jostel5 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Z Alvarkiem nie jest dobrze...Dzisiaj znowu pojechał do weta na kompleksowe badanie krwi i moczu.Wymiotował żółcią,wciąż ma temperaturę,a ta łapina jakaś taka...:shake: Wysyłajcie mu dobre myśli (już i w to wierzę,jeśli ma pomóc),bo bardzo,bardzo się martwię. Jutro będę wiedziała więcej.Napiszę ,oczywiście ,co i jak. Quote
kinga_kinga7 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='jostel5']Z Alvarkiem nie jest dobrze...Dzisiaj znowu pojechał do weta na kompleksowe badanie krwi i moczu.Wymiotował żółcią,wciąż ma temperaturę,a ta łapina jakaś taka...:shake: Wysyłajcie mu dobre myśli (już i w to wierzę,jeśli ma pomóc),bo bardzo,bardzo się martwię. Jutro będę wiedziała więcej.Napiszę ,oczywiście ,co i jak.[/QUOTE] a może by skonsultować go z innym lekarzem? Quote
lideczka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ooooooooooo :( :( :( to bardzo niedobrze wysylam pozytywna energie dla Alvaro Quote
rencia42 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Trzymaj się malutki.Kciuki mocno zaciśnięte. Quote
cavani Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Byłam dzisiaj u misia. Wstał na chwilę, poprzytulał się i za chwilę położył. Jest bardzo osłabiony. Łapinka mam wrażenie, że całkiem bezwładna. Jeśłi dalej tak będzie, to też myślę, że powinien go obejrzeć jeszcze jakiś inny lekarz. Przecież w trudnych przypadkach nawet najlepsi specjaliści proszą o konsultacje. Czekam z niecierpliwością na wyniki badań. Quote
Andzike Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Matko, aż zaczynam się bać wchodzić na wątki psów z Białej dzisiaj :( Quote
lideczka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 jejku nasz misiaczek biedny mam nadzieje ze szybko z tego wyjdzie Quote
jostel5 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Wyniki będą w czwartek.Mały dostaje różne takie tam przeciwzapalne i dzisiaj nie gorączkuje. Kierownik Marek podjął decyzję,że -po czwartku-skonsultuje stan Alvaro również z innym wetem. Myślę,że to bardzo właściwa decyzja. Quote
lideczka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 nic tylko do czwartku czekac oby bylo lepiej Quote
akrim Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Mam nadzieję że nie mam dejavi tak jak z Mirabelką:shake: jej w badaniach wyszedł paciorkowiec i bakterie szpikożerne. Oby tu było inaczej.... lecz Mirabelka wraca do zdrowia i łapina zaczyna się zrastac wiec jestem dobrej myśli konsultacja by się chyba przydała wątek Mirabelki:http://www.dogomania.pl/threads/199631-Ciezki-przypadek-wypadek.-Podhalanka-Mirabelka-pojechala-do-Szczecinka!!/page4 Quote
wiosenka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Witam Mam taką sugestie, jak będą wyniki, żeby wrzucić je tutaj zawsze można znajomemu lekarzowi podesłać. To spotykam na wielu wątkach... Quote
Marycha35 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 cholera, niedźwiadku nasz kochany, co jest???:( Quote
mc_mother Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Kurcze, no niedobrze:( Strasznie długo na te wyniki trzeba czekać:( Quote
lideczka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 dzien dobry bialy misiu trzymaj sie cieplutko i walcz z tym cholernym chorobskiem Quote
Recommended Posts