Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
super!!!! wielkie dzięki!!!!
zapytam jeszcze raz bo chyba nie przeczytaliście mojego postu..
ten CHOW CHOW na BOGu to Wy??????????

i czy ta akitka poza NSwR i BOB dostałą CWC???

Doszły fotki Akit z Wiednia?

Posted

[quote name='Atik']Mogę prosić o stawkę bokserów ??
Psy
Pręgowane:
kl. mł, Amol od Korona,

żółte:
kl.mł, Alfredo Barbastellus

suki, kl.pośr. Dulcynea Eksodus

Posted

To ja jeszcze dodam kilka zdjęć naszych i naszych przyjaciół:lol:
Samoyed;ACAN z Reptowskiego Lasu-CWC,NPwR,BOB oraz BOG II
EMI An-Dwor CWC,NSwR.
Marysia także z Acankiem wygrała Młodego prezentera ,jeszcze raz Gratulujemy.

Sunia chow chow CARYATA Paracortus

I My z naszym Jakubem:cool3:

Posted

Em-Ka mam prośbę, czy mogę wrzucić na swoją stronkę fotki które mi zrobiłaś na wyborach BIS ..? "Złapałaś" mnie z Kropką na wyborach IV Grupy, oraz z Jawą - nr 1 BIS Junior.
Ja niestety byłam tylko z córką i nie miałam kogo poprosić o zrobienie fotek...
To nasz 4 występ w BIS Junior i po raz 3 jesteśmy na "pudle" !!!:multi: Udało nam się zaczarować sędziego w Lublinie (2 miejsce), w Krośnie (1 miejsce) i teraz Przemyśl (1 miejsce). W Rzeszowie byłyśmy w finałowej "piątce". Hurrra !!!:multi: Jawa Czy Sen sprawia mi mnóstwo radości :lol: .
Mam jeszcze pytanie : Czy ktoś robił jakieś fotki podczas konkursu "Dziecko i Pies"..? Wystąpiła tam moja córka, Agata- zdobywając swój pierwszy puchar w życiu.
Ela

Posted

Zabajka napisał(a):
Em-Ka mam prośbę, czy mogę wrzucić na swoją stronkę fotki które mi zrobiłaś na wyborach BIS ..? "Złapałaś" mnie z Kropką na wyborach IV Grupy, oraz z Jawą - nr 1 BIS Junior.
Ja niestety byłam tylko z córką i nie miałam kogo poprosić o zrobienie fotek...
To nasz 4 występ w BIS Junior i po raz 3 jesteśmy na "pudle" !!!:multi: Udało nam się zaczarować sędziego w Lublinie (2 miejsce), w Krośnie (1 miejsce) i teraz Przemyśl (1 miejsce). W Rzeszowie byłyśmy w finałowej "piątce". Hurrra !!!:multi: Jawa Czy Sen sprawia mi mnóstwo radości :lol: .
Mam jeszcze pytanie : Czy ktoś robił jakieś fotki podczas konkursu "Dziecko i Pies"..? Wystąpiła tam moja córka, Agata- zdobywając swój pierwszy puchar w życiu.
Ela

Chodzi o dużego czarnego misia i małego daktylka?? oczywiście, ze możesz :) przeglądnęłam teraz zdjęcia i mam tylko te dwa;