Ptysiak Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='dOgLoV']https://lh6.googleusercontent.com/-FoNAItp4GMo/T_ygG9eum2I/AAAAAAAACgE/zRKyWt2ZaQ8/s740/03krakow.jpg ktos tu ma chyba za dobrze :evil_lol: słodziaki :loveu: to samo miałam napisać ;) Quote
dagg Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-DESKYYRpkYY/T_yftetOsDI/AAAAAAAACdw/0D5XMP4sWUE/s512/02krakow.jpg jaki uroczy jęzorkowaty Łateczek :) Quote
makot'a Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 7 lipca minęły dokładnie 4 lata od kiedy Basta jest z nami, czyli od kiedy przytargałam tę łajzę do domu z ulicy. To jej symboliczne "urodziny" (mimo, że datę urodzin mamy ustaloną inną :D), więc z tej okazji wybraliśmy się na socjalizacyjny spacerek na Stare Miasto :diabloti: A Basta na krakowskich plantach dostała urodzinowego PĄCZKA! :D Bo nie wiem czy wiecie, że Basta jak każdy pies - zawsze coś sobie w trawie do zjedzenia znajdzie. Ale, jeśli są to kostki, chlebki, kiełbaski itp., to wystarczy spokojne "zostaw" i zapomina o sprawie, ale jak znajdzie pączka... :diabloti: ...to tak łatwo nie odpuszcza, łapie go w zęby i biegnie z nim chwilę mając minę pt. "Ale jestem szalona! ... Proszę, proszę, prooooooooszę, daj mi go zjeeeść". Swoją drogą zaskakujące, że ona ich tyle znajduje w ogóle :D No, ale... wreszcie się na pączka doczekała, sami zobaczcie :D [video=youtube;t3GgQYGRe6g]http://www.youtube.com/watch?v=t3GgQYGRe6g&list=UUXv6jG8inXZgAZ9rfqBRz5A& index=1&feature=plcp[/video] Nigdy nie sądziłam, że nadejdzie taki dzień, w którym nakarmię psa pączkiem :roll::lol: ________ Postscriptum: A ja kilka dni temu przytargałam do domu małego wilka, niebawem wrzucę zdjęcia :razz: Quote
Fides79 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 oo to piękna wspólna rocznica, życze Wam dalszych szczęśliwych i wspaniałych lat :lol: Quote
Ty$ka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Wszystkiego najlepszego dla Was :) Pączka wessała niczym odkurzacz :lol: Ooo, co to za bąbel? Zdradź nam szczegóły? ;] I fotki poproszę. Quote
kalyna Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 no właśnie, chwalisz się i tak bez więcej informacji i bez zdjęć :mad: ależ ja jestem go ciekawa :) Pączusia jak szybciutko zjadła :loveu: A Niteczka chyba wyczuła pączki i chyba myślała, że też dostanie :D Quote
makot'a Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='kalyna']no właśnie, chwalisz się i tak bez więcej informacji i bez zdjęć :mad: ależ ja jestem go ciekawa :) Pączusia jak szybciutko zjadła :loveu: A Niteczka chyba wyczuła pączki i chyba myślała, że też dostanie :D[/QUOTE] Nitka i Łati, a NAWET my - wszyscy jedli po kawałku urodzinowego "tortu" :diabloti: Quote
kalyna Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 makot'a;19368043 napisał(a):Nitka i Łati, a NAWET my - wszyscy jedli po kawałku urodzinowego "tortu" :diabloti: ja opstatnio kupiłam psi tort i dostało się tylko psiakom :D ja nie odważyłabym się go zjeść, a poza tym tak szybko go pochłonęły, że nie zdążyłam :D Quote
dagg Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Filmik jest cudny, uwielbiam Bastę. Ale, ale! Postscriptum wskazuje chyba, że wreszcie masz wymarzonego wilczaka? I jeszcze nie ma zdjeć?! Quote
zmierzchnica Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 No, to wszystkiego najlepszego dla Basty! A pączka wcięła chyba rekordowo szybko ;) Widzę, że Nitka merda w tle do przechodniów? Słodkie, moim to się nie zdarza ;) Quote
Ptysiak Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Ona bardzo lubi pączki :evil_lol: Prawie go połknęła :diabloti: Quote
makot'a Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Widzę, że nie możecie się doczekać, więc rzucam zdjęcia małego wilka... :D UWAGA, UWAGA... Jest jeszcze malutki, ale zapowiada się na bardzo przystojnego pana psa... ...rodzice są piękni, więc on też pewnie będzie śliczny! :D Trafił do mnie, bo poprzedni właściciele go nie chcieli :( Ma swoją obróżkę i smycz, bardzo ładnie chodzi przy nodze, nie ciągnie się, jest grzeczny, jazda samochodem z taki psem to czysta przyjemność! Młody ma baaaardzo ciekawy rodowód, więc myślę, że wyrośnie na pięknego wilka. Już teraz ma śliczne jasne, skośne oczy, malutkie uszka, super kąciki i ładnie zaznaczoną maskę. Ma bardzo wilczą główkę! :evil_lol: Stado przyjęło go bardzo dobrze - Nitka na dzień dobry dała mu buzi, Łati początkowo chciał go zdominować, ale teraz po prostu go kocha! Basta trochę bała się malucha na początku, ale potem przekonała się, że to całkiem fajny gość i nie trzeba się bać jego przeszywającego spojrzenia :eviltong: Potem wrzucę filmik ze wspólnej zabawy :diabloti: Quote
makot'a Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 A ja mam dzisiaj PIERWSZY dzień wakacji, tak btw :diabloti: Quote
kalyna Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Ale ty jesteś dla nas niedobra :mad: my tak wiernie Cie wspieramy, a ty sobie z nas jaja robisz :( ps. pewnie jest przekochany i uwielbia się przytulać :loveu: :loveu: mogłam też takiego łowczarka sobie kupić, a ile mniej nerwów miałabym :D Quote
Kawalier Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Witam. Widzę, że Twoja sfora znowu się powiększyła o kolejnego wilczaka. Gratuluję (również poczucia humoru)! Pozdrawiam. Quote
Fides79 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-myABNCgX6Fo/UALbyje-6vI/AAAAAAAACg4/DzMm6IBxa2k/s512/02wilk.jpg ha ha ha jaki grzeczny maluszek ;) Quote
evel Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Pf, ale jesteś :P A ja być może pojadę na wilczakową parapetówkę :loveu: Quote
zmierzchnica Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 E, no piękny wilk wam się trafił, nie ma co - na pewno stado zachwycone! :D Quote
makot'a Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='evel']Pf, ale jesteś :P A ja być może pojadę na wilczakową parapetówkę :loveu: Czyją, czyją? :D Czyżby do małej "Lupuskówny" na Podlasiu? ;> [quote name='zmierzchnica']E, no piękny wilk wam się trafił, nie ma co - na pewno stado zachwycone! :D :D [quote name='Fides79']https://lh3.googleusercontent.com/-myABNCgX6Fo/UALbyje-6vI/AAAAAAAACg4/DzMm6IBxa2k/s512/02wilk.jpg ha ha ha jaki grzeczny maluszek ;) Jest niesamowity, naprawdę grzeczny jak na szczeniaczka :D [quote name='Kawalier']Witam. Widzę, że Twoja sfora znowu się powiększyła o kolejnego wilczaka. Gratuluję (również poczucia humoru)! Pozdrawiam. :) [quote name='kalyna']Ale ty jesteś dla nas niedobra :mad: my tak wiernie Cie wspieramy, a ty sobie z nas jaja robisz :( ps. pewnie jest przekochany i uwielbia się przytulać :loveu: :loveu: mogłam też takiego łowczarka sobie kupić, a ile mniej nerwów miałabym :D Eee tam jaja, rozrywkę Wam po prostu zapewniam :diabloti: A pluszowy Ghandi by brylował na szkoleniu z pewnością :D Takie maluchy najlepiej robią: "siad, zostań" [quote name='Ty$ka']Zabiję Cię :diabloti: :lol: :lol: :lol: :diabloti: Quote
dagg Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-PD8fiS2ys5o/UALbw5IxoKI/AAAAAAAACgw/qzaC6lBhey4/s640/01wilk.jpg wilk cudny, ale coś strasznie statyczny :) Quote
Recommended Posts