierkę sobie zafundował :evil_lol: poczuł zew natury czy cuś :lol: Quote
zaba14 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Huskiego to ja nie widzę, ale Wilka jak najbardziej :) Quote
Doginka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Super masz "wilka" :lol: A tu nawet z Waderą:loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-HY7SzDjYx6o/Ub-l4nzYTlI/AAAAAAAAGOA/MT4vbK-grbA/s720/13.jpg Quote
Recommended Posts