Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Alvarkiem nie jest dobrze...Dzisiaj znowu pojechał do weta na kompleksowe badanie krwi i moczu.Wymiotował żółcią,wciąż ma temperaturę,a ta łapina jakaś taka...:shake: Wysyłajcie mu dobre myśli (już i w to wierzę,jeśli ma pomóc),bo bardzo,bardzo się martwię.

Jutro będę wiedziała więcej.Napiszę ,oczywiście ,co i jak.

Posted

[quote name='jostel5']Z Alvarkiem nie jest dobrze...Dzisiaj znowu pojechał do weta na kompleksowe badanie krwi i moczu.Wymiotował żółcią,wciąż ma temperaturę,a ta łapina jakaś taka...:shake: Wysyłajcie mu dobre myśli (już i w to wierzę,jeśli ma pomóc),bo bardzo,bardzo się martwię.

Jutro będę wiedziała więcej.Napiszę ,oczywiście ,co i jak.[/QUOTE]

a może by skonsultować go z innym lekarzem?

Posted

Byłam dzisiaj u misia. Wstał na chwilę, poprzytulał się i za chwilę położył. Jest bardzo osłabiony. Łapinka mam wrażenie, że całkiem bezwładna. Jeśłi dalej tak będzie, to też myślę, że powinien go obejrzeć jeszcze jakiś inny lekarz. Przecież w trudnych przypadkach nawet najlepsi specjaliści proszą o konsultacje.
Czekam z niecierpliwością na wyniki badań.

Posted

Wyniki będą w czwartek.Mały dostaje różne takie tam przeciwzapalne i dzisiaj nie gorączkuje.
Kierownik Marek podjął decyzję,że -po czwartku-skonsultuje stan Alvaro również z innym wetem.
Myślę,że to bardzo właściwa decyzja.