Doginka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Piękne zdjęcia, ale mi i tak najbardziej utkwił przegląd zębów:roflt:;-) Quote
Fides79 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 ha ha ha latający Cresil, świetny:p na co tak polował? biedny Bartek, pewnie nie spodziewał się takiego ataku znienacka;) Quote
zmierzchnica Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Frotek też tak poluje jak Cresil na biedne żyjątka podziemno-podśnieżne ;) problem w tym, że kudłaty pysk jest potem uwalany w śniegu i piesek jest bardzo nieszczęśliwy, że go tak potraktowano i ma zimne na pycholu. Jak się go otrzepie, to i tak robi to samo :roll: Ale mnie to denerwuje, więc go gonię za to, myszy i inne nornice i bez Frotkowych zapędów w zimie mają ciężkie życie ;) Quote
makot'a Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='zmierzchnica']Frotek też tak poluje jak Cresil na biedne żyjątka podziemno-podśnieżne ;) problem w tym, że kudłaty pysk jest potem uwalany w śniegu i piesek jest bardzo nieszczęśliwy, że go tak potraktowano i ma zimne na pycholu. Jak się go otrzepie, to i tak robi to samo :roll: Ale mnie to denerwuje, więc go gonię za to, myszy i inne nornice i bez Frotkowych zapędów w zimie mają ciężkie życie ;)[/QUOTE] Cresek na myszki też ma takie zapędy, ale akurat tutaj to on polował na.... śnieżki! :diabloti: Quote
makot'a Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 (edited) Edited April 3, 2013 by makot'a Quote
makot'a Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 (edited) Edited April 3, 2013 by makot'a Quote
makot'a Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Debilek-Cresilek :D [video=youtube;T-Og0eDIptc]https://www.youtube.com/watch?v=T-Og0eDIptc&list=UUXv6jG8inXZgAZ9rfqBRz5A&index=1[/video] Quote
zmierzchnica Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Haha, polujący na śnieg Cresil jest świetny ;) Pełna wilcza powaga, oczywiście, w łapaniu śnieżek .. :razz: Piękne zdjęcia jak zawsze :loveu: Tylko czemu zimowe? Zrób jakieś wiosenne dla odmiany :evil_lol: Tak szczerze, to psy się ze śniegu cieszą, ale mi już ta biel wyłazi uszami, gdzie słoneczkooo? :roll: Quote
Ty$ka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcia :loveu: Cresilek to widać, że jeszcze trochę dzieciuch :lol: Jego polowanie na śnieżki bardzo mnie rozbroiło :lol: Quote
makot'a Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 No jasne, że to jeszcze dzieciuch :D On z dorosłym samcem wilczaka to ma jeszcze maaaaało wspólnego :D Jeszcze sporo przemian przed nim :P Teraz tylko udaje dorosłego wysokością w kłębie i tym, że ma jajka, o których czasem pamieta :diabloti: A dzisiaj na spacerze, Czenio przecięło sobie łapkę na jakimś szkle :( Nienawidzę ludzi, którzy tak śmiecą :angryy: Zaraz wrzucę zdjęcia, bo zanim doszło do tego nieprzyjemnego wypadku, zdążyłam kilka pstryknąć ;) Quote
kalyna Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-kQ-ByriRMBU/UVoiQlghaLI/AAAAAAAAFfQ/vqjSH1O2NMI/s652/6.JPG :loveu: zimowa sceneria bardzo pasuje do Wilczaka :) A polowanie Cresila śmieszne jest :D Widzę, że Cresil też jajka ma tylko chwilami :lol: A przeciętej łapki współczujemy :shake: moje (odpukać) nie miały takie przygody... Quote
makot'a Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Lorka (Lorelei z Peronówki), Nitka i Cresil :) Lorka :) Lorka znów :) I znów :) i Cresilek :) Quote
makot'a Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Zniesmaczone Czenio :D Lorka i Cresek :) Creselek Lorka Quote
evel Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Nie wiem, co takiego one mają w sobie, ale csv to jedna z tych ras, gdzie wg mnie psy wyglądają jakoś... lepiej niż suki - bez obrazy dla Lorki, oczywiście ;) Quote
makot'a Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 To fakt, że suki są ZUPELNIE inne niz psy. Ale czy psy wyglądają lepiej...hmmm, zależy jak na to spojrzeć :D Psy faktycznie są bardziej "reprezentacyjne" - mają kryzę, dużo futra itd. Wydawać by się mogło, że wyglądają o wiele bardziej wilczo... ale to tylko pozory :D Bo suki wilczaków to zwykle takie "patyczaki" - na pierwszy rzut oka nie przykuwają uwagi, ale tak naprawdę to właśnie ta ich cecha dodaje im wilczości :D Większość suk wilczaków to dla mnie wypisz wymaluj: "wilczyca kapitolińska" :loveu: tylko trzeba na nie zupełnie inaczej patrzeć, niż na samce :) Ale znam bardzo wiele osób, które wolą konkretnie jedną płeć :D Mnie osobiście podobają się zarówno psy, jak i suki csv - psy kocham właśnie za futro, kryzę i tę "reprezentacyjność", natomiast w sukach ujmuje mnie ich lekkość i ta "inna strona wilczości" :eviltong: Ja co prawda od zawsze marzyłam o psie, ale był okres, że ciągnęło mnie myślami właśnie do posiadania takiej drobniutkiej, leciutkiej "wilczycy" :) Quote
Doginka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Wow, ale piękne foty:loveu: A ta bajkowa;-) https://lh6.googleusercontent.com/-GXwajQmSqXw/UVoLNevhhlI/AAAAAAAAFZY/2SObglYGrRM/s737/16.jpg Quote
Ty$ka Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Jakie wilcy :loveu: :D https://lh4.googleusercontent.com/-iirJVtAch4M/UWG6cQlAcaI/AAAAAAAAFhs/jmN2p4N-hcw/s902/image010.jpg jakie klimatyczne :loveu: Wooow, u Was śniegu chyba ciężko dopatrzeć :P Quote
makot'a Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Ty$ka']Jakie wilcy :loveu: :D https://lh4.googleusercontent.com/-iirJVtAch4M/UWG6cQlAcaI/AAAAAAAAFhs/jmN2p4N-hcw/s902/image010.jpg jakie klimatyczne :loveu: Wooow, u Was śniegu chyba ciężko dopatrzeć :P Stopniał dosłownie kilka dni temu :D W niedzielę jeszcze leżał, ale był już na wymarciu... a od poniedziałku zrobiło się sucho. I od dziś mamy chyba wiosnę ;) Quote
zmierzchnica Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 My też mamy wiosnę, ale ulewną ;) Mi też się i suki i psy u wilczaków podobają, ale ja lubię nieofutrzone i lekkie psy :) A jak tam łapka Cresila? Quote
makot'a Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Łapka i dobrze i niedobrze - rana się nie "ślimaczy", nic nie ropieje... ale niestety jest tak głęboka, że minie sporo czasu zanim się to w pełni zagoi :( Wczoraj u weta łapka była drugi raz szyta, bo to, co było zaszyte w niedzielę trochę się rozlazło... ...a pieron przedwczoraj wieczorem POWSTAŁ i od tamtej pory ciągle łazi, jeczy, kręci się, marudzi, łazi, próbuje biegać, a potem podnosi łapkę i jęczy, bo boli... nie da się go w miejscu utrzymać, a powinien głupek leżeć! Wczoraj jęczał i śpiewał (dosłownie) do 3 w nocy... -.- Zdjęcie jeszcze cieplutkie, robione przed chwilą Quote
kalyna Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Biedny Czesio :shake: Jedyne co jest dobre to to, że nie próbuje tego lizać. Quote
Recommended Posts