Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie widzę wątku o tej wystawie, albo jestem tak ślepa:shake:
Kto się wybiera w najbliższą niedzielę? Czy ktoś wie czy na jakiś katalog przed wystawą możemy liczyć?

Jesli gdzieś temat jest, proszę moda o zamknięcie:lol:

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My jedziemy :-) Po wyjaśnieniu jednak nas przyjęli, choć wpisali do innej rasy :mad: . Na stronie pojawił się plan sędziowania, więc się rozwijają:cool3: . W zeszłym roku tego nie było:evil_lol:

Posted

My też na 80% jedziemy! :multi:
Malutko psów zgłoszonych. (To chyba wynik innych wystaw w tym terminie). Potwierdzenia jeszcze nie mamy, ale dzwoniłam i nam podali numerek :lol:

Posted

miałby ktoś czas wpaść na chwile na poczatku wystawy (rasa mnie interesująca wchodzi jako pierwsza) pod ring 7 i zorientować się co dostała jedyna akita zgłoszona na tą wystawę????

moge liczyć na czyjąś pomoc???

Posted

Nie ma problemu ja się dowiem co dostała ta Akita w końcu ten sam ring mamy,tylko oby nie padało to napewno będe obserwować a mężusiowi swojemu karze zrobić zdjęcie.:lol:
Co do opłat to 65 zł za psa.
Znacie może sędziego który nas będzie oceniał Henryk Stępka !!!

Posted

Ania i Mirek napisał(a):
Nie ma problemu ja się dowiem co dostała ta Akita w końcu ten sam ring mamy,tylko oby nie padało to napewno będe obserwować a mężusiowi swojemu karze zrobić zdjęcie.:lol:
Co do opłat to 65 zł za psa.
Znacie może sędziego który nas będzie oceniał Henryk Stępka !!!

będę ogromnie wdzieczna!!!!!!!!!!!!!!
<a sędziego nie znam, nigdy nas nie oceniał>

Posted

Ja byłam w zeszłym roku. Organizacja naprawdę fajna (choć był korek przed wjazdem ). Pozwalają wjechać na teren otaczający boisko, stamtąd blisko do ringów. Ringi spore, dużo miejsca wszędzie.

Posted

Lavanara napisał(a):

Nie wiecie jak ta wystawa mniej więcej wygląda?? Jak z organizacją?? Czy rindi duże??

Wystawa zorganizowana jest na stadionie - ringi duże, sporo miejsca by pobiegać z psem, pokazać go - nawet jak jest spora stawka :) przy wejsciu w roku poprzednim był namiot-sekretariat; wszytsko szło sprawnie i szybko :)
Jedyny minus to brak cienia w przypadku takiego upału jak był w Rzeszowie, ale ja po cichu liczę na słoneczną pogodę aczkolwiek niekoniecznie upalną :) wystarczy 18* ;)

Posted

Eurasierka napisał(a):
hmmm... nigdzie nie można znaleźć informacji, gdzie konkretnie odbędzie się ta wystawa :-? ...

Na "Stadionie Miedzyszkolnym", ul. Dworskiego ;)

Posted

Na samym stadionie cienia rzeczywiście mało, ale na obrzeżach , tam gdzie jest parking samochodowy jest całkiem nieźle. Jest dużo drzew.
Z dojazdem też jest nieźle - w tamtym roku przynajmniej było fajnie oznaczone.

Posted

Eurasierka napisał(a):
Em-ka, dzięki :lol: za odp. a gdzie znalazłaś info?

Znalazłam ulotkę, którą otrzymałam na wystawie rzeszowskiej ;)
no, i cena też jest za psa...........lepiej późno niż wcale :) (dziekuję za odpowiedz Ani i Mirkowi)
w necie niestety szukałam sporo czasu i nie ma nic :(

Posted

Lavanara napisał(a):
Em-ka profesjonalistko zdjęcia nam porobisz!! ;-)

Z przyjemnością - tylko gdzie sie spotkamy? psa już wiem, jakiego masz - na którym ringu wystawiasz psa? ja mam 10 ;)

Posted

A my 9! ;-) Dilera poznasz po tym, że będzie nieźle narwany ;-P z niebieską obrożą w żółwie.
Jeszcze nie wiem czy potwierdzenie przyszło, bo skrzynke dopero potem otwierze.

Posted

Em-ka to i może i nam byś zrobiła ze 2 zdjęcia -Robisz je tak profesjonalnie.Który masz ring to przyjdziemy zresztą nas też bedzie łatwo rozpoznać bo chowów jest mało no i nasz rudzielec to się rzuca w oczy.
To co możemy podejść po ocenie .:oops: :lol: