Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

warg2003warg napisał(a):
No to szalejecie:lol: gratulacje. A propo jak się zaczarowuje sędziego ?:evil_lol:

Ha ! O to najlepiej zapytać Jawusię. To Ona "odwala" większość "roboty". A wystarczy popatrzeć w jej oczy by zakochać się bez pamięci.Ech, te długie gęste rzęsy, te ciemne, te oczęta -czekoladowe o kształcie migdała ...
Czy te oczy moga kłamać...? Czy też mogą serce złamać...? :iloveyou:
Em-ka dzieki za fotki !!!!
Tak, to My osobiście...- duzy czarny miś i mały daktylek !

Posted

[quote name='kasia.gie']Moglby ktos podac stawke hovawartow?(II gr)

Z gory slicznie dziekuje:lol:

Były tylko 2:
Suki, klasa młodzieży, Weris Stella Polaris
suki, klasa otw, Lajera Od Hanyski

Posted

EM - KA :lol: :lol: :lol: czy TITUS ZJE KIEDYKOLWIEK taki wor karmy
JESZCZE RAZ GRATULUJE:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi:
foty jak zwykle swietne:loveu:

Posted

Mam prośbę: czy na wystawie w przemyślu odbyła się konkurencja BIS RAS POLSKICH? Czy ktoś mógłby zerknąć do katalogu? A jeśli tak to czy może ktoś coś wie lub pamieta - konkretnie czy wygrała biało-czekoladowa PON-ka?

Posted

Z tego co pamiętam to nie było tej konkurencji....... zresztą pewnie miałabym na fotkach :roll: najpierw bis szczeniąt, weteranów, juniorów i później poszczególnych grup... :)

• 5 months later...
Posted

Mam pytanko? Czy komuś udało się może dodzwonić do oddziału Przemyśl?? Ja dzwoniłam w ubiegły wtorek całe dwie godziny i niestety niss :shake: cały czas zajęte :-(
Nie mogłam nawet potwierdzić zgłoszenia - mamy już zapłacone, ale nadal nie mamy potwierdzenia przyjęcia na wystawę w Jarosławiu (dziś chciałam wysłać fax'em dodatkowo dowód wpłaty, ale fax też tam "nie żyje" :roll: