Em-ka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Oczywiscie, że tak :) mam nadzieję, że nie będzie padało - bo nici z dobrej wystawy i nici z fotek ;) Quote
Agappe Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 powodzenia jutro!!!!! :) i przypominam o jednej akitce ;) Quote
Dora32 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Cavisia napisał(a):A ktoś dostał potwierdzenie listowne? Witam Ja dostałam potwierdzenie listowne w środę. Quote
Lavanara Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ja również dostałam potwierdzenie ;) Quote
Cavisia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ja nie dostałam, ale sprawa już wyjaśniona:lol: Quote
AnkaW Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Em-ka - GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: dla Ciebie i Titusia :multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 a za co te gratulacje????:roll: :roll: :roll: jezeli ktoś wroćił kto ma katalog to poprosze imie i przydomek jedynej akity która została zgłoszona na tą wystawe Quote
jo-jo Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A ja bardzoładnie proszę o te trzy dożki które były zgłoszone ;-)):oops: Z Góry Dziękuje :multi: Quote
Em-ka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Agappe']a za co te gratulacje????:roll: :roll: :roll: jezeli ktoś wroćił kto ma katalog to poprosze imie i przydomek jedynej akity która została zgłoszona na tą wystawe Klasa otwarta Shira Tori Eskimo River :) czerwone; Quote
Em-ka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='AnkaW']Em-ka - GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: dla Ciebie i Titusia :multi: :multi: :multi: AniaW - dziękuję - najbardziej mnie cieszy BOG IX! :multi: :multi: :multi: Quote
Em-ka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 jo-jo napisał(a):A ja bardzoładnie proszę o te trzy dożki które były zgłoszone ;-)):oops: Z Góry Dziękuje :multi: Wendy Moloseum, kl. pośrednia (czarne) Una Paloma Blanca moloseum, kl. otwarta (czarne) Silvana Moloseum, kl.otwarta (pręgowane żółte) Quote
Agappe Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Em-ka']AniaW - dziękuję - najbardziej mnie cieszy BOG IX! :multi: :multi: :multi: SUPER !!!!!!wcale sie nei dziwie, że najbardziej Cie cieszy BOG IX :)))) Gratuluje!!!!!!!!! i dziekuje za jedną akitke! :) ktoś coś wie o BOG grupy V??? Quote
jo-jo Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Em-ka napisał(a):Wendy Moloseum, kl. pośrednia (czarne) Una Paloma Blanca moloseum, kl. otwarta (czarne) Silvana Moloseum, kl.otwarta (pręgowane żółte) Wielkie Dzięki, ale Silvana w żółtych?! :crazyeye: Nie samowite zmieniła kolor :lol: Quote
zpr Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Poproszę o staweczkę Husky, na pewno nie było ich wiele :roll: Quote
dorotal Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Gratulacje za BOG IX. :lol: :lol: :lol: Poprosze o 3 buldozkow francuskich Quote
Lavanara Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Em-ka wzieliście BOG IX?? ;) ;) Kurczę mnie strarszyzna zwineła zaraz po BOGu VIII i poklaskac nie mogłam!! :-( Fotki bardzo poprosze na shrew14@poczta.fm Tylko nie wiem kiedy odbiore i tu zajrze, bo odcięta od świata teraz na tydzień będę. Dziękuje za towarzystwo!! ;-) Nasz dwunasto miesięczny Diler (LAVANT Leminisctatus): doskonały, 1 lokata, Zw.Mł, BOS, BOB, II BOG i II BIS Junior!!! ;-)) BOB cieszy najbardziej. Duma nas rozpiera z chłopaka! (nie żebym się chwaliła) ;-P ;D Quote
Em-ka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ano.....:multi: Mam troche fotek z tejże wystawy - wstawię jak znajdę trochę czasu :) Miło było Was poznać :) dziekuję za miły dzień! Buldożki francuskie: kl.pośrednia, Drupi Baflo Gallileo Action Alet, kl.mł, Honda Collin Quote
Em-ka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 zpr napisał(a):Poproszę o staweczkę Husky, na pewno nie było ich wiele :roll: Psy kl.mł, Arktogea Qiuck Demon, kl.pośr, Shamrock Fortunatus, kl.otw, Comet z Miasta na Soli, Kamel z Pierwszej Reki Latrans Aware Of Victory, Monte Carlo Nordic Blue, Suki: kl. mł, Afrodyta Wilcze Dziedzictwo, Fama Sądeckie Pieszczochy, kl. pośr, A'tenesse Eskimo River, Mira Ceti Srebro Północy, Tara Asyatu, kl.otw, Atlanta Połanieckie Wgórze :) Quote
Ania i Mirek Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Agappe jedyna Akita dostała NSwR i BOB. A Grupa V to możemy się pochwalić :lol: :lol: 1.CHOW CHOW 2. SAMOYED 3. SIBERIAN HUSKY Zdjęcia mam tej akity i wstawie jutro. Quote
Em-ka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Lavanara - mam trochę fotek Twojego Dilera...... ale jakość ich.......:oops: Quote
Cavisia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ja też mam trochę fotek, szczególnie dużo Dilera i Em-ki (mnie zrobiono mniej :mad: :mad: ). Dajcie maila to wam podeślę. Quote
Agappe Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ania i Mirek napisał(a):Agappe jedyna Akita dostała NSwR i BOB. A Grupa V to możemy się pochwalić :lol: :lol: 1.CHOW CHOW 2. SAMOYED 3. SIBERIAN HUSKY Zdjęcia mam tej akity i wstawie jutro. a CWC???dziekuje za te informacje!!!!! a zdjeciach nawet nie myslałam, super!!!! :multi: :multi: JEstem bardzo wdzięczna!!!!!!!!!! a ten chow chow na bogu to Wy??????????????????????????????? Quote
Recommended Posts