Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lideczka napisał(a):
poprosze o dane dla przelewu z zagranicy to cos przesle dla kochanej psinki.

Najszybciej to chyba idzie przez pay pal i najtaniej, jezeli sie placi przez karte, ale moze z Niemiec to macie jeszcze jakies inne sposoby.

Posted

lideczka napisał(a):
poprosze o dane dla przelewu z zagranicy to cos przesle dla kochanej psinki.

lideczka, jezeli nie masz pay pal, innym rowniez tanim sposobem jest "SEPA-Überweisung". Potrzebny do tego jest jedynie SWIFT (BIC) banku, ktory kinga Ci zapewnie poda na pw:-) Moj bank (Sparkasse) w tym przypadku pobiera minimalna oplate (ca. 0,25€).

Alvaro slicznie dziekuje!! :-)

P.S. zapomnialam napisac abys nie zapomniala dodac przed nr. konta literek "PL" (PL1234567...);-)

Posted

[quote name='Andzike']Jak się Alvaro miewa po kontroli ? :)

właśnie rozmawiałam z kierownikiem: rehabilitacja przebiega pomyślnie,wet jest zadowolony:) w poniedziałek Alvarek będzie miał zdejmowane szwy potem wstawię zdjęcia:)

Posted

[quote name='kinga_kinga7']właśnie rozmawiałam z kierownikiem: rehabilitacja przebiega pomyślnie,wet jest zadowolony:) w poniedziałek Alvarek będzie miał zdejmowane szwy potem wstawię zdjęcia:)

Suuuuuuper wieści !!!! :)

Posted

wasabi81 napisał(a):
lideczka, jezeli nie masz pay pal, innym rowniez tanim sposobem jest "SEPA-Überweisung". Potrzebny do tego jest jedynie SWIFT (BIC) banku, ktory kinga Ci zapewnie poda na pw:-) Moj bank (Sparkasse) w tym przypadku pobiera minimalna oplate (ca. 0,25€).

Alvaro slicznie dziekuje!! :-)

P.S. zapomnialam napisac abys nie zapomniala dodac przed nr. konta literek "PL" (PL1234567...);-)

wlasnie poslalam dla Alvaro 10 euro mam nadzieje ze szybciutko dojdzie

Posted

[quote name='kinga_kinga7']właśnie rozmawiałam z kierownikiem: rehabilitacja przebiega pomyślnie,wet jest zadowolony:) w poniedziałek Alvarek będzie miał zdejmowane szwy potem wstawię zdjęcia:)

to wspaniale

Posted

Dzisiaj Alvaro ma już odstawione leki przeciwbólowe i ma się regenerować bez wspomagaczy.

Zauważcie na zdjęciach,że kiedy wet majstruje mu przy łapinie,Alvaro nawet nie ma namordnika...:) Taki to z niego pies-łagodny,ufny,cierpliwy...