Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my mamy nowe numerki :D
Z mosiądzu :razz:
Dla Łatiego nie ma, ale to dlatego, że Łati otrzymał dwie sztuki podczas zeszłorocznego zamówienia, podczas gdy Nitka i Basta miały tylko po jednym... więc teraz dokupiłam tak, żeby każdy pies miał po dwa numerki. I trochę żałuję, że dla Łatiego nie wzięłam, bo są taaaaakie śliczne :loveu:
Koloru złota, jak w bajkach :evil_lol:
http://i2.pinger.pl/pgr89/601b6f8a001742f24be6ce1e/Lady-and-the-Tramp-disneys-lady-and-the-tramp-9523926-720-480.jpg
Całe dzieciństwo marzyłam o takim numerku dla Fredka, ale myślałam, że takie "to tylko w filmach" :roll:

Posted

Vectra napisał(a):
ładne numerki .... boszzz jak można trzymać w domu wilka :diabloti:
mówi Czerwony Kapturek :evil_lol:

To nie wilk... to chodząca demolka :shake:

Posted

makot'a;19804243 napisał(a):
Hehe, pewnie tak... ale mnie rozbawia, że opis w 100% pasuje do powszechnego opisu rasy, wiadomo jakiej :diabloti:
Nie do konkretnych osobników, tylko do wszystkich jej przedstawicieli :diabloti:

Hahaha... no nie wiem, nie wiem.... skoro wszyscy Stali Bywalcy Błoń, którzy znali malutką Lorkę twierdzą, że w porównaniu z nią pozostałe szczeniaczki-wilczaki (Carana, Lupus, Zack, Kira, Kurt) to spokojne psianiołki, to chyba coś w tym musi być :evil_lol:

Dziś Cresilek zdążył (przed wielkim deszczem!) pokochać wujka Bimbka:

rozpocząć lekcje polowania na myszy :-(

Mały jest nie tylko piękny,

ale przyjazny do nowo poznanych ludzi:

i... posłuszny: :loveu:

I te dłuuugie nogi!:kciuki:

Posted

Lekcje polowania na myszy to on już daaawno temu rozpoczął niestety, dzisiaj to było tylko szlifowanie techniki :lol:
Posłuszny to on jest faktycznie, jeśli o komendy idzie... szkoda, że w domu "życiowo" już nie bardzo :diabloti: Dziś pilnowany przez nas oboje, zdążył w ciągu ułamka sekundy stłuc talerz leżący tuż pod moim nosem (czyli pilnowany!)...
A z przyjazności do ludzi bardzo się cieszymy, bo początkowo to był taki Czesław Burczyński, że hohoho :lol:

Posted

makot'a;19826032 napisał(a):
Dziś pilnowany przez nas oboje, zdążył w ciągu ułamka sekundy stłuc talerz leżący tuż pod moim nosem (czyli pilnowany!)...

Zdolne są bestie! Lorce, gdy była w wieku Czesia udało się wylać prawie całą kawę ze stojącego na stole kubka trzymanego oburącz przez Halszkę :) Potem długo zamiast "nie rusz" mówiliśmy "kawa" :)

Posted

Haha, takie wyczyny też Cresilek ma już na koncie :D
Wywalił już kilka drinków, herbat, obiadów... do tego raz wylał mi na pokój 5l wody i raz zdążył zalać calusieńką kuchnię, wywalając garnek, w którym rozmrażało się mięso. I nie nie... to nie było tak, że nikt go nie pilnował :diabloti:

Posted

Witam wszystkich nowych gości w naszych skromnych progach :D

Strasznie, ale to strasznie nie chce mi się wklejać nowych zdjęć tutaj... a całkiem sporo ich mam.
Tutaj linki do galerii:
https://picasaweb.google.com/115344560622134527574/PiekneIBestia2012#

I jeszcze ze spacerków na Błoniach:
https://picasaweb.google.com/115344560622134527574/PSYjaciele

Zdjęcia są ułożone chronologicznie - na początku najnowsze, a im bardziej w dół, tym starsze, więc się odnajdziecie :diabloti:

A ja tymczasem pokażę Wam :loveu:

Wczoraj sobie takie coś skleiłam i aż mam ochotę iśc z tym na ploter i sobie machnąć plakat :D

Posted

Vectra napisał(a):
fototapetę sobie strzel ;)

Nie mam gdzie na razie... :shake:
W moim mieszkaniu studenckim to taki syf i ubóstwo, że aż żal w cokolwiek inwestować :diabloti:

Posted

Kilka zdjęć z wczoraj i dziś :D

Najpierw poważnie

Potem cwaniacko :razz:
(Czasem zastanawiam się, czy nie powinnam się go bać :lol:)

Żeby wreszcie dojść do miny a'la Czesiek :evil_lol:

I Nitusza na styl DOGZ :evil_lol:

A tutaj poważnie... to zdjęcie kojarzy mi się z okładką jakiejś eleganckiej, kobiecej gazety o modzie. No, spójrzcie na jej minę :loveu:

Reszta w galerii do obejrzenia jak kto chce -> https://picasaweb.google.com/115344560622134527574/PiekneIBestia2012#

Posted

jakie on ma śmieszne te nowe ząbki :roflt::roflt::roflt::roflt:
te nowe to tak delikatnie się wybijają z tym szczeniackich :D :D

a okładkę już wcześniej widziałam :loveu::loveu: