Lavanara Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ja również gratuluje wszystkim!!! ;-) Quote
zpr Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Agappe napisał(a):super!!!! wielkie dzięki!!!! zapytam jeszcze raz bo chyba nie przeczytaliście mojego postu.. ten CHOW CHOW na BOGu to Wy?????????? i czy ta akitka poza NSwR i BOB dostałą CWC??? Doszły fotki Akit z Wiednia? Quote
Lavanara Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Kobietki jak prześlecie mi na e-maila fotki. To dajcie prosze znac w tym, temacie ok?? Z góry dziękujemy gaba&diler ;-) Quote
Agappe Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 zpr napisał(a):Doszły fotki Akit z Wiednia? tak odpisałam... dziekuję bardzoo!!!! :)))) Quote
Cavisia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 I jeszcze kolejna porcja fotek: BIS V grupy: BIS VIII grupy: Wybór BIS IX grupy: Best in Show: Quote
Em-ka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Atik']Mogę prosić o stawkę bokserów ?? Psy Pręgowane: kl. mł, Amol od Korona, żółte: kl.mł, Alfredo Barbastellus suki, kl.pośr. Dulcynea Eksodus Quote
Iwona Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Em-ka']C.D.N....;) Mam nadzieję:cool3: -śliczne zdjęcia :multi: Quote
Lavanara Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Nie wiecie kto wybierał BISa Juniorów?? Quote
Em-ka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Lavanara']Nie wiecie kto wybierał BISa Juniorów?? Jeśli sie nie mylę to p. Anna Rogowska - Pani Przewodnicząca Oddziału Rzeszowskiego :) Quote
Ania i Mirek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 To ja jeszcze dodam kilka zdjęć naszych i naszych przyjaciół:lol: Samoyed;ACAN z Reptowskiego Lasu-CWC,NPwR,BOB oraz BOG II EMI An-Dwor CWC,NSwR. Marysia także z Acankiem wygrała Młodego prezentera ,jeszcze raz Gratulujemy. Sunia chow chow CARYATA Paracortus I My z naszym Jakubem:cool3: Quote
Zabajka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Em-Ka mam prośbę, czy mogę wrzucić na swoją stronkę fotki które mi zrobiłaś na wyborach BIS ..? "Złapałaś" mnie z Kropką na wyborach IV Grupy, oraz z Jawą - nr 1 BIS Junior. Ja niestety byłam tylko z córką i nie miałam kogo poprosić o zrobienie fotek... To nasz 4 występ w BIS Junior i po raz 3 jesteśmy na "pudle" !!!:multi: Udało nam się zaczarować sędziego w Lublinie (2 miejsce), w Krośnie (1 miejsce) i teraz Przemyśl (1 miejsce). W Rzeszowie byłyśmy w finałowej "piątce". Hurrra !!!:multi: Jawa Czy Sen sprawia mi mnóstwo radości :lol: . Mam jeszcze pytanie : Czy ktoś robił jakieś fotki podczas konkursu "Dziecko i Pies"..? Wystąpiła tam moja córka, Agata- zdobywając swój pierwszy puchar w życiu. Ela Quote
warg2003warg Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 No to szalejecie:lol: gratulacje. A propo jak się zaczarowuje sędziego ?:evil_lol: Quote
Em-ka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Zabajka napisał(a):Em-Ka mam prośbę, czy mogę wrzucić na swoją stronkę fotki które mi zrobiłaś na wyborach BIS ..? "Złapałaś" mnie z Kropką na wyborach IV Grupy, oraz z Jawą - nr 1 BIS Junior. Ja niestety byłam tylko z córką i nie miałam kogo poprosić o zrobienie fotek... To nasz 4 występ w BIS Junior i po raz 3 jesteśmy na "pudle" !!!:multi: Udało nam się zaczarować sędziego w Lublinie (2 miejsce), w Krośnie (1 miejsce) i teraz Przemyśl (1 miejsce). W Rzeszowie byłyśmy w finałowej "piątce". Hurrra !!!:multi: Jawa Czy Sen sprawia mi mnóstwo radości :lol: . Mam jeszcze pytanie : Czy ktoś robił jakieś fotki podczas konkursu "Dziecko i Pies"..? Wystąpiła tam moja córka, Agata- zdobywając swój pierwszy puchar w życiu. Ela Chodzi o dużego czarnego misia i małego daktylka?? oczywiście, ze możesz :) przeglądnęłam teraz zdjęcia i mam tylko te dwa; Quote
PSYLLA Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Czy może mi ktoś podać stawkę posokowców bawarskich (były tylko 4 :) ) Quote
Recommended Posts