wasabi81 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Andzike napisał(a):Ja też jestem i trzymam kciuki za jutrzejszą kontrolę!!! Ja rowniez zagladam i nie puszczam kciukow :-) Quote
kinga_kinga7 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 to podnosimy z rana Alvarka i zapraszamy na jeszcze jeden bazarek:) http://www.dogomania.pl/threads/203353-Koniczynki-na-szcz%C4%99%C5%9Bcie-na-zdrowie-Alvaro-koszt-operacji-1400z%C5%82-!-Do-05.03.2011. Quote
kinga_kinga7 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 przyszły dwie wpłaty na Alvarka..:)rozliczenie jest na pierwszej stronie w poście 7! Quote
lideczka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 poprosze o dane dla przelewu z zagranicy to cos przesle dla kochanej psinki. Quote
Szarotka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Przyszlam sprawdzic czy sa juz jakies wiesci z wizyty?? Quote
Szarotka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 lideczka napisał(a):poprosze o dane dla przelewu z zagranicy to cos przesle dla kochanej psinki. Najszybciej to chyba idzie przez pay pal i najtaniej, jezeli sie placi przez karte, ale moze z Niemiec to macie jeszcze jakies inne sposoby. Quote
kinga_kinga7 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 lideczka napisał(a):poprosze o dane dla przelewu z zagranicy to cos przesle dla kochanej psinki. Witaj Lideczko:) już podaję na pw Quote
wasabi81 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 lideczka napisał(a):poprosze o dane dla przelewu z zagranicy to cos przesle dla kochanej psinki. lideczka, jezeli nie masz pay pal, innym rowniez tanim sposobem jest "SEPA-Überweisung". Potrzebny do tego jest jedynie SWIFT (BIC) banku, ktory kinga Ci zapewnie poda na pw:-) Moj bank (Sparkasse) w tym przypadku pobiera minimalna oplate (ca. 0,25€). Alvaro slicznie dziekuje!! :-) P.S. zapomnialam napisac abys nie zapomniala dodac przed nr. konta literek "PL" (PL1234567...);-) Quote
kinga_kinga7 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='Andzike']Jak się Alvaro miewa po kontroli ? :) właśnie rozmawiałam z kierownikiem: rehabilitacja przebiega pomyślnie,wet jest zadowolony:) w poniedziałek Alvarek będzie miał zdejmowane szwy potem wstawię zdjęcia:) Quote
Andzike Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='kinga_kinga7']właśnie rozmawiałam z kierownikiem: rehabilitacja przebiega pomyślnie,wet jest zadowolony:) w poniedziałek Alvarek będzie miał zdejmowane szwy potem wstawię zdjęcia:) Suuuuuuper wieści !!!! :) Quote
lideczka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 wasabi81 napisał(a):lideczka, jezeli nie masz pay pal, innym rowniez tanim sposobem jest "SEPA-Überweisung". Potrzebny do tego jest jedynie SWIFT (BIC) banku, ktory kinga Ci zapewnie poda na pw:-) Moj bank (Sparkasse) w tym przypadku pobiera minimalna oplate (ca. 0,25€). Alvaro slicznie dziekuje!! :-) P.S. zapomnialam napisac abys nie zapomniala dodac przed nr. konta literek "PL" (PL1234567...);-) wlasnie poslalam dla Alvaro 10 euro mam nadzieje ze szybciutko dojdzie Quote
lideczka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='kinga_kinga7']właśnie rozmawiałam z kierownikiem: rehabilitacja przebiega pomyślnie,wet jest zadowolony:) w poniedziałek Alvarek będzie miał zdejmowane szwy potem wstawię zdjęcia:) to wspaniale Quote
kinga_kinga7 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 zdjęcia są z dzisiejzej wizyty u weta:) i zapraszamy na wątek drugiej bidy:( http://www.dogomania.pl/threads/203443-niewidoma-3-5-miesi%C4%99czna-Lusia-szuka-domku!!?p=16424783#post16424783 zdjęcia są malutkie,ale tylko takie.. Quote
jostel5 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dzisiaj Alvaro ma już odstawione leki przeciwbólowe i ma się regenerować bez wspomagaczy. Zauważcie na zdjęciach,że kiedy wet majstruje mu przy łapinie,Alvaro nawet nie ma namordnika...:) Taki to z niego pies-łagodny,ufny,cierpliwy... Quote
mc_mother Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jak to podhalan:) Oby szybko doszedł do siebie. Quote
Saphira Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Pozdrawiamy Alvaro, pozdrawiamy:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts