Em-ka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Z grupy VIII, IX i X mam mało zdjeć - już przygotowywałam swojego psa, a zdjecia robił kolega :) I miejsce gr. VIII Quote
Zabajka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 warg2003warg napisał(a):No to szalejecie:lol: gratulacje. A propo jak się zaczarowuje sędziego ?:evil_lol: Ha ! O to najlepiej zapytać Jawusię. To Ona "odwala" większość "roboty". A wystarczy popatrzeć w jej oczy by zakochać się bez pamięci.Ech, te długie gęste rzęsy, te ciemne, te oczęta -czekoladowe o kształcie migdała ... Czy te oczy moga kłamać...? Czy też mogą serce złamać...? :iloveyou: Em-ka dzieki za fotki !!!! Tak, to My osobiście...- duzy czarny miś i mały daktylek ! Quote
kasia.gie Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Moglby ktos podac stawke hovawartow?(II gr) Z gory slicznie dziekuje:lol: Quote
$andwich Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 A nikt nie sfotografował żadnego collaczka:placz:? Quote
Em-ka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='kasia.gie']Moglby ktos podac stawke hovawartow?(II gr) Z gory slicznie dziekuje:lol: Były tylko 2: Suki, klasa młodzieży, Weris Stella Polaris suki, klasa otw, Lajera Od Hanyski Quote
Agama Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 EM - KA :lol: :lol: :lol: czy TITUS ZJE KIEDYKOLWIEK taki wor karmy JESZCZE RAZ GRATULUJE:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: foty jak zwykle swietne:loveu: Quote
Em-ka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Agama: dziękuję :) obliczyłam, że wystarczy mu tej karmy na rok..... a może więcej :lol: :lol: :lol: Quote
mar Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Mam prośbę: czy na wystawie w przemyślu odbyła się konkurencja BIS RAS POLSKICH? Czy ktoś mógłby zerknąć do katalogu? A jeśli tak to czy może ktoś coś wie lub pamieta - konkretnie czy wygrała biało-czekoladowa PON-ka? Quote
Em-ka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Z tego co pamiętam to nie było tej konkurencji....... zresztą pewnie miałabym na fotkach :roll: najpierw bis szczeniąt, weteranów, juniorów i później poszczególnych grup... :) Quote
Tomek67 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Hmmmm...:confused: Rozumiem, że to wystawa blondynek była?:diabloti: Quote
warg2003warg Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Tomek mnie się zdjęcie przydało, wybieram się do fryzjera.:evil_lol: Quote
Dotta Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cieszę sie , że Ci się" przydało"...poproś o fryzure na Hovka...;) www.weris.pl Quote
warg2003warg Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Mnie się podoba twoja fryzura, naprawdę, tylko trochę mniej blondu lub on przeplatany jasnym brązem. Naprawdę nie żartuje.Długość wlosów też mi odpowiada. A hovek, wolę owczarki. Quote
anovi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Mam pytanko? Czy komuś udało się może dodzwonić do oddziału Przemyśl?? Ja dzwoniłam w ubiegły wtorek całe dwie godziny i niestety niss :shake: cały czas zajęte :-( Nie mogłam nawet potwierdzić zgłoszenia - mamy już zapłacone, ale nadal nie mamy potwierdzenia przyjęcia na wystawę w Jarosławiu (dziś chciałam wysłać fax'em dodatkowo dowód wpłaty, ale fax też tam "nie żyje" :roll: Quote
Dotta Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witaj ! Niestety mam ten sam problem.Wystawa już w niedziele, a ja również nie mam potwierdzenia.Pozdrawaim Dota www.weris.pl Quote
Em-ka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dota: wejdz na temat Jarosław - tam jest link do katalogu przedwystawowego; Quote
Recommended Posts