Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też mam kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru :D

Tutaj wilcze rozmówki - Lupus i Lorelei :loveu:

CzW to napraaaawdę gibkie stworzenia :diabloti:
Lupi i Lorka.

I przegląd uzębienia :D

Za chwilę wrzucę jeszcze trochę MOICH psów :lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i zdjęcia moich pysków z 25 listopada. Niestety nie było mnie na tym spacerku, bo Bartek był sam w Sku, ale za to przywiózł zdjęcia :P

Co prawda nosek się w kadrze nie mieści, ale mi się spodobało, to jest ;)
Basta

..coś ma Bastka ostatnio oczy czerwone, jak pierwszy raz zobaczyłam to uznałam to za 'normalne' - każdemu się zdarza. Ale teraz na zdjęciach widzę, że nadal ma takie zaczerwienione :/

Wśród traw...

Las :loveu:

Lecą, lecą :loveu:

I na koniec ząbki :diabloti:
(Straszyła Łatiego swoją krwiożerczą zabawą... :roll:)

Pozdrawiam :)

Posted

wilczaki we mgle niezwykle klimatycznie wyglądają

a i Twoje osobiste psy fantastycznie się prezentują na łąkach i w lesie :p

a oczko, hmmm moze to wynik jakiegoś urazu w czasie zabaw?

• 2 weeks later...
Posted

kalyna napisał(a):
ja nigdy nie pamiętam kiedy psy od nas odeszły. Jakoś nie mam głowy do dat ;( i potem wiem tylko kiedy psiaki się urodziły....

Widzisz, ja nie mam jak pamiętać daty urodzin moich, bo ich nie znam, więc mam w głowie miejsce na inne daty :D

Posted

[quote name='kalyna']wilczakowe szczenię?
czyżby to było Twoje?? :D no bo ono Cię już polubiło :loveu:

makot'a;18215035 napisał(a):
Wilczakowe, wilczakowe :diabloti:

Cóż to za wybiórcza odpowiedź :mad:

Posted

No właśnie! Na fejsie zobaczyłam zdjęcie i zaraz przyszłam tutaj, licząc na długą opowieść wyjaśniającą, a tu cisza! Prosimy o długą, wyczerpującą relację w połączeniu z fotkami, szkicami, rysunkami i odciskami szczenięcych łapek! :D I co na potwora Nitka? ;)

Posted

zmierzchnica napisał(a):
No właśnie! Na fejsie zobaczyłam zdjęcie i zaraz przyszłam tutaj, licząc na długą opowieść wyjaśniającą, a tu cisza! Prosimy o długą, wyczerpującą relację w połączeniu z fotkami, szkicami, rysunkami i odciskami szczenięcych łapek! :D I co na potwora Nitka? ;)

ja tak samo :) aż nieśmiało zapytałam, czy jej, ale cisza..... tak nas dręczyć w niepewności :(

Posted

Już spieszę z odpowiedzią :)

Uknułam pewien okropny 'plan'. Kiedy moja siostra zobaczyła na fb moje zdjęcie ze szczeniakiem, spytała czy kupiłam psa...
...a jako, że mam mamę - zawodowego 'żartownisia', która lubi wkręcać całą rodzinę, to postanowiłam, że tym razem to ja się tak pobawię :diabloti:
Powiedziałam zatem rodzicom, że kupiłam psa, ciekawa ich reakcji.

Rozmawiałam juz z nimi poważnie o czwartym psie - mama pół żartem, pół serio mówiła mi, żebym się puknęła w głowę. Tata poważnie wysłuchał wszystkich 'za' i 'przeciw', porozmawiał ze mną o problemach z tym związanych, ale ostatecznie był zdania, że marzenia należy spełniać :D

Nie wiedziałam jednak jak zareagowaliby, gdybym naprawdę zdecydowała się na CzW już teraz.

I co?
Ucieszyli się, piesek im się spodobał, nie mogli doczekać się kiedy z nim przyjadę, bo wszyscy chcieli go już zobaczyć... :razz:
Jednym słowem - zareagowali dobrze :evil_lol:

Oczywiście wszystko już odkręcone, ale ja dowiedziałam się trochę ciekawych rzeczy...więc może na wiosnę? Kto wie? :evil_lol: