Szarotka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Polek napisał(a):Dlaczego twarogowy, bo jeszcze nie doczytałem? Bo lubi serki. Quote
Marycha35 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Uwielbia twarożek chudy i żółterek:) Taki to niedźwiadek kochany! Quote
muzzy Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Polek napisał(a):Ja bardziej twarożek tłusty, co widać niestety! Nie przejmuj się. O figurę trzeba dbać. A według geometrii idealna figura to... kula :) Quote
Marycha35 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Hi, bez kantów podziwiamy;) A tu pilna sprawa: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B2hQspqPALHhYWJhMjU2OTAtNGMxNC00NzJiLTkwZTUtMWQ1NGJiMTI5Nzg1&hl=en Quote
mc_mother Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 cavani napisał(a): W przyszłym tygodniu ma kolejne badania i trzeba się będzie zastanowić nad tym, o czym pisałaś - nad realną pomocą psu. Jakiej pomocy potrzebujecie? Quote
jostel5 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Dzisiaj będziemy z Cavani w schronie i -oczywiście-odwiedzimy Alvaro.Myślę,że fotki też Was interesują...?;) Quote
cavani Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='jostel5']Dzisiaj będziemy z Cavani w schronie i -oczywiście-odwiedzimy Alvaro.Myślę,że fotki też Was interesują...?;) Będziemy dzisiaj, ale ja byłam też wczoraj. Na bardzo krótko wprawdzie, ale zdążyłam Alvaro wyczochrać i wybrać się razem z nim i kierownikiem Markiem na spacerek. Spacerki nie są zbyt długie, żeby nie przeforsować łapinki, ale za to regularne i codzienne. U Alvaro coraz lepsze wieści. Kość coraz ładniej się wypełnia. Lekarz przewiduje, że do następnego prześwietlenia, które jest zaplanowane za trzy tygodnie, już powinna się zrosnąć całkowicie. Teraz chodzi w takiej wesołej, chłopięcej skarpetce, żeby nie wylizywał sobie ran. Po zdjęciu tego, co mu usztywnia łapkę (nie wiem jak się to fachowo nazywa) dostanie jeszcze troszkę sterydów, żeby mu się wszystko ładnie powygajało. Bardzo się cieszę, że tak dobrze wszystko się kończy, bo bardzo wszyscy baliśmy się o niego. No i wszyscy tu czekamy na przyjazd do Białej Podlaskiej jego wirtualnej opiekunki z Francji - pani Moniki. Cały czas jest w telefonicznym kontakcie z kierownikiem i wspiera jego leczenie. I jeszcze ślicznota we własnej osobie [quote name='mc_mother']Jakiej pomocy potrzebujecie? Teraz właściwie jedynym problemem jest bardzo drogie leczenie. Same lekarstwa kosztują ponad 300 zł miesięcznie. Więc jeśli ktoś mógłby jeszcze wspomóc psiaka grosikiem, to bylibyśmy bardzo wdzięczni! Quote
Kamila Proc Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 no to swietnie, ze sie goi. fajnie poczytac i poogladac Quote
muzzy Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Czy mi się wydaje, czy przybrał trochę na wadze? :) Quote
kinga_kinga7 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 muzzy napisał(a):Czy mi się wydaje, czy przybrał trochę na wadze? :) chyba tak muzzy! Jest taki okrąglutki i tłuściutki nasz Alvarek;) Ale jak już łapka wyzdrowieje,to szybko spali te kalorie:) Quote
Marycha35 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 hi, hi, nie żałuj Przyjacielowi;) Niedźwiadek jest śliczny, a skarpetę ma rewelka:):) Quote
Recommended Posts